• Dragon Surflon 7х7 AFW Light, 9 kg PDF-50-509
  • Dragon Surflon 7х7 AFW Light, 9 kg PDF-50-509
Dragon Surflon 7х7 AFW Light, 9 kg PDF-50-509

    Pavadėliai plėšrioms žuvims

    Pavadėliai Dragon Surflon 7х7 AFW Light, 9 kg PDF-50-509

    24-04330
    DRAGON
    3,10 €
    Su mokesčiais

    Pavadėliai Dragon Classic Surflon 7X7 Light, 9 kg PDF-50-509 serija yra plonų ir tvirtų (testas 9kg), dengtų nailoniniu apvalkalu, pavadėlių serija. Tinka gaudyti  dideles lydekas ir sterkus. Dėl unikalaus minkštumo ir lankstumo jis visiškai netrukdo natūraliai  masalo animacijai ir labiau atsparus plėšrūnų dantų poveikiui ir susigarankščiavimui.

    Pavadėliai Dragon Surflon 7х7 AFW Light, 9 kg PDF-50-509 

    Pavadėliai Dragon Classic Surflon 7X7 Light, 9 kg PDF-50-509 serija yra plonų ir tvirtų (testas 9kg), dengtų nailoniniu apvalkalu, pavadėlių serija. Tinka gaudyti  dideles lydekas ir sterkus. Dėl unikalaus minkštumo ir lankstumo jis visiškai netrukdo natūraliai  masalo animacijai ir labai atsparus plėšrūnų dantų poveikiui ir susigarankščiavimui.

    „Classic“ yra pagrindinė „Dragon“ spiningavimo pavadėlių serija, gaminama iš aukščiausios kokybės medžiagų, su lenkiškais „Dragon Spinn Lock“ segtukais gaminamais iš Švediško SENDVIK plieno vielos ir amerikietiškais „American Rolling Swivels“ suktukais. Pavadėlinė medžiaga fiksuojama aukščiausios kokybės bronziniais spaustukais, kurie, viena vertus, puikiai suveržia pavadėlinės medžiagos elementus, o kita vertus, yra pakankamai lankstūs, kad nepažeistų ir nesusilpnintų jų gamybai naudojamos gijos. „Classic Series“ pavadėliai yra  5-20 kg stiprumo, rekomenduojami lydekų ir didelių  sterkų  žvejybai. Tai aukščiausios kokybės pavadėliai garantuojantys patikimumą ir patogų naudojimą.

    Kiekis pakuotėje:2vnt

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika