• Jaukas Dragon Magnum Feeder karšis/tamsus pyragas, 1 kg
  • Jaukas Dragon Magnum Feeder karšis/tamsus pyragas, 1 kg
Jaukas Dragon Magnum Feeder karšis/tamsus pyragas, 1 kg

    Jaukai feeder

    Jaukas Dragon Magnum Feeder karšis/tamsus pyragas, 1 kg

    26-090
    DRAGON
    3,00 €
    Su mokesčiais

    MAGNUM jaukus žino visi meškeriotojai, daugelis jų šiuos jaukus sėkmingai naudoja jau daugiau nei 20 metų. Šių metų naujos serijos MAGNUM FEEDER žvejybiniai gruntiniai masalai yra beveik 90% mišiniai, pagaminti pagal patikrintus receptus, tačiau pritaikyti pagal proporcijas, frakcijas, konsistenciją ir darbą vandenyje feeder metodui. Jauko spalvos šiek tiek skiriasi, o aromatinės natos visiškai pakeistos lyginant su senesniais jaukų receptais. Visiška naujovė su labai stipriomis ir žuvis pritraukiančiomis savybėmis.



    Prekę atsiimti galite:
    • PPC "Ozas", Vilnius, Ozo g. 18                      
    • PC "Banginis", Vilnius, P. Lukšio g. 34
    • Centrinis sandelis, Sudervės g. 8J, Avižieniai, Vilniaus r.
    • PLC "Mega", Kaunas, Islandijos plentas 32
    • PC "Banginis" Klaipeda, Šilutės plentas 35
    • PC "Bruklinas" Šiauliai, Pramonės g. 9                  

    Jaukas Dragon Magnum Feeder karšis/tamsus pyragas, 1 kg

    MAGNUM jaukus žino visi meškeriotojai, daugelis jų šiuos jaukus sėkmingai naudoja jau daugiau nei 20 metų. Šių metų naujos serijos MAGNUM FEEDER žvejybiniai gruntiniai masalai yra beveik 90% mišiniai, pagaminti pagal patikrintus receptus, tačiau pritaikyti pagal proporcijas, frakcijas, konsistenciją ir darbą vandenyje feeder metodui. Jauko spalvos šiek tiek skiriasi, o aromatinės natos visiškai pakeistos lyginant su senesniais jaukų receptais. Visiška naujovė su labai stipriomis ir žuvis pritraukiančiomis savybėmis.

    Naujausiuose jaukuose yra daugiau skonio ir kvapo ingredientų, kurie stipriai veikia žuvies pojūčius, todėl jie yra patrauklūs didžiausioms, atsargiausioms žuvims. Tai šokoladas arba kakavos pupelės, žemės riešutai, lazdyno riešutai, graikiniai riešutai ir migdolai. Specialus mineralų, turinčių didelį šarmingumą, priedas sukelia vietinį vandens rūgštingumo sumažėjimą, o tai papildomai stipriai pritraukia parūgštintuose vandenyse esančias žuvis. Patikimai išbandytas tiek komerciniuose, tiek laukiniuose vandenyse.

    Skonis: tamsus pyragas/ciemne ciasto.

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika