• Tandem Baits peletės SuperFeed Micro Pellet 6mm / 1kg
  • Tandem Baits peletės SuperFeed Micro Pellet 6mm / 1kg
Tandem Baits peletės SuperFeed Micro Pellet 6mm / 1kg

    Peletės

    Peletės Tandem Baits SuperFeed Micro Pellet 6mm / 1kg

    11-0065_KRILIS RAUD
    Tandem Baits
    7,90 €
    Su mokesčiais

    "Tandem Baits kietosios pašarinės peletės "SuperFeed Micro Pellet" 6mm skersmens.  specializuotos, labai suslėgtos granulės, savo sudėtyje turinčios aliