Paroda „Karpių žūklei 2024”

Paroda „Karpių žūklei 2024”

Šį savaitgalį Kaune vyks paroda, skirta žvejojantiems karpius bei dugninės žvejybos entuziastams. Kviečiame apsilankyti visus besidominčius šios žūklės naujienomis, nes mugėje dalyvausime ir mes!

Pristatome karpininkams skirtas naujienas, kurias gyvai galite apžiūrėti ir šį savaitgalį Kaune vyksiančioje parodoje „Viskas karpių žūklei 2024“.

https://t.ly/9Xq_Z

Legendiniai karpiniai kabliukai „Hayabusa“,  pagaminti Japonijoje išsiskiria ne tik aukščiausios kokybės plienu, juvelyriniu gamybos tikslumu, tobulu, chirurginio aštrumo kabliuko gyliu, bet ir puikiu, protingai apgalvotu dizainu.

Kiekvienas kabliukų modelis yra pritaikytas konkrečios žuvies žvejybai. Pavyzdžiui, K-1 „Hayabusa“ kabliukai yra padengti neblizgia ypatingai atsparia korozijai NBR juodojo fluoro danga.

Pagaukite didelius karpius su aukščiausios klasės „AWA‘S“ valais! Nesvarbu, ar esate patyręs meškeriotojas, ar tik pradedate savo karpinės žvejybos kelionę, „AWA‘S“ valai yra sukurti taip, kad būtų tvirti, patvarūs ir būtų puikiai užmaskuojami vandenyje, neprarandant svarbiausių techninių specifikacijų. Atsisveikinkite su nutrūkusiais valais ir prarastais trofėjais! Pasinerkite į kitą žvejybos nuotykį su pasitikėjimu, kartu su „AWA‘S“ valais.

„Prowess“ prancūzų įmonės kokybės garantija pasižymintys karpiniai gultai, meškerių ir įvairių smulkmenų krepšiai, karpinės meškerės, ritės, elektriniai kibimo signalizatoriai ir daugybė kitų prekių lauks Jūsų prie mūsų stendo.

Susitikime jau šį savaitgalį, Kaune vyksiančioje mugėje karpinės ir dugninės žvejybos mėgėjams – „Viskas karpių žūklei 2024!