Nauja Jack Wolfskin rudens/žiemos kolekcija

Nauja Jack Wolfskin rudens/žiemos kolekcija

"Rovana" stengiasi neatsilikti nuo naujausių tendencijų ir patenkinti visų klientų poreikius, todėl skelbiame, jog naują "Jack Wolfskin" rudens/žiemos kolekciją rasite mūsų internetinėje ir fizinėse parduotuvėse.

Moterims galime pasiūlyti tiek ilgesnes, tiek trumpesnes žiemines striukes, tad nepriklausomai ar keliausite į žygį per pusnis žiemą, ar norėsite apsaugos nuo žvarbaus rudens vėjo bei lietaus - tikrai rasite tinkamą paltą ar striukę sau. Turime įvairių spalvų: klasikinė juoda puikiai tiks kiekvienai dienai, balta - neatsiliekančioms nuo naujausių mados tendencijų moterims, mėlyna tiks toms, kurios nori į savo aprangą įnešti šiek tiek spalvų, o rausva iš karto atkreips aplinkinių dėmesį.

Vyrus norime nudžiuginti tuo, jog nepriklausomai nuo to ar keliausite į darbą, ar vyksite į kelionę - su "Jack Wolfskin" striukėmis jausitės šiltai ir patogiai. Nesijaudinkite ir dėl oro sąlygų, su šiomis striukėmis nebus baisus nei vėjas, nei lietus ar sniegas. Vyrams galime pasiūlyti mėlynas arba juodas striukes, kurios puikiai tiks bet kuriam Jūsų tikslui.