• Meškerė Dragon Black Rock II
  • Meškerė Dragon Black Rock II
Meškerė Dragon Black Rock II

    ML (medium light) - vidutinio lengvumo, 5-25 g spiningai

    Spiningas Dragon Black Rock II

    24-00060
    DRAGON
    69,00 €
    Su mokesčiais

    Spiningai Dragon Black Rock II  pagaminti iš aukštos kokybės anglies pluošto modulių yra nepaprastai jautrūs ir informatyvūs. Kokybiški ir lengvi SiC žiedeliai, rankena iš kietos, tvirtos, bet tuo pačiu ir labai lengvos EVA medžiagos, o ritės laikiklis su priekine veržle integruotas rankenoje pabrėžia novatorišką dizainą ir šiems spiningams suteikia dar daugiau prestižo.

    Spiningas Dragon Black Rock II

    "Dragon Black Rock II" yra specializuota spiningų serija sukurta vadovaujantis naujausiais Amerikos rinkos poreikiais. Kuriant spiningus panaudotos pažangiausios technologijos ir medžiagos. 

    Spiningai pagaminti iš aukštos kokybės anglies pluošto modulių yra nepaprastai jautrūs ir informatyvūs, Kokybiški ir lengvi SiC žiedeliai, rankena iš kietos, tvirtos, bet tuo pačiu ir labai lengvos EVA medžiagos, o ritės laikiklis su priekine veržle integruotas rankenoje pabrėžia novatorišką dizainą ir šiems spiningams suteikia dar daugiau prestižo.

    Šios serijos spiningų blankų gamyboje naudojama  "Hi-module" technologiją, blankas formuojamas iš kelių, skirtingų savo techninėmis charakteristikomis, anglies pluošto sluoksnių, dėl to yra ypač tvirtas ir funkcionalus. "Hi-module" konstrukcijoje naudojamas dviejų tipų  kompanijos TORAY anglies pluoštas iš Japonijos.

    • - 24 ir 30 milijonų PSI stiprumo anglies pluoštas naudojamas blanko "karkasui" ir viduriniam sluoksniui formuoti.
    • - 42 milijonų PSI stiprumo anglies pluoštas naudojamas išoriniame sluoksnyje padidina blanko standumą ir suteikia tvirtumo.

    Papildomai blanko apsaugai nuo mechaninių pažeidimų buvo sukurta "Matrix Shield" technologija kurios esmė yra spiningo blanko  sutvirtinimas apvyniojant jį labai plonomis ir tiksliai nušlifuotomis (vienodo mikrostorio) anglies pluošto juostomis.

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika