Plūdės

Bet kurios plūdės pagrindas yra korpusas, pagamintas iš lengvos medžiagos, užtikrinančios jos plūdrumą. Tai gali būti balsa ar bet kokia kita medžiaga, lengvesnė už vandenį. Norint užtikrinti, kad plūdė „stovėtų“ vertikaliai vandenyje ir nuolat išliktų tokioje padėtyje, ji turi  kylį, pagamintą iš sunkesnių medžiagų, kurios skęsta vandenyje. Antena yra kibimo signalizacijos...

Bet kurios plūdės pagrindas yra korpusas, pagamintas iš lengvos medžiagos, užtikrinančios jos plūdrumą. Tai gali būti balsa ar bet kokia kita medžiaga, lengvesnė už vandenį. Norint užtikrinti, kad plūdė „stovėtų“ vertikaliai vandenyje ir nuolat išliktų tokioje padėtyje, ji turi  kylį, pagamintą iš sunkesnių medžiagų, kurios skęsta vandenyje. Antena yra kibimo signalizacijos įtaisas, ji gali būti pagaminta iš bet kokių medžiagų. Pagrindinis antenos reikalavimas yra būti matomai tam tikru atstumu nuo žvejo. Paprastai antena dažoma ryškiomis spalvomis. Norint pritvirtinti plūdę prie pagrindinio meškerės valo, ji fiksuojama kembrikais arba silikoniniais žiedeliais. Plūdė, atsižvelgiant į jos tipą ir paskirtį gali būti tvirtinama viename arba dviejuose ar trijuose taškuose. Plūdės skirstomos į srovines ir skirtas žvejybai stovinčiame vandenyje, dar yra plūdės skirtos žvejybai gyva žuvele.

Srovinės plūdės gali turėti šias korpuso formas: alyvuogės, rutulio, lašo, apversto lašo, verpstės, ištęstos verpstės ir gali būti  plokščios. 

  • alyvuogės tipo plūdės vadinamos universaliosiomis, tai rodo, kad jos gali būti naudojamos įvairiomis žvejybos sąlygomis, jos yra labai stabilios banguojant. Tinka žvejybai vidutinio stiprumo srovėje ir stovinčiame vandenyje.
  • rutulio formos plūdės pagal savo savybes niekuo nesiskiria nuo ankstesnių,  stabilios vėjuotu oru.
  • lašo formos plūdėse svorio centras šiek tiek paslinktas žemyn, todėl ji tampa stabilesne kai vandens paviršiuje yra bangavimas. Jomis galima žvejoti tvenkiniuose ir ežeruose įvairiame gylyje ir ramios tėkmės srovėje.
  • apversto lašo formos plūde galima žvejoti srovėje, dideliame gylyje (daugiau nei 3-jų metrų).
  • verpstės pavidalo plūde patogiau žvejoti stovinčiame vandenyje, iki 3 metrų gylio. Plūdė yra gana jautri ir gerai užsirekomendavus žvejojant atsargią žuvį.
  • pieštuko formos - labai paprasta forma leidžia ją naudoti ramiu oru tvenkiniuose ir ežeruose, kur gylis nėra didesnis nei 2 metrai.
  • Plokščia plūdė - viena stabiliausių plūdžių, kai žvejojama srovėje. Ši plūdė yra panaši į diską, ant kurio pritvirtinta antena palinkusi 45 laipsnių kampu, plūdė turi ilga kykį.

Žvejojant match metodu dažnai reikia atlikti maksimaliai tolimus, ilgus metimus. Ilgi metimai leidžia pasiekti ir sugauti dideles žuvis kurios  laiksi gylyje ir tam tikru atstumu nuo kranto. Šio tipo žvejybai buvo sukurtos specialios „Wagler“  tipo plūdės, turinčios vieną tvirtinimo tašką.  „Wagler‘iai“ turi geresnį plūdrumą ir, norint juos normaliai subalansuti, reikalingas didesnis pasunkinimas, o tai, savo ruožtu leidžia užmesti sistemėlę  didesniu atstumu.

„Wagler‘iai“  yra tiek su fiksuotu, tiek su reguliuojamu pasunkinimu. Fiksuoto pasunkinimo plūdei nereikia jokių papildomų konfigūravimo ir reguliavimo žingsnių, o reguliuojamo pasunkinimo plūdes galima subalansuoti maksimaliam jautrumui, taip pat sureguliuoti jų masę norint atlikti maksimaliai tolimus metimus. Visų dizainų plūdės ženklinamos skaitmeniniu ženklu, nurodančiu pačios plūdės keliamąją galią ir pasunkinimo svorį kuris reikalingas plūdės subalansavimui. „Wagler“ tipo plūdė gali būti sumontuota stacionariai arba su galimybe slysti per pagrindinį meškerės valą. Plūdės forma labai įtakoja užmetimo nuotolį, kuo didesnis jos skerspjūvio plotas, tuo sunkiau ją užmesti dideliu atstumu, paprastai cigaro formos plūdės skrenda toliausiai. Plūdės svoris neigiamai veikia jos jautrumą, norėdami užmesti plūdę su sistemėle  toli, turite padidinti jo svorį, o tai neigiamai veikia jos jautrumą, tokiu atveju reikia ieškoti „aukso“ vidurio.

Rinkdamiesi vieną ar kitą plūdę turite žinoti, kad tik originalios plūdės turi geras aerodinamines (skrydžio) charakteristikas, tačiau ne jų analogiškos kopijos, nors jos žymiai  pigesnės, tačiau, kad nesusigadintumėte žvejybos ir nuotaikos, pirmenybę turite teikti tik firminiams produktams, nors jie, deja, nėra pigūs, tačiau dėl šios priežasties „Match“  tipo žvejyboje, kai masalą  reikia užmesti toli, tikrai neturėsite problemų. Labai svarbu, kad įsigyta plūdė būtų naudojama pagal tiesioginę paskirtį, dėl patirties stokos galite nusipirkti brangią firminę plūdę, tačiau nusivilkite jos darbu, naudodami ją kitiems tikslams, todėl labai svarbu žinoti, kokios plūdės yra skirtos tam tikroms žvejybos sąlygoms.

Jei žvejojate srovėje naudokite žvejybai srovėje skirtą plūdę, jei tai paprasta žvejyba prie ežero ar tvenkinio tam tiks visiškai kitokio tipo plūdė skirta žvejybai stovinčiame vandenyje ir jei tai yra tolimo užmetimo „Match“ žvejyba, tai, be abejo, rinkitės kokybišką „Wagler“ plūdę. Jei atsižvelgsite į visus išvardintus niuansus ir nusipirksite plūdę atitinkančią šiuos reikalavimus, tada žvejyba bus produktyvi, o laimikis - gausus.

Platus kokybiškų, žinomų gamintojų, plūdžių pasirinkimas. Išsirinkite reikiamas internetu arba užsukite į mūsų parduotuves.

Plūdės

Slankiojanti plūdė Expert 201-00 | Pagamintos iš balsos medienos | Spalva: Juoda | Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje

Kaina 2,30 €

    Plūdės

    Slankiojanti Plūdės Expert 201-05 | Pagamintos iš balsos medienos | Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje.  Jei jums reikia kažko paprasto ir patikrinto, tada šis modelis yra kaip tik jums.

    Kaina 1,60 €

      Plūdės

      Slankiojanti plūdė Expert 201-06 ( 2,0-4,0g ) Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje | Pagamintos iš balsos medienos

      Kaina 1,30 €

        Plūdės

        Slankiojanti  Plūdės Expert 201-08  Jei jums reikia ko nors paprasto ir patikrinto karosų, lynų ir karpių žvejybai, šis modelis jums kaip tik Pagamintos iš balsos medienos | Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje

        Kaina 2,80 €

          Plūdės

          • Plūdės Expert 201-10
          • Pagamintos iš balsos medienos
          • Spalva: mėlyna/juoda
          • Slankiojanti plūdė
          • Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje
          Kaina 2,10 €

            Plūdės

            • Plūdės Expert 201-38
            • Pagamintos iš balsos medienos
            • Spalva: Šviesiai ruda
            • Slankiojanti plūdė
            • Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje
            Kaina 1,50 €

              Plūdės

              Slankiojanti plūdė  Expert 201-51 ( 2,0-5,0g ) Plūdės Expert 201-51 Pagamintos iš balsos medienos Spalva: Juoda | Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje

              Kaina 1,50 €

                Plūdės

                Slankiojanti  Plūdės Expert 201-76 Pagamintos iš balsos medienos Spalva: Įvarių spalvų (multicoloured) Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje

                Kaina 2,20 €

                  Plūdės

                  Slankiojanti plūdė Expert 201-87 ( 2,5 -5,5g ) Pagamintos iš balsos medienos ir polikarbonato | Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje

                  Kaina 2,30 €

                    Plūdės

                    Srovinė Plūdė Expert 202-48 ( 3,0-10,0g ) „Expert“ prekės ženklo sukurtą 202–48 liniją galima pavadinti žvejybos sriauniuose vandenyse klasika. Skirta žvejoti tekančiame vandenyje

                    Kaina 2,50 €

                      Plūdės

                      • Pagamintos iš balsos medienos ir sarkandos
                      • Papildomas žalvarinis pasunkinimas "Ld"
                      • Spalva: Juoda
                      • Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje
                      • "Ld." reiškia plūdės svoris, o skaičius esantis po "+" reikalingas švinelio svoris norint subalansuoti plūdę
                      Kaina 2,00 €

                        Plūdės

                        Slankiojanti plūdė Expert 203-55 Wagler tipo Pagamintos iš balsos medienos ir polikarbonato Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje

                        Kaina 4,50 €

                          Plūdės

                          Waggler tipo Plūdė Expert 203-62  Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje |  Supaprastinta geometrija skirta didesniam jautrumui ir lengvam užmetimui.

                          Kaina 2,60 €

                            Plūdės

                            Slankiojanti  Plūdės Expert 203-65  Pagamintos iš balsos medienos ir sarkandos  Papildomas žalvarinis pasunkinimas "Ld"  Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje

                            Kaina 6,00 €

                              Plūdės

                              • Plūdės Expert 203-68
                              • Pagamintos iš balsos medienos ir sarkandos
                              • Papildomas žalvarinis pasunkinimas "Ld"
                              • Spalva: juoda
                              • Slankiojanti plūdė
                              • Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje
                              • "Ld." reiškia plūdės svoris, o skaičius esantis po "+" reikalingas švinelio svoris norint subalansuoti plūdę
                              Kaina 3,30 €

                                Plūdės

                                Plūdė Robinson Z01  (10-15-20gr)robinson

                                Kaina 1,50 €

                                  Plūdės

                                  Plūdė Robinson Z04  (10-15gr)robinson

                                  Kaina 1,80 €

                                    Plūdės

                                    Plūdė Robinson Z05  (10-20gr)robinson

                                    Kaina 1,80 €

                                      Plūdės

                                      Plūdė Robinson Z02  (10-15-20g) skirta žvejybai gyva žuvele, bet puikiai pritaikyta vėjažuvių žvejybai nuo Palangos tilto ar Šventosios akmenų molo masalui naudojant krevetę.

                                      Kaina 2,00 €

                                        PVA ir kiti karpinės ir dugninės žvejybos aksesuarai

                                        Nebrangus, kokybiškas markeris "BYRON Marker Floats" 150mm ilgio

                                        Kaina 3,50 €

                                          Plūdės

                                          Slankiojanti Plūdės Expert 201-19 Pagamintos iš balsos medienos. Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje. Plūdės kūnas apatinėje dalyje pasunkinta, o tai leidžia žvejoti bangos metu be plūdės „šokinėjimo“ efekto.

                                          Kaina 2,70 €

                                            Plūdės

                                            Plūdė Expert švelni, "Waggler" tipo itin kokybiškos, slankiojančios plūdės, skirtos žvejoti stovinčiame vandenyje. Rekomenduojama žvejoti negiliuose vandenyse.

                                            Kaina 3,50 €

                                              Plūdės

                                              Plūdė Expert švelni, "Waggler" tipo itin kokybiškos, slankiojančios plūdės, skirtos žvejoti stovinčiame vandenyje. Rekomenduojama žvejoti negiliuose vandenyse.

                                              Kaina 1,80 €

                                                Plūdės

                                                Srovinė Plūdė Expert 202-83 serija - plūdė, skirta sportinei žvejybai. Maži matmenys ir kompaktiškas dizainas leidžia dinamiškai ir greitai užmesti. 

                                                Kaina 3,60 €

                                                  Plūdės

                                                  • Pagamintos iš balsos medienos ir sarkandos
                                                  • Papildomas žalvarinis pasunkinimas "Ld"
                                                  • Spalva: Juoda
                                                  • Slankiojanti plūdė
                                                  • Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje
                                                  • "Ld." reiškia plūdės svoris, o skaičius esantis po "+" reikalingas švinelio svoris norint subalansuoti plūdę
                                                  Kaina 7,90 €

                                                    Plūdės

                                                    • Plūdės Expert 203-77
                                                    • Pagamintos iš balsos medienos ir polikarbonato
                                                    • Papildomas žalvarinis pasunkinimas „Ld“
                                                    • Spalva: Violetinė
                                                    • Slankiojanti plūdė
                                                    • Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje
                                                    • „Ld.“ reiškia plūdės svoris, o skaičius esantis po „+“ reikalingas švinelio svoris norint subalansuoti plūdę
                                                    Kaina 7,80 €

                                                      Plūdės

                                                      • Plūdės Expert 201-71
                                                      • Pagamintos iš balsos medienos
                                                      • Spalva: Juoda
                                                      • Slankiojanti plūdė
                                                      • Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje
                                                      Kaina 1,60 €

                                                        Plūdės

                                                        Plūdė Expert 201-89 skirta kuojoms, karosams, karosams, lynams ir karpiams žvejoti. Pagamintos iš balsos medienos, Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje

                                                        Kaina 1,80 €

                                                          Plūdės

                                                          Slankiojanti  Plūdės Expert 201-78 Rekomenduojama Žvejojant karosus, lynas, karpius: Pagamintos iš balsos medienos Spalva: Įvarių spalvų (multicoloured) Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje

                                                          Kaina 2,20 €

                                                            Plūdės

                                                            Slankiojanti Plūdė Expert 201-83 ( 1,0 - 3,5g ) Naktinei žvejybai rekomenduojamas 201-83 modelis (galimybė naudoti šviečiantį antgalį). Pagamintos iš polikarbonato. Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje. 

                                                            Kaina 2,30 €

                                                              Plūdės

                                                              EXPERT 201-42 - itin kokybiškos, slankiojančios plūdės, skirtos žvejoti stovinčiame vandenyje. Plūdės Expert 201-42 skirtos: karosams, karpiams (karpiams), lynams

                                                              Kaina 1,80 €

                                                                Plūdės

                                                                Slankiojanti Plūdė Expert 201-67 skirta žvejoti : karosams, lynams ir karpiams. EXPERT plūdės, 201 serija - didžiausia plūdžių grupė su dvigubu tvirtinimu klasikiniam žvejybos ritėmis metodui. 

                                                                Kaina 1,20 €

                                                                  Plūdės

                                                                  Siūlome jums pasirinkti ir užsisakyti „Expert 203-01 Float“ už prieinamą kainą internetinėje žvejybos ir žvejybos prekių parduotuvėje rovana.lt. 

                                                                  Kaina 3,10 €

                                                                    Plūdės

                                                                    GARBOLINO G04  plūdė LOISIR yra apverstos, kiek ištemptos lašo formos, idealiai tinka visoms žūklėms tekančiame vandenyje. Ši plūdė kartu su ilgu stiklo pluošto kiliu yra ypač stabili. Jos viršuje puikuojasi 3 mm skersmens keičiama plastikinė antena.

                                                                    Kaina 2,50 €

                                                                      Plūdės

                                                                      GARBOLINO G07  plūdė LOISIR yra apverstos, labai ištemptos lašo formos, idealiai tinka visoms žūklėms tekančiame vandenyje. Ši plūdė kartu su ilgu stiklo pluošto kiliu yra ypač stabili. Jos viršuje puikuojasi 4,5 mm skersmens keičiama plastikinė antena.

                                                                      Kaina 2,50 €

                                                                        Plūdės

                                                                        GARBOLINO G05  plūdė LOISIR yra apverstos, labai ištemptos lašo formos, idealiai tinka visoms žūklėms tekančiame vandenyje. Ši plūdė kartu su ilgu stiklo pluošto kiliu yra ypač stabili. Jos viršuje puikuojasi 4,5 mm skersmens keičiama plastikinė antena.

                                                                        Kaina 2,50 €

                                                                          Plūdės

                                                                          Plūdė Garbolino FLOTTEUR LOISIR – G08 tinka stambiai žvejybai tekančiame vandenyje, taip pat stovinčiame vandenyje, taip pat vėjuotu oru, su didele meškere ar ritė. 

                                                                          Kaina 2,50 €

                                                                            Plūdės

                                                                            Wagler tipo Plūdė Expert 203-85 kūno forma primena pailgą, apverstą lašą. Jis sukurtas didesniam stabilumui esant silpnai srovei rezervuare.

                                                                            Kaina 3,40 €

                                                                              Plūdės

                                                                              Waggler tipo Plūdės Expert 203-97 Ilga antena, pagaminta iš labai lengvų medžiagų, užtikrina ilgus metimus su tokia plūde ir išlaiko meškerę žemiau vandens paviršiaus, dėl to vėjas nesudaro „kilpos“ vandenyje,

                                                                              Kaina 2,10 €

                                                                                Plūdės

                                                                                • Pagamintos iš balsos medienos ir sarkandos
                                                                                • Papildomas žalvarinis pasunkinimas „Ld“
                                                                                • Spalva: Juoda
                                                                                • Slankiojanti plūdė
                                                                                • Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje
                                                                                • „Ld.“ reiškia plūdės svoris, o skaičius esantis po „+“ reikalingas švinelio svoris norint subalansuoti plūdę
                                                                                Kaina 2,80 €

                                                                                  Plūdės

                                                                                  • Pagamintos iš balsos medienos
                                                                                  • Spalva: Juoda
                                                                                  • Slankiojanti plūdė
                                                                                  • Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje
                                                                                  Kaina 2,60 €

                                                                                    Plūdės

                                                                                    Slankiojanti Plūdė Expert 201-21 Klasikinė plūdė, „Expert“ plūduriuojanti, su stora, gerai matoma tuščiavidure antena.

                                                                                    Kaina 2,60 €

                                                                                      Plūdės

                                                                                      Slankiojanti Plūdė Expert 201-26, skirtos ramiems vandenims gaudyti karpines žuvis, daugiausia kuojas, karšiu. Plūdės nepaprastai jautrūs.

                                                                                      Kaina 1,80 €

                                                                                        Plūdės

                                                                                        Aukštos kokybės Slankiojanti Plūdė Expert 201-32 iš balsa medžio. Tai populiarios plūdės, puikiai tinkančios pradėti nuotykius žvejojant. 

                                                                                        Kaina 4,40 €

                                                                                          Plūdės

                                                                                          Srovinė Plūdė Expert 202-69 yra klasikinė plūdė Bolonijos metodui. Stora, puikiai matoma antena leidžia žvejoti upės srovės viduryje. Įmontuotą antenos jungtį galima lengvai pakeisti šviečiančiu antgaliu.

                                                                                          Kaina 3,70 €
                                                                                            2 spalvos

                                                                                            Plūdės

                                                                                            Waggler tipo Plūdė Expert 203-08 Plūdės 203-08 Įmonės ekspertų pagamintas iš balsa plūdės su diodiniu CR435 3V baterija. 

                                                                                            Kaina 19,00 €

                                                                                              Plūdės

                                                                                              Plūdė „Expert 204-55“ naudojama plėšrioms žuvims gaudyti gyvu masalu. Plūdės gali būti naudojamos visų tipų vandens telkiniams: ežerams (stovinčiam vandeniui); kanalai ir upės (su silpna ir stipria srove).

                                                                                              Kaina 1,80 €

                                                                                                Plūdės

                                                                                                • Plūdės Expert 201-70
                                                                                                • Pagamintos iš balsos medienos ir sarkandos
                                                                                                • Spalva: Įvarių spalvų (multicoloured)
                                                                                                • Slankiojanti plūdė
                                                                                                • Skirta žvejoti stovinčiame vandenyje
                                                                                                Kaina 2,60 €

                                                                                                  Plūdės

                                                                                                  • Plūdės Expert 202-31
                                                                                                  • Pagamintos iš balsos medienos ir anglies pluošto
                                                                                                  • Spalva: Tamsiai mėlyna
                                                                                                  • Fiksuojama plūdė
                                                                                                  • Skirta žvejoti tekančiame vandenyje
                                                                                                  • Komplektuojama su fiksaciniais kembrikais
                                                                                                  • Galimybė įstatyti 4,5 mm švieselę
                                                                                                  Kaina 3,80 €

                                                                                                    Plūdės

                                                                                                    Plūdė Robinson Z02  (10-15-20g) skirta žvejybai gyva žuvele, bet puikiai pritaikyta vėjažuvių žvejybai nuo Palangos tilto ar Šventosios akmenų molo masalui naudojant krevetę.

                                                                                                    Kaina 1,70 €

                                                                                                      Plūdės

                                                                                                      Plūdė Robinson I04  (4-6-8g) skirta žvejybai srovėje, bet puikiai pritaikoma ir žvejybai stovinčiame vandenyje yra IN-LINE tipo, vietoj antenos galima įstatyti cheminę žvejo švieselę kurios skersmuo yra 4,5 mm ir pasiruošti naktinei lynų ar karšių žvejybai.

