• Jaukas karšiams Genlog Super Aroma kalendra - imbieras - 1kg
  • Jaukas karšiams Genlog Super Aroma kalendra - imbieras - 1kg
Jaukas karšiams Genlog Super Aroma kalendra - imbieras - 1kg

    Jaukai žuvims

    Jaukas karšiams Genlog Super Aroma kalendra - imbieras - 1kg

    19-1050
    GENLOG
    3,90 €
    Su mokesčiais

    Jaukai Genlog SUPER AROMA yra kruopščiai parinkta pagrindinio jauko kompozicija, puikiai pritraukianti žuvį. Tai modernus žuvų jaukas, skirtas žvejybai su dugnine meškere metodams, naudojant įvairių tipų feederius. 

    Jaukas karšiams Genlog Super Aroma kalendra - imbieras - 1kg 

    Jaukai Genlog SUPER AROMA yra kruopščiai parinkta pagrindinio jauko kompozicija, puikiai pritraukianti žuvį. Tai modernus žuvų jaukas, skirtas žvejybai su dugnine meškere metodams, naudojant įvairių tipų feederius. Mišinyje yra ideali sanglauda, ​​kurią galima tiksliai reguliuoti pridedant reikiamą vandens kiekį.

    Genlog jaukai yra visiškai nauji standartai, naujoviški kūriniai su futuristiniu ir nesenstančiu dizainu. Šis unikalus stilius ir charakteris yra tikros ir išskirtinės kokybės garantas, kurio ilgai laukėte. Kurdami savo produktus, Genlog rėmės ilgametėmis profesionalų, ne tik meškeriotojų, bet visų pirma ichtiologų specialistų ir mokslininkų žiniomis, kurių dėka pavyko sukurti unikalų gaminių asortimentą.

    Technologija, kurią naudojame pakuodami savo jaukus, naudoja „Modified Atmosphere Packaging MAP“ atmosferą. Trumpai tariant, MAP reiškia, kad natūralus aplinkos oras pakuotėje buvo pakeistas dujomis arba dujų mišiniu. Genlog atveju tai yra azotas. Pakavimas apsauginėje atmosferoje ilgą laiką palaiko produktų šviežumą ir taip žymiai prailgina galiojimo laiką. Štai kodėl visada šviežias produktas neabejotinai turi įtakos mūsų siūlomų produktų efektyvumui. Ekologija taip pat yra labai svarbi.

    Genlog prekės ženklui labai svarbu išlaikyti vandens grynumą. Visi „Genlog“ jaukai atitinka griežčiausius aplinkos apsaugos reikalavimus. „Genlog“ yra ne tik aukščiausios kokybės, bet ir visų pirma įsipareigojimas parengti pasiūlymą, kad būtų visiškai patenkinti jūsų poreikiai.

    Funkcijos

    • Svoris, g: 1000

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika