„Myran“ sukrių modeliai – kokioms žuvims jie tinka?

„Myran“ sukrių modeliai – kokioms žuvims jie tinka?

Susipažinkite su „Myran“ sukrių modeliais!

Jei ieškote būdo patobulinti savo žvejybos įgūdžius, „Myran“ masalai yra puikus pasirinkimas žvejams visame pasaulyje tiek gėlame, tiek sūriame vandenyje. Su įvairiais modeliais, pritaikytais skirtingoms žuvų rūšims, tikrai rasite tobulą masalą kitam savo nuotykiui!

Štai keli pagrindiniai modeliai:

  • „Myran Myra“ modelio lengvesnio svorio sukrės, nuo 2 iki 4 gramų, yra itin pamėgtos žvejojant upėtakius, ešerius, šapalus ir meknes.
  • „Myran Agat“ yra idealus sukrės modelis, norint sugauti ešerį ir upėtakį. Unikalus sukrės sukimosi veiksmas ir ryškios spalvos daro masalą veiksmingu tiek skaidriame, tiek drumstame vandenyje.
  • „Myran Wipp“ lengvas, 3 gramų sukrės modelis geriausiai tinka mažoms žuvims, tokioms kaip upėtakiai, ešeriai, šapalai ir meknės, gaudyti. Lėtas sukimosi veiksmas imituoja natūralų grobį, todėl net atsargios žuvys negali jam atsispirti. Sunkesnė šio modelio sukrė, 20 gramų, pasiteisina žvejojant salačius, šlakius ir lašišas.
  • „Myran Tuna-Lax“ modelis sukurtas specialiai lašišoms, jūriniams upėtakiams, šlakiams ir salačiams gaudyti. Tai puikus pasirinkimas žvejojant giliame vandenyje, nes didesnis sukrės svoris ir aštrus dizainas leidžia masalui pasiekti tas vietas, kur slepiasi didžiausios žuvys!
  • „Myran Panter“ yra universalus sukrių modelis, tinkantis tiek gėlavandenei, tiek žvejybai sūriame vandenyje. Jis ypač veiksmingas gaudant lydekas ir ešerius, dėl savo ryškių spalvų ir dinamiško judesio.

Nesvarbu, ar esate patyręs žvejys, ar tik pradedate savo spiningavimo žvejybos kelionę, „Myran“ sukrės turi ką pasiūlyti kiekvienam žvejybos entuziastui. Užmeskite, sukite ir užtikrintai sugaukite savo didžiausią laimikį!