                                                                                                      Kaina 1,30 €

                                                                                                        Plūdės

                                                                                                        Plūdė RobinsonS04  (2-3-4-6-8g) skirta žvejybai srovėje, yra ištemptos lašo formos, bet puikiai pritaikoma ir žvejybai stovinčiame vandenyje, vietoj antenos galima įstatyti cheminę žvejo švieselę kurios skersmuo yra 4,5 mm ir pasiruošti naktinei lynų ar karšių žvejybai.

                                                                                                        Kaina 1,20 €

                                                                                                          Plūdės

                                                                                                          Slankiojanti plūdė Robinson P19 (2-3-4-5g) skirta žvejybai stovinčiame vandenyje vidutiniame ir dideliame gylyje, ištemptos lašo formos korpusas su ilga antena pagamintas iš balzos medienos puikiai matomas iš didelio nuotolio, dėl savo formos plūdė net ir vėjuotu oru esant bangavimui puikiai parodo net ir atsargius žuvies kibimus.

                                                                                                          Kaina 1,00 €

                                                                                                            Plūdės

                                                                                                            Slankiojanti plūdė Robinson P20 (2-3-4-5g) skirta žvejybai stovinčiame vandenyje vidutiniame ir dideliame gylyje, ištemptos lašo formos korpusas su ilga antena pagamintas iš balzos medienos puikiai matomas iš didelio nuotolio, dėl savo formos plūdė net ir vėjuotu oru esant bangavimui puikiai parodo net ir atsargius žuvies kibimus.

                                                                                                            Kaina 1,00 €

                                                                                                              Plūdės

                                                                                                              Plūdė Robinson R04  (1-2-3-4g) skirta žvejybai srovėje, yra lašo formos, bet puikiai pritaikoma ir žvejybai stovinčiame vandenyje, vietoj antenos galima įstatyti cheminę žvejo švieselę kurios skersmuo yra 4,5 mm ir pasiruošti naktinei lynų ar karšių žvejybai.

                                                                                                              Kaina 1,00 €

                                                                                                                Waggler tipo plūdės

                                                                                                                Plūdė Garbolino WAGGLER GW3 8+2 g yra gerai matoma dėl ryškios viršūnės spalvos. Plūdė yra baltos ir mėlynos spalvos. Waggler tipo plūdė yra sukurta taip, kad išlaikytų geresnį metimo tikslumą. 5 mm, tuščiavidurė. Plūdė sukurta fiksuotai arba slankiojančiai žvejybai nuo vidutinio iki ilgo nuotolio.

                                                                                                                Kaina 4,30 €

                                                                                                                  Waggler tipo plūdės

                                                                                                                  Plūdė Garbolino WAGGLER GW2 yra gerai matoma dėl ryškios viršūnės spalvos. Plūdė yra baltos ir mėlynos spalvos. Waggler tipo plūdė yra sukurta taip, kad išlaikytų geresnį metimo tikslumą. 4,5 mm, tuščiavidurė. Plūdė sukurta fiksuotai arba slankiojančiai žvejybai nuo vidutinio iki ilgo nuotolio.

                                                                                                                  Kaina 4,30 €

                                                                                                                    Slankiojančios plūdės

                                                                                                                    Tai labai populiari plūdė, puikiai tinkanti pradėti žvejybos nuotykius. Jei jums reikia paprastos ir patikrintos plūdės karosų, lynų ir karpių žvejybai, šis plūdės modelis kaip tik jums. Plūdė pagaminta iš Balsa medžio, atkeliavusio iš Ekvadoro džiunglių, perdirbta, nudažyta ir paruošta prekybai. 

                                                                                                                    Kaina 2,60 €

                                                                                                                      Slankiojančios plūdės

                                                                                                                      Tai labai populiari plūdė, puikiai tinkanti pradėti žvejybos nuotykius. Jei jums reikia paprastos ir patikrintos plūdės, šis plūdės modelis kaip tik jums. Plūdė pagaminta iš Balsa medžio, atkeliavusio iš Ekvadoro džiunglių, perdirbta, nudažyta ir paruošta prekybai. 

                                                                                                                      Kaina 2,40 €

                                                                                                                        Filtruoti pagal

                                                                                                                        Kategorijos
                                                                                                                        Kaina
                                                                                                                        Gamintojai
                                                                                                                        Daugiau Mažiau
                                                                                                                        Ilgis,cm
                                                                                                                        Daugiau Mažiau
                                                                                                                        Svoris, g
                                                                                                                        Daugiau Mažiau
                                                                                                                        Spalva
                                                                                                                        Filtruoti