• Jaukas karpiams Genlog CARP MANIA - tigrinis riešutas 3kg
  • Jaukas karpiams Genlog CARP MANIA - tigrinis riešutas 3kg
Jaukas karpiams Genlog CARP MANIA - tigrinis riešutas 3kg

    Jaukai karpiams

    Jaukas karpiams Genlog CARP MANIA - tigrinis riešutas 3kg

    19-1100
    GENLOG
    9,00 €
    Su mokesčiais

    Jaukas „GENLOG CARP MANIA“ - tai jaukas, skirtas daugiausia karpių žvejybai. Mišiniui būdinga tiršta frakcija ir labai koncentruoti aromatai ir skoniai. CARP MANIA pagrindiniai jaukai puikiai tinka jaukinti visų rūšių karpines žuvis.



    Prekę atsiimti galite:
    • PPC "Ozas", Vilnius, Ozo g. 18                      
    • Centrinis sandelis, Sudervės g. 8J, Avižieniai, Vilniaus r.
    • PLC "Mega", Kaunas, Islandijos plentas 32
    • PC "Banginis" Klaipeda, Šilutės plentas 35
    • PC "Bruklinas" Šiauliai, Pramonės g. 9                  

    Jaukas karpiams Genlog CARP MANIA - tigrinis riešutas 3kg

    Jaukas „GENLOG CARP MANIA“ - tai jaukas, skirtas daugiausia karpių žvejybai. Mišiniui būdinga tiršta frakcija ir labai koncentruoti aromatai ir skoniai. CARP MANIA pagrindiniai jaukai puikiai tinka jaukinti visų rūšių karpines žuvis. Šis produktas skirtas reikliems karpių žvejams, ieškantiems unikalių viršutinės lentynos produktų.

    Genlog jaukai yra visiškai nauji standartai, naujoviški kūriniai su futuristiniu ir nesenstančiu dizainu. Šis unikalus stilius ir charakteris yra tikros ir išskirtinės kokybės garantas, kurio ilgai laukėte. Kurdami savo produktus, Genlog rėmės ilgametėmis profesionalų, ne tik meškeriotojų, bet visų pirma ichtiologų specialistų ir mokslininkų žiniomis, kurių dėka pavyko sukurti unikalų gaminių asortimentą.

    Technologija, kurią naudojame pakuodami savo jaukus, naudoja „Modified Atmosphere Packaging MAP“ atmosferą. Trumpai tariant, MAP reiškia, kad natūralus aplinkos oras pakuotėje buvo pakeistas dujomis arba dujų mišiniu. Genlog atveju tai yra azotas. Pakavimas apsauginėje atmosferoje ilgą laiką palaiko produktų šviežumą ir taip žymiai prailgina galiojimo laiką. Štai kodėl visada šviežias produktas neabejotinai turi įtakos mūsų siūlomų produktų efektyvumui. Ekologija taip pat yra labai svarbi.

    Genlog prekės ženklui labai svarbu išlaikyti vandens grynumą. Visi „Genlog“ jaukai atitinka griežčiausius aplinkos apsaugos reikalavimus. „Genlog“ yra ne tik aukščiausios kokybės, bet ir visų pirma įsipareigojimas parengti pasiūlymą, kad būtų visiškai patenkinti jūsų poreikiai.