• Ritė spiningui Shimano Stradic FL
  • Ritė spiningui Shimano Stradic FL
  • Ritė spiningui Shimano Stradic FL
Ritė spiningui Shimano Stradic FL

    Ritės spiningui

    Ritė spiningui Shimano Stradic FL 2500

    4-0003
    Shimano
    207,90 €
    Su mokesčiais

    Ritė spiningui Shimano Stradic FL 2500 stiprios ir patikimos, ritės, kurios niekada nenuvils žvejo. „STRADIC FL“ ideali „universalią“ spiningavimo ritę tinkama žvejybai, kur svarbus patikimumas ir stiprumas (upių žvejyba, didelės žuvys, didesni masalai).

    Ritė spiningui Shimano Stradic FL 2500

    Stradic FL – tai viena iš STRADIC serijos ričių, kuri  jau gerai žinoma ir labai vertinama spiningavimo ritė, kurią naudoja šimtas tūkstančių žvejų visame pasaulyje. Jau daugelį metų visi šie meškeriotojai turi tą pačią „STRADIC“ patirtį: stiprios ir patikimos, ritės, kurios niekada jų nenuvils. Naujasis STRADIC FL – FK įpėdinis – žinoma, turės tą pačią tapatybę: stipri ir patikima. Tačiau FL yra keletas naujų įdomių savybių:

    • 1. Sukimosi sklandumas („MicroModule II“, „Silent Drive“).
    • 2. Patvarumas (Padidėjęs „Hagane Gear“ stiprumas, „X Protect“)
    • 3. Užmetimo efektyvumas (tolimo užmetimo ritė).

    Šios savybės padaro „STRADIC FL“ idealią „universalią“ spiningavimo ritę. Ji gali būti naudojamas bet kokiai gėlo vandens žvejybai ir yra labai tinkama žvejybai, kur svarbus patikimumas ir stiprumas (upių žvejyba, didelės žuvys, didesni masalai). Tuo pačiu metu ši ritė yra idealus pasirinkimas žvejybai jūros vandenyse. Kadangi universalus asortimentas, turintis daugybę dydžių ir pavarų santykio, kiekvienam meškeriotojui visada bus tinkamas.

    ModelisSvoris, grValo talpa (mm/m)Guoliai Perdavimo skaičiusValo suvyniojimas
    2500FL2200.25mm/160m6+15.3:178cm