• Meškerė Dragon Street Fishing Spinn 21
  • Meškerė Dragon Street Fishing Spinn 21
Meškerė Dragon Street Fishing Spinn 21

    Spiningai

    Spiningas Dragon Street Fishing Spin 28

    24-00056
    DRAGON
    73,30 €
    Su mokesčiais

    Spiningas Dragon Street Fishing Spinn 28 / ilgis 2,60 ir 2,75m / 7-28g / šių spiningų blankas sudarytas iš kelių anglies pluošto modulių yra ypač tvirtas ir funkcionalus.

    Meškerė  Dragon Street Fishing Spinn 28

    "DRAGON STREET FISHING" serijos spiningai pagaminti naudojant "Multi-Layer" technologiją, šių spiningų blankas sudarytas iš kelių anglies pluošto modulių sluoksnių yra ypač tvirtas ir funkcionalus. Japonų bendrovė "TORAY" sukūrė specialų "Multi-Layer"gaminį šiai spiningų serijai kurio paskirtis - žymiai pagerinti spiningo atsparumą mechaniniams poveikiams praktiškai nedidinant blanko skersmens ir sienelės storio. Labai subtilus spiningų blankas su "1K Wooven Carbon Blank Guard System" yra ne tik patvarus, bet, taip pat, lengvas ir standus. 

    Japonijos kompanija Toray naudoja daugiasluoksnę konstrukciją, kurią sudaro trys anglies pluošto tipai:

    • 30 milijonų PSI anglies pluoštas, kuris sudaro spiningo blanko pagrindinį "karkasą".
    • Aukšto modulio anglies pluoštas 36 ir 40 milijonų PSI tarpiniame sluoksnyje, ypač tose vietose, kur reikalingas specialus masės sumažinimas ir blnko akcijos pagreitinimas.
    • Anglies pluoštas  su skirtingo standumo charakteristikomis išoriniame sluoksnyje, kurio panaudojimas spiningo blanko konstrukcijoje būtent skirtas apsaugai ir atsparumui nuo minėtų mechaninių poveikių.

    Visi elementai naudojami spiningų "DRAGON STREET FISHING" gamybos procese atitinka "Team Dragon" nustatytus kokybės standartus:

    • Mažesnio skersmens ir svorio SiC žiedeliai įmontuoti į lengvą, bet tvirtą ir lankstų metalinį apsodą tuo pačiu metu labai gerai išsiskia šilumą, atsirandančią dėl valo (ypač pinto) trinties metimo-traukimo metu. 
    • Rankena pagaminta iš lengvos, bet kietos ir patvarios komufliažinės EVA medžiagos.
    • rRtės laikiklis SCXVS tipo.

    Puikus spiningas žvejybos nuotykiams miesto upių krantinėse, tačiau jis puikiai pasitarnaus ir žūklėse kai išvyksite į užmiesčio upės vingius ar visiškai užmirštą miško ežeriuką.

    Street Fishing spinn