• Boiliai Tandem Baits Method Feeder Fluo Micro Chunks 20g
Boiliai Tandem Baits Method Feeder Fluo Micro Chunks 20g

    Boiliai

    Boiliai Tandem Baits Method Feeder Fluo Micro Chunks 12x8mm20g

    11-0029_KRILIS RAUD
    Tandem Baits
    5,40 €
    Su mokesčiais

    „Method & Feeder Pop-up Micro Chunks“ yra plūduriuojantys boiliai, kurie sukurti karpiams. Itin intensyvi fluo spalva, taip pat „išplauta - išblukusi“ ir labai didelis prisotinimas „Micro Chunks“ pritraukėjais užtikrins, kad nė vienas karpis nepraeitų abejingai.

    Boiliai Tandem Baits Method Feeder Fluo Micro Chunks 20g

    „Method & Feeder Pop-up Micro Chunks“ yra plūduriuojantys boiliai, kurie sukurti remdamiesi ilgamete karpių jaukų projektavimo patirtimi.

    Itin intensyvi fluo spalva, taip pat „išplauta - išblukusi“ ir labai didelis prisotinimas „Micro Chunks“ pritraukėjais užtikrins, kad nė vienas karpis nepraeitų abejingai.

    - itin intensyvi fluoro spalva;

    - Nuplautas fluo;

    - yra stabilūs vandenyje, jie gali atlaikyti ilgiau nei 24 valandas, neprarandant plūdrumo;

    - intensyvus kvapas, traukia žuvis;

    - tvirtai laikosi prie guminės juostelės;

    - turi 3D pemzos struktūrą, patikimai išlaisvina pritraukėjus visą laiką;

    - šiek tiek šiurkšti danga išskiria aromatą iš didesnio paviršiaus ir geriau sugeria kvapus.

    Visa boilių linija, skirti rinkinio tvirtinimui „ant guminės juostelės“, kurį palengvina specialus, pritaikytas masalo griovelis, tvirtai laikantis guminę juostelę.

    Puikus matomumas, plūdrumas ir intensyvus aromatas daro „Micro Pop-Up“ puikų jauką žuvims. Jie puikiai tinka dumblinai žvejybai ir tvenkiniams, kuriuose vyrauja karpių populiacija, pasižyminti mažu skaidrumu ir periodišku vandens žydėjimu.

     „Coconut Sweet“

    Micro Chunk geltonos spalvos, su labai malonia kokoso nata. Masalas yra nepaprastai aromatingas ir saldaus kvapo, kuris kartu su ryškiai geltonu atspalviu daro jį tobulą. Boiliai, rekomenduojami gaudyti visų rūšių karpius, ypač karpius, karosus ir karšius. Puikiai tinka sunkiai ir kaprizingai žvejybai, o vandenys patiria didžiulį žvejybos spaudimą. Absoliuti karpių jaukų viršūnė.