Plūdinės meškerės

Plūdinė meškerė pagal savo konstrukciją yra viena iš paprasčiausių žvejybinių meškerių, dėl to ji yra ypač populiari, sudaryta iš meškerykočio ir valo, ant kurio sumontuota plūdė, svarelis ir kabliukas. Plūdinės meškerės pagalba masalas užmetamas į vandenį, o plūdės judesiai parodo momentą, kai žuvis prisiliečia prie masalo ar laiko jį savo burnoje. Pagal plūdės elgesį...

Plūdinė meškerė pagal savo konstrukciją yra viena iš paprasčiausių žvejybinių meškerių, dėl to ji yra ypač populiari, sudaryta iš meškerykočio ir valo, ant kurio sumontuota plūdė, svarelis ir kabliukas. Plūdinės meškerės pagalba masalas užmetamas į vandenį, o plūdės judesiai parodo momentą, kai žuvis prisiliečia prie masalo ar laiko jį savo burnoje. Pagal plūdės elgesį žvejas pasirenka pakirtimo momentą - nedidelės amplitudės aštrų judesį meškere ir užkirsta žuvis ištraukiama į krantą.

Plūdine meškere galima žvejoti įvairiais atstumais ir bet kuriiame vandens telkinio sluoksnyje: paviršiuje, viduriniuose vandens sluoksniuose, prie dugno ar visiškai anr jo. Norimas gylis žvejybos vietoje nustatomas plūdę perslenkant valu, perslenkant link meškerės viršūnės žvejybos gylis padidinamas, perslenkant plūdę link kabliuko žvejybos gylis sumažinamas.

Mėgėjiškoje žvejyboje plūdinė meškerė gali būti bet kokio tipo - nuo miške iškirsto lazdyno iki modernios ultralengvos meškerės su žiedeliais arba be jų. Šiuolaikinė plūdinė meškerė dažnai komplektuojama su rite.

Plūdinės meškerės pagal savo konstrukcijos skirstomą į dvi grupes: teleskopines ir sudurtines.

Pagal paskirtį ir žvejybos būdus plūdinės meškerės skirstomos į:

 Sportines be žiedų, kurios yra dviejų tipų: teleskopinės ir sudurtinės

 Bolonines arba boloniškasiais, jos yra teleskopinės

Telematch tipo, jos taip pat teleskopinės

Match tipo, šios meškerės yra sudurtinės, šioje grupėje išskiriamos „Long Cast“ tipo meškerės su padidintais žiedeliais ir didesniais užmetimo svoriais (gali būti su užmetimo testu iki 45g)

Meškerykočiai be žiedelių, kaip lengviausi naudojami sportinėje žūklėje, todėl jie vadinami sportiniais, jie gali būti teleskopiniai arba sudurtiniai. Ilgis varijuoja iro 2 iki 13,5 m. Teleskopinio meškerykočio valo ilgis paprastai adekvatus meškerykočio ilgiui. Išimtis yra ypač ilgas sportinis meškerykotis, vadinamas „štekeriu“.  Žvejojant „štekeriu“ valio ilgis yra daug mažesnis nei meškerės ilgis ir tik šiek tiek tiek viršija žvejybos vietos gylį.  Kai sistemėlė su plūde užmetama "štekeriu" (teisingiau reikia sakyti pristatoma) į žvejybos tašką, "štekeris" surenkamas, o pakirtus žuvį ir ją traukiant krantan jis palaipsniui išardomas, finalinis žuvies ištraukimas ar įvedimas į graibštelį vyksta "štekerio"  viršūnine dalimi vadinama "topu".

Boloninė meškerė yra universaliausias plūdinių meškerių tipas. Ji yra teleskopinės konstrukcijos, 4–7 metrų ilgio, rečiau 3 ir 8 metrų. Aukštos kokybės meškerės gaminamos iš įvairių anglies pluoštų modulių, biudžetinės klasės iš kompozicinio pluošto, o pačios pigiausios iš stiklo pluošto. Meškerė turi  rites laikiklį ir žiedelius su aukšta kojele kuriais slysta valas. Žiedelių skaičius atitinka meškerės segmentų (dalių) skaičių, o kad mažiau mažų liptų prie meškerykočio kai lyja ar drėgna ir tolgiau pasiskytų apkrovą meškerės viršūnei, viršutinės dvi, o kartais ir trys dalys turi 2-3 papildomus slankiojančius žiedelius. Boloniškos meškerės užmetimo testas nurodo minimalias ir maksimalias leistinos sistemėlės su plūde svorio ribas, sistemėlės, su kuria galima žvejoti  nebijant  sugadinti  ar sulaužyti pačios meškerės. Populiariausias ir praktiškiausias meškerės užmetamo svorio testas yra nuo 5 iki 25 g. Toks įrangos svoris gali būti laikomas universaliu, tinkamu daugumai vandens telkinių.  Rečiau siūlomas lengvesnis testas: 3–15 g, arba, atvirkščiai, sunkesnis - iki 45 g. Akcija arba meškerės elgsena apibūdina jos elastingumą ir standumą.  Akcija nustatoma pagal būdingą meškerykočio linkimą, veikiant statinei apkrovai.

Boloniško tipo meškerė gali turėti šias akcijas:

Greitą („meškerė“ pradeda lenktis viršutiniame trečdalyje) - tinka tolimiems metams ir akcentuotiems užkirtimams atlikti.

Vidutinę (meškerė lenkiasi iki pusės savo ilgio) - tinkamiausia akcija Bolonoško stiliaus žvejybai, tinka daugumoje žvejybinių situacijų.

Lėtą (meškerė lenkiasi per visą ilgį). Labiau tinka žvejojant nedideliais atstumais.

Šis Boloniškų meškerių skirstymas yra gana sąlyginis, nes rinkos pasiūloje visiškai įmanoma rasti ir vidutiniškai greitosios akcijos meškerių. Bolonška meškerė, daugelio žvejybos entuziastų teigimu, yra pati sėkmingiausia ir universaliausia plūdinės meškerės versija.

Tele Match tipo meškerė - tai 3,3–4,5 m ilgio teleskopinės konstrukcijos meškerė kurią sudaro  7–9 segmentai (dalys). Ji turi 10-12 mažų žiedelių su aukšta  kojele iš kurių 2-3, paprastai esantys  viršūnės segmentuose, yra slankiojantys. Tokia konstrukcija užtikrina  optimalią meškerės akciją ir patvarumą prie mažiausiai įmanomo meškerės svorio. Daugybė meškerės žiedelių su aukšta kojele apsaugo nuo prilipimo prie meškerės kai ji šlapia ir tolygiai paskirsto apkrovą korpusui tiek užmetimo, tiek pakirstos žuvies varginimo ir traukimo metu. Šiuolaikiniai telematch tipo meškerykočiai yra pagaminti iš anglies pluošto ir turi kamštinio medžio medienos arba mikroporinės EVA medžiagos rankeną su ritės laikikliu. Biudžetiniai telematch tipo meškerykočiai vis dar gaminami iš stiklo ar kompozicinio pluošto, jie yra nebrangūs, tačiau, lyginant su anglies pluošto meškerykočiais ganėtinai sunkūs.

Pagal žvejybos būdus telematch tipo meškerės skirstomi į tris klases:

telematch meškerės klasikinei žvejybai su lengvomis plūdėmis srovėje ar stovinčiame vandenyje

sustiprinti telematch meškerykočiai karpių žvejybai

sustiprinti telemach meškerykočiai didelių žuvų, tarp jų ir plėšriųjų, žvejybai

Kiekviena šių klasių meškerė yra skirtngo ilgio, akcijos ir užmetimo testo. Todėl nereikėtų pamiršti, kad meškerės naudojimas nesilaikant paskirties ir viršijant leistinas užmetimo testo ribas gali jai pakenkti arba ją visiškai sulaužyti.

Klasikinė telematch žvejyba yra žvejyba, kai naudojamas  sistemėlės svoris ~ 5 –20 g, o žvejybos nuotolis santykinai mažas 20–30 m. Tokioje žvejyboje  naudojami 3,6–4,2 m ilgio meškerykočiai turintys greitą ar vidutinę - pusiau parabolinę akciją. Kadangi tokio tipo meškerėms nereikia didelio meškerės stiprumo,  panašumas ir prioritetas yra mažiausias svoris. Dėl mažo meškerės svorio gaunamo optimalaus balansas, leidžiantis atlikti tikslius metimus ir efektyvų masalo prilaikymą, o tai ypač aktualu žvejojant srovėje. Telematch meškerės yra populiarios dėl savo unikalių savybių ir patrauklaus transportavimo ilgio.

Match tipo meškerė - tai 3.6–5.0 m ilgio meškerė kurią sudaro 3, rečiau 4 segmentai (dalys) kurios sujungtos suduriamuoju sujungimu. Ji turi 12-16 mažų žiedelių  aukšta kojele, rites  laikiklį ir ritę. Tokia konstrukcija užtikrina optimalią meškerės akciją ir patvarumą prie mažiausiai įmanomo svorio. Daugybė meškerės žiedelių  aukšta kojele  apsaugo nuo prilipimo prie meškerės kai ji šlapia ir toliai paskirsto apkrovą meškerės korpusui tiek užmetimo, tiek pakirstos žuvies varginimo ir traukimo metu. Šiuolaikinės match tipo meškerės yra gaminamosi iš anglies pluošto ir turi kamštinio medžio medienos arba mikroporinės EVA medžiagos rangeną su ritės laikikliu. Biudžetinės match tipo meškerės vis dar gaminamos iš stiklo ar kompozicinio pluošto, jos yra nebrangios, tačiau, lyginant su anglies pluošto meškerėmis ganėtinai sunkios.

Pagal žvejybos būdus match tipo meškerės skirstomos į:

match meškeres klasikinei žvejybai su lengvomis plūdėmis srovėje ar stovinčiame vandenyje

match meškeres skirtas  tolimo užmetimo žvejybai (~ 40-50 m ir didesniu atstumu nuo kranto) .naudojant „wagler“ tipo plūdes

sustiprintas match meškeres skirtas karpių žvejybai

Kiekviena šių grupių meškerė yra skirtingo ilgio, akcijos ir užmetimo testo. Todėl nereikėtų pamiršti, kad meškerės naudojimas nesilaikant paskirties ir viršijant leistino užmetimo testo ribas gali jai sukelti žalos arba ją sulaužyti.

Klasikinė match žvejyba yra žvejyba, kai naudojamos sistemėlės kurių svoris yra ~ 5 -15 g, o žvejybos nuotolis santykinai mažas 20- 30 m, tokioje žvejyboje pasirenkami 3,9–4,2 m ilgio kotai turintys greitą ar pusiau parabolinę akciją. Kadangi tokio tipo meškerėms nereikia didelio meškeręs stiprumo, pranašumas ir prioritetas yra mažiausias svoris. Dėl mažo meškerės svorio gaunamas optimalaus balansas, leidžiantis atlikti tikslius metimus ir efektyvų masalo prilaikymą, o tai ypač aktualu žvejojant srovėje.

Padidinti plūdinės meškerės užmetimo atstumą net iki 80-100 metrų galima naudoti sudurtinius „Match Long Cast“ tipo meškerykočius. Norint atlikti pačių tolimiausius metimus būtina pasirinkti  minėtos konstrukcijos meškerykočius  solidžiu užmetimo testu, išskirtinai žvejybai su "wagler" tipo sunkiomis plūdėmis (20-25g). Tik su šio tipo meškerykočiais galima pasiekti tolimiausias vandens telkinio zonas, reikia pažymėti, kad čia kalba apie žvejybą stovinčio vandens telkiniuose.

Kad būtų maloniau ir komforttabiliau žvejoti plūdines meškeres galima balansuoti. Meškerykočiai be žiedų subalansuojami dedant atsvarą į meškerės rankines dallies storgalį. Meškerių su žiedeliais balansavimas atliekamas parenkant atitinkamo dydžio ir svorio ritę.

Platus įvairių plūdinių meškerių pasirinkimas visiems plūdinės žvejybos būdams, įsigykite norimą meškerę internetu, arba atvykę į mūsų parduotuves.

Plūdinės meškerės

Boloninė meškerė BYRON GT2500 yra aukštesnės klasės teleskopinė meškerė skirta žvejybai su plūde tiek upėje tiek stovinčiame vandenyje, Didelis meškerėe blanko jėgos potencialas leidžia ja žvejoti net ir didelius tvenkinių karpius ar amūrus

Kaina 110,00 €

    Plūdinės meškerės

    Meškerė Garbolino PRECISION FEEDER 390-3M tai puikus, lengvas, pagamintas iš itin aukštos kokybės anglies pluošto fyderis , turintis daug galios, bet tuo pačiu pasižymintis nepriekaištingu jautrumu, leidžiančiu pamatyti jautriausią žuvies prisilietimą, puikiai amortizuoja žuvies smūgius. 

    Kaina 146,50 €

      Plūdinės meškerės

      Specializuota boloninė meškerė plūdinei žvejybai Robinson Diagonal Bolognese, kurios užmetimo testas nuo 10 iki 20 g  meškerė yra skirta vidutinio dydžio žuvims, tokioms kaip kuojos, karšiai, karosai, meknės ar kitoms baltosios žuvies rūšių atstovėms žvejoti vidutiniės tėkmės upėse ar stovinčio vandens telkiniuose.

      Kaina 16,50 €

        Plūdinės meškerės

        • Ilgis, m - 5,00,
        • Užmetimo svoris, g - 10-20,
        • Dalių sk. - 5,
        • Transp. ilgis, cm - 120,
        • Svoris, g - 360,
        • Akcija - Progresyvi
        Kaina 25,90 €

          Plūdinės meškerės

          • Ilgis, m - 4,00,
          • Užmetimo svoris, g - 10-20,
          • Dalių sk. - 4,
          • Transp. ilgis, cm - 138,
          • Modelis - 11W-BV-S40,
          • Akcija - Med-Fast,
          • Svoris, g - 147 
          Kaina 47,00 €

            Plūdinės meškerės

            Plūdinė Meškerė VDE-Robinson Team Bolognese MX2 - standus, tvirtas ir greitos akcijos meškerykotis, skirtas didelių žuvų žvejybai. Labai aukšta gaminio kokybė, premium SIC klasės ypač lengvi ir aukšti žiedeliai neleis valui, net ir lyjant stipriam lietui, prilipti prie meškerykočio ir leis jums ilgą laiką mėgautis šia meškere

            Kaina 82,00 €

              Plūdinės meškerės

              • Ilgis, m - 4,00,
              • Užmetimo svoris, g - 5-20,
              • Dalių sk. - 4,
              • Transp. ilgis, cm - 135,
              • Akcija - Med-Fast,
              • Svoris, g - 102
              Kaina 33,00 €

                Plūdinės meškerės

                Puiki ir funkcionali plūdinė meškerė tiems, kas ieško patogiai transportuojamo įrankio, transportavimo ilgis tik 75 cm!

                • Ilgis, m - 4,00,
                • Transp. ilgis, cm - 75,
                • Dalių sk. - 8,
                • Užmetimo svoris, g - 7-25,
                • Svoris, g - 199
                Kaina 65,00 €

                  Plūdinės meškerės

                  Plūdinė meškerė Dragon MegaBaits Mystery Bolognese 4 m ilgio yra universali meškerė skirta plūdinei žvejybai upėse. Šios plūdinės meškerės yra pakankamai stiprios, kad stiprioje srovėje galėtų ištraukti didelę žuvį. Be abejo meškerė puikiai tinka žvejybai ir stovinčio vandens telkiniuose.

                  • Ilgis, m - 4,00,
                  • Užmetimo svoris, g - 5-20,
                  • Dalių sk. - 4,
                  • Transp. ilgis, cm - 118,
                  • Svoris, g - 174,
                  • Akcija - Greita
                  Kaina 39,90 €

                    Teleskopinės meškerės

                    • Ilgis, m - 3,90,
                    • Dalių sk. - 9,
                    • Užmetimo svoris, g - 5-25,
                    • Akcija - Greita,
                    • Svoris, g - 173,
                    • Transp. ilgis, cm - 71
                    Kaina 49,90 €

                      Plūdinės meškerės

                      • Ilgis, m - 4,00,
                      • Užmetimo svoris, g - 10-20,
                      • Transp. ilgis, cm - 115,
                      • Dalių sk. - 4,
                      • Svoris, g - 232,
                      • Akcija - Progresyvi
                      Kaina 22,50 €

                        Plūdinės meškerės

                        Plūdinė Meškerė Robinson VDE-R Team Nano Core Bolognese TX3-522 5m 10-20g Universali meškerė, ypač rekomenduojama žvejoti vidutinio dydžio žuvims.

                        Kaina 92,00 €

                          Plūdinės meškerės

                          Plūdinė Meškerė Robinson VDE-R Team Nano Core Bolognese TX3-622 6m 10-20g Universali meškerė, ypač rekomenduojama žvejoti vidutinio dydžio žuvims.

                          Kaina 119,00 €

                            Plūdinės meškerės

                            Plūdinė Meškerė Robinson VDE-R Team Nano Core Bolognese TX3-633 6m 10-30g Universali meškerė, ypač rekomenduojama žvejoti vidutinio dydžio žuvims.

                            Kaina 127,90 €

                              Plūdinės meškerės

                              Plūdinė Meškerė Robinson VDE-R Team Nano Core Bolognese TX3-733 7m 10-30g Universali meškerė, ypač rekomenduojama žvejoti vidutinio dydžio žuvims.

                              Kaina 163,00 €

                                Plūdinės meškerės

                                Plūdinė Meškerė VDE-Robinson Team Bolognese MX2 7m - standus, tvirtas ir greitos akcijos meškerykotis, skirtas didelių žuvų žvejybai. Labai aukšta gaminio kokybė, premium SIC klasės ypač lengvi ir aukšti žiedeliai neleis valui, net ir lyjant stipriam lietui, prilipti prie meškerykočio ir leis jums ilgą laiką mėgautis šia meškere

                                Kaina 99,00 €

                                  Plūdinės meškerės

                                  Plūdinė Meškerė Robinson VDE-R HMC Pole SX2 700 - 7,00m labai universali meškerė, skirta mėgėjiškai žvejybai su plūde. Meškerės lengvas svoris užtikrina maksimalų komfortą žvejyboje, o didelis atsparumas mechaniniams pažeidimams užtikrina, kad meškerė jums tarnaus ilgai ir patikimai.

                                  Kaina 64,90 €

                                    Plūdinės meškerės

                                    • Ilgis, m - 3,60,
                                    • Dalių sk. - 3,
                                    • Transp. ilgis, cm - 125,
                                    • Svoris, g - 175,
                                    • Užmetimo svoris, g - 6-18,
                                    • Akcija - Greita
                                    Kaina 65,00 €

                                      Plūdinės meškerės

                                      3-jų dalių sudurtinė plūdinė meškerė Robinson VDE-Nano Core Match MX3  3.90m 6-18g, yra skirta plūdinei žvejybai, tai puikus match tipo meškerykotis kurio charakteristikos ir dinaminiai parametrai analogiški daug brangesnių meškerykočių konstrukcinėms savybėms.

                                      Kaina 74,90 €

                                        Plūdinės meškerės

                                        3-jų dalių sudurtinė plūdinė meškerė Robinson VDE-Nano Core Match MX3  4.20m 6-18g, yra skirta plūdinei žvejybai, tai puikus match tipo meškerykotis kurio charakteristikos ir dinaminiai parametrai analogiški daug brangesnių meškerykočių konstrukcinėms savybėms.

                                        Kaina 79,90 €

                                          Plūdinės meškerės

                                          • Ilgis, m - 4,20
                                          • Užmetimo svoris, g - 5-20,
                                          • Dalių sk. - 3,
                                          • Svoris, g - 250,
                                          • Transp. ilgis, cm - 145,
                                          • Akcija - Greita, 
                                          Kaina 64,80 €

                                            Plūdinės meškerės

                                            "Nano Core Match SX3“ yra patrauklaus dizaino ir mažo skersmens "match" tipo sudurtinė 3-jų dalių meškerė, jos blankas pagamintas iš 48 milijonų PSI anglies pluošto yra maksimaliai mažo skersmens, labai tvirtas ir stangrus.

                                            Kaina 59,80 €

                                              Plūdinės meškerės

                                              Plūdinė, sportinė, mosto meškerė Robinson GOODFISH MIRAGE Pole 5m skirta plūdinei žvejybai, kurios užmetimo testas nuo 10 iki 30 g 

                                              Kaina 21,90 €

                                                Plūdinės meškerės

                                                Plūdinė, sportinė, mosto meškerė plūdinei žvejybai, kurios užmetimo testas nuo 10 iki 30 g.

                                                Kaina 29,00 €

                                                  Plūdinės meškerės

                                                  Specializuota boloninė meškerė plūdinei žvejybai Robinson Diagonal Bolognese, kurios užmetimo testas nuo 10 iki 20 g  meškerė yra skirta vidutinio dydžio žuvims, tokioms kaip kuojos, karšiai, karosai, meknės ar kitoms baltosios žuvies rūšių atstovėms žvejoti vidutiniės tėkmės upėse ar stovinčio vandens telkiniuose.

                                                  Kaina 21,00 €

                                                    Teleskopinės meškerės

                                                    • Ilgis, m - 4,00,
                                                    • Užmetimo svoris, g - 10-20,
                                                    • Transp. ilgis, cm - 115,
                                                    • Dalių sk. - 4,
                                                    • Svoris, g - 232,
                                                    • Akcija - Vidutinė
                                                    Kaina 14,00 €

                                                      Plūdinės meškerės

                                                      Puiki ir funkcionali plūdinė meškerė tiems, kas ieško patogiai transportuojamo įrankio, transportavimo ilgis tik 75 cm!

                                                      • Ilgis, m - 4,00,
                                                      • Transp. ilgis, cm - 75,
                                                      • Dalių sk. - 8,
                                                      • Svoris, g - 174,
                                                      • Užmetimo svoris, g - 5-18
                                                      Kaina 59,40 €

                                                        Plūdinės meškerės

                                                        Plūdinė meškerė Dragon MegaBaits Mystery Bolognese 5 m ilgio yra universali meškerė skirta plūdinei žvejybai upėse. Šios plūdinės meškerės yra pakankamai stiprios, kad stiprioje srovėje galėtų ištraukti didelę žuvį. Be abejo meškerė puikiai tinka žvejybai ir stovinčio vandens telkiniuose.

                                                        • Ilgis, m - 5,00,
                                                        • Užmetimo svoris, g - 5-20,
                                                        • Dalių sk. - 5,
                                                        • Transp. ilgis, cm - 121,
                                                        • Svoris, g - 260,
                                                        • Akcija - Greita
                                                        Kaina 49,90 €

                                                          Plūdinės meškerės

                                                          Plūdinė meškerė Dragon MegaBaits Mystery Bolognese 6 m ilgio yra universali meškerė skirta plūdinei žvejybai upėse. Šios plūdinės meškerės yra pakankamai stiprios, kad stiprioje srovėje galėtų ištraukti didelę žuvį. Be abejo meškerė puikiai tinka žvejybai ir stovinčio vandens telkiniuose.

                                                          • Užmetimo svoris, g - 5-20,
                                                          • Dalių sk. - 6,
                                                          • Ilgis, m - 6,00,
                                                          • Akcija - Greita,
                                                          • Transp. ilgis, cm - 124,
                                                          • Svoris, g - 353
                                                          Kaina 55,00 €

                                                            Plūdinės meškerės

                                                            Plūdinė meškerė Dragon MegaBaits Mystery Bolognese 7 m ilgio yra universali meškerė skirta plūdinei žvejybai upėse. Šios plūdinės meškerės yra pakankamai stiprios, kad stiprioje srovėje galėtų ištraukti didelę žuvį. Be abejo meškerė puikiai tinka žvejybai ir stovinčio vandens telkiniuose.

                                                            • Užmetimo svoris, g - 5-20,
                                                            • Dalių sk. - 7,
                                                            • Transp. ilgis, cm - 127,
                                                            • Ilgis, m - 7,00,
                                                            • Svoris, g - 485,
                                                            • Akcija - Greita
                                                            Kaina 65,90 €

                                                              Teleskopinės meškerės

                                                              Meškerė skirta plūdinės žvejybos mėgėjams, kurie žvejoja įvairiais plūdinės žvejybos metodais ir įvairių tipų žuvis.

                                                              • Užmetimo svoris, g - 5-20,
                                                              • Dalių sk. - 7,
                                                              • Transp. ilgis, cm - 127,
                                                              • Ilgis, m - 4,50,
                                                              • Svoris, g - 191
                                                              Kaina 49,90 €

                                                                Plūdinės meškerės

                                                                • Ilgis, m - 5,00,
                                                                • Užmetimo svoris, g - 10-20,
                                                                • Dalių sk. - 5,
                                                                • Transp. ilgis, cm - 140,
                                                                • Modelis - 11W-BV-S50,
                                                                • Akcija - Med-Fast,
                                                                • Svoris, g - 200
                                                                Kaina 57,00 €

                                                                  Plūdinės meškerės

                                                                  • Ilgis, m - 6,00,
                                                                  • Užmetimo svoris, g - 10-20,
                                                                  • Dalių sk. - 6,
                                                                  • Transp. ilgis, cm - 142,
                                                                  • Modelis - 11W-BV-S60,
                                                                  • Akcija - Med-Fast,
                                                                  • Svoris, g - 289
                                                                  Kaina 63,00 €

                                                                    Plūdinės meškerės

                                                                    • Ilgis, m - 7,00,
                                                                    • Užmetimo svoris, g - 10-20,
                                                                    • Dalių sk. - 7,
                                                                    • Modelis - 11W-BV-S70,
                                                                    • Transp. ilgis, cm - 144,
                                                                    • Akcija - Med-Fast,
                                                                    • Svoris, g - 411
                                                                    Kaina 69,00 €

                                                                      Plūdinės meškerės

                                                                      • Ilgis - 700cm
                                                                      • Cw - 10-20g
                                                                      • Dalių sk.- 7
                                                                      • Transportavimo ilgis - 150cm
                                                                      • Svoris - 332g
                                                                      • teleskopinio strypo konstrukcija
                                                                      • plūdinės žvejybos būdas
                                                                      • anglies pluošto medžiaga
                                                                      • katalogo Nr .: 11W-BV-T07
                                                                      Kaina 159,00 €

                                                                        Plūdinės meškerės

                                                                        • Ilgis, m - 5,00,
                                                                        • Užmetimo svoris, g - 5-20,
                                                                        • Dalių sk. - 5,
                                                                        • Transp. ilgis, cm - 135,
                                                                        • Akcija - Med-Fast,
                                                                        • Svoris, g - 147
                                                                        Kaina 49,00 €

                                                                          Plūdinės meškerės

                                                                          • Ilgis, m - 6,00,
                                                                          • Užmetimo svoris, g - 5-20,
                                                                          • Dalių sk. - 6,
                                                                          • Transp. ilgis, cm - 135,
                                                                          • Svoris, g - 232,
                                                                          • Akcija - Med-Fast
                                                                          Kaina 54,80 €

                                                                            Plūdinės meškerės

                                                                            • Ilgis, m - 3,90,
                                                                            • Dalių sk. - 7,
                                                                            • Užmetimo svoris, g - 8-20,
                                                                            • Transp. ilgis, cm - 116,
                                                                            • Svoris, g - 190,
                                                                            • Akcija - Greita
                                                                            Kaina 63,50 €

                                                                              Plūdinės meškerės

                                                                              • Ilgis, m - 4,20,
                                                                              • Dalių sk. - 7,
                                                                              • Užmetimo svoris, g - 8-20,
                                                                              • Svoris, g - 210,
                                                                              • Akcija - Greita,
                                                                              • Transp. ilgis, cm - 132
                                                                              Kaina 71,00 €

                                                                                Plūdinės meškerės

                                                                                • Ilgis, m - 4,25
                                                                                • Dalių sk. - 3,
                                                                                • Transp. ilgis, cm - 148,
                                                                                • Užmetimo svoris, g - 8-20,
                                                                                • Svoris, g - 175,
                                                                                • Akcija - Greita,
                                                                                Kaina 175,00 €

                                                                                  Plūdinės meškerės

                                                                                  Ilgis, m - 4,20 Dalių sk. - 3, Transp. ilgis, cm - 146, Užmetimo svoris, g - 8-20, Svoris, g - 271, Akcija - Greita,

                                                                                  Kaina 59,90 €

                                                                                    Plūdinės meškerės

                                                                                    Plūdinė Meškerė GARBOLINO SILVER BULLET MATCH 3S 420-3 3-jų dalių, klasikinio dizaino sudurtinė meškerė, ideali visų rūšių plūdinei žvejybai upėje ar stovinčio vandens telkiniuose. 

                                                                                    Kaina 109,00 €

                                                                                      Plūdinės meškerės

                                                                                      Puiki ir funkcionali plūdinė meškerė tiems, kas ieško galingo įrankio. Idealiai tinka labai madingai Europoje, taip vadinamajai "verslinei žvejybai" komerciniuose įžuvintuose telkiniuose. Sunkesnės sistemos užmetimas ir didelių žuvų traukimas šiai meškerei nėra problema. 

                                                                                      • Ilgis, m - 3,60,
                                                                                      • Transp. ilgis, cm - 125,
                                                                                      • Dalių sk. - 3,
                                                                                      • Svoris, g - 239,
                                                                                      • Užmetimo svoris, g - 10-30
                                                                                      Kaina 57,40 €

                                                                                        Meškerės

                                                                                        Meškerė skirta plūdinės žvejybos mėgėjams, kurie žvejoja įvairiais plūdinės žvejybos metodais ir įvairių tipų žuvis.

                                                                                        • Užmetimo svoris, g - ~25,
                                                                                        • Dalių sk. - 3,
                                                                                        • Transp. ilgis, cm - 126,
                                                                                        • Ilgis, m - 3,60,
                                                                                        • Svoris, g - 200
                                                                                        Kaina 84,90 €

                                                                                          Meškerės

                                                                                          Meškerė skirta plūdinės žvejybos mėgėjams, kurie žvejoja įvairiais plūdinės žvejybos metodais ir įvairių tipų žuvis.

                                                                                          • Užmetimo svoris, g - ~25,
                                                                                          • Dalių sk. - 3,
                                                                                          • Transp. ilgis, cm - 136,
                                                                                          • Ilgis, m - 3,90,
                                                                                          • Svoris, g - 225
                                                                                          Kaina 89,50 €

                                                                                            Telematch tipo meškerės

                                                                                            Lengva ir greita teleskopinė plūdinė meškerė. Teleskopinei plūdinei meškerei būdinga kelių komponentų konstrukcija, sklandus įlinkis ir puikus balansas. 

                                                                                            Kaina 55,00 €

                                                                                              Match tipo meškerės

                                                                                              Lengva, greitos akcijos, plūdinė meškerė Meškerė Ryobi OASYS Carp Match 3,90 m, 5-20 g padės jums taikliai numesti masala į atokiausią vandens kampelį. Plūdinė meškerė pagaminta iš aukšto modulio anglies pluošto, turi SIC žiedelius ir kamštine medžiaga dengtą rankeną. Ši plūdinė meškerė -puikus kainos ir kokybės santykis.

                                                                                              Kaina 56,00 €

                                                                                                Match tipo meškerės

                                                                                                Meškerė VDE-Robinson Team Nano Core TX4 Match - meistrų komandos sukurtos meškerės. Meškerės pasižymi greitu antgaliu, kuris tik esant didelei apkrovai palaipsniui virsta paraboliniu antgaliu. Ruošinys pagamintas iš aukščiausios kokybės didelio modulio anglies "Nano Core" technologijos ir aprūpintas patikimais SIC tipo kreiptuvais. Meškerės gamyboje panaudojus aukščiausios klasės technologijas, buvo pasiektas labai mažas svoris, išlaikant stiprumo parametrus. Papildomas privalumas, sujungiantis visą konstrukciją – tobulas „Power Balance“, leidžiantis valdyti šias meškeres be jokių nuovargio žymių.

                                                                                                Kaina 199,00 €

                                                                                                  Match tipo meškerės

                                                                                                  Meškerė VDE-Robinson Team Nano Core TX4 Match - meistrų komandos sukurtos meškerės. Meškerės pasižymi greitu antgaliu, kuris tik esant didelei apkrovai palaipsniui virsta paraboliniu antgaliu. Ruošinys pagamintas iš aukščiausios kokybės didelio modulio anglies "Nano Core" technologijos ir aprūpintas patikimais SIC tipo kreiptuvais. Meškerės gamyboje panaudojus aukščiausios klasės technologijas, buvo pasiektas labai mažas svoris, išlaikant stiprumo parametrus. Papildomas privalumas, sujungiantis visą konstrukciją – tobulas „Power Balance“, leidžiantis valdyti šias meškeres be jokių nuovargio žymių.

                                                                                                  Kaina 204,00 €

                                                                                                    Meškerės

                                                                                                    Suderinkite meškeres su trimis skirtingais galios parametrais ir leistinu metimo svoriu. Tvirčiausios meškerės (35 g) tinka karpių žūklei ir yra su didesniais vedliais.

                                                                                                    Kaina 87,90 €
                                                                                                    • Nauja

                                                                                                    Meškerės

                                                                                                    Suderinkite meškeres su trimis skirtingais galios parametrais ir leistinu metimo svoriu. Tvirčiausios meškerės (35 g) tinka karpių žūklei ir yra su didesniais vedliais.

                                                                                                    Kaina 103,90 €
                                                                                                    • Nauja

                                                                                                    Plūdinės meškerės

                                                                                                    Puiki ir funkcionali plūdinė meškerė tiems, kas ieško galingo įrankio. Idealiai tinka labai madingai Europoje, taip vadinamajai "verslinei žvejybai" komerciniuose įžuvintuose telkiniuose. Sunkesnės sistemos užmetimas ir didelių žuvų traukimas šiai meškerei nėra problema.

                                                                                                    Kaina 49,90 €
                                                                                                    • Nauja
                                                                                                    Meškerė VDE-Robinson Team Match MX
                                                                                                    Šiuo metu neturime

                                                                                                    Plūdinės meškerės

                                                                                                    Plūdinė Meškerė  „VDE-R Team Match MX“ yra tolimo užmetimo, match tipo meškerė, skirta žvejybai su plūde, puikiai tinka karšių, lynų, meknių, šapalų ar net ūsorių žvejybai tiek stovinčiame vandenyje naudojant tolimo užmetimo "wagler" tipo plūdes, tiek žvejybai srovėje, naudojant plūdes skirtas žvejybai srovėje.

                                                                                                    Kaina 52,50 €

                                                                                                      Teleskopinės meškerės

                                                                                                      Meškerė skirta plūdinės žvejybos mėgėjams, kurie žvejoja įvairiais plūdinės žvejybos metodais ir įvairių tipų žuvis.

                                                                                                      • Užmetimo svoris, g - 5-20,
                                                                                                      • Dalių sk. - 7,
                                                                                                      • Akcija - Greita,
                                                                                                      • Ilgis, m - 4,20,
                                                                                                      • Transp. ilgis, cm - 124,
                                                                                                      • Svoris, g - 172
                                                                                                      Kaina 48,90 €

                                                                                                        Plūdinės meškerės

                                                                                                        Plūdinė Meškerė GARBOLINO BULLET MATCH 3S 450-3 3-jų dalių, klasikinio dizaino, ideali visų rūšių plūdinei žvejybai upėje ar ežere.

                                                                                                        Kaina 99,00 €
                                                                                                          Plūdinė meškerė Robinson Kinetik RS Match 3,90m 8-20g
                                                                                                          Šiuo metu neturime

                                                                                                          Plūdinės meškerės

                                                                                                          Ilgis, m - 3,90, Transp. ilgis, cm - 136, Užmetimo svoris, g - 8-20, Svoris, g - 215, Akcija - Greita, Dalių sk. - 3,

                                                                                                          Kaina 54,90 €

                                                                                                            Sportinės be žiedų meškerės

                                                                                                            „Robinson VDE-R Team Alborella MX500“ sportinė teleskopinė meškerė pagaminta iš aukšto modulio anglies pluošto, skirta tempiniam mažų žuvų žvejojimui. Lengvas svoris ir puikus balansas leidžia tiksliai užmesti masalą ir greitai gaudyti mažas žuvis, o tai labai svarbu per varžybas.

                                                                                                            Kaina 52,50 €

                                                                                                              Filtruoti pagal

                                                                                                              Kategorijos
                                                                                                              Kaina
                                                                                                              Gamintojai
                                                                                                              Daugiau Mažiau
                                                                                                              Filtruoti