• Pavadėliai Dragon Classic Titanium Wire 9kg
  • Pavadėliai Dragon Classic Titanium Wire 9kg
  • Pavadėliai Dragon Classic Titanium Wire 9kg
  • Pavadėliai Dragon Classic Titanium Wire 9kg
Pavadėliai Dragon Classic Titanium Wire 9kg

    Pavadėliai plėšrioms žuvims

    Pavadėliai Dragon Classic Titanium Wire 9kg

    24-096510
    DRAGON
    3,50 €
    Su mokesčiais

    Geras titaninis pavadėlis žvejybai vobleriais, blizgėmis ar kitais masalais turi būti vidutiniškai standus, ne itin sunkus, atlaikyti dideles apkrovas, nesideformuoti. Titano pavadėlis Dragon Classik Titanium visiškai atitinka šiuos parametrus. Pavadėlis nesideformuoja (galite surišti į mazgą!), sunku jį prarasti užsikabinus už kliuvinių ar traukiant žuvį. Lydekos nasrai jo visiškai nepažeidžia! 

    Pavadėliai Dragon Classic Titanium Wire 9kg

    Geras titaninis pavadėlis žvejybai vobleriais, blizgėmis ar kitais masalais turi būti vidutiniškai standus, ne itin sunkus, atlaikyti dideles apkrovas, nesideformuoti. Titano pavadėlis Dragon Classik Titanium visiškai atitinka šiuos parametrus. Pavadėlis nesideformuoja (galite surišti į mazgą!), sunku jį prarasti užsikabinus už kliuvinių ar traukiant žuvį. Lydekos nasrai jo visiškai nepažeidžia! Jų gamyboje naudojamas pati ploniausia amerikiečių kompanijos A.F.W. (American Fishing Wire) titaninė mono viela. Komplektuojama su aukščiausios kokybės medžiagomis - lenkiškais „Dragon Spin Lock“ segtukais gaminamais iš Švediško SENDVIK plieno vielos ir amerikietiškais „American Rolling Swivels“ suktukais.  

    Stiprumas 7 kg.

    Kiekis pakuotėje: 1 vnt.

    Elastingas ir labai tvirtas pavadėlis iš titano vielos
    Atsparus bet kokioms deformacijoms
    Su patogiu ir patikimu suktuku ir segtuku

    Specialus pavadėlio kilpų galų tvirtinimas:

    Nuo 2014 metų sezono visi DRAGON pavadėliai pagaminti iš A.F.W. titano vielos tvirtinami pažangia technologija  (pavadėlio galo kilpos) naudojant naują elementą - termiškai susitraukiantį vamzdelį kuris apgaubia minkštus bronzos užspaudžiamuosius vamzdelius. Tai apsauga, kuri pašalina ne tik galimybę susipainioti pagrindiniam valui su pavadėliu, bet ir apsaugo titaninę vielą ribodama aštraus užspaudžiamojo vamzdelio krašto slėgį į ją užmetimo metu, ypač, kai žvejojama jerk metodu ar kitais sunkiais masalais. Presavimo procesas atliekamas tiksliomis staklėmis, puikiai sukalibruotas, užspaudimo galia parenkama individualiai kiekvienam užspaudžiamojo vamzdelio dydžiui ir vielos skersmeniui. Dėl to pasiekiamas 100% pakartojamumas. Nepaisant to, iš kiekvienos gamybinės partijos (nuo 200 iki 500 vieno tipo pavadėlių) atsitiktinai atrinktas produktas yra tikrinamas precizinio įtempimo testeriu - galutinis rezultatas - puikios kokybės, patikimas pavadėlis net ir trofėjinių plėšrūnų žvejybai.

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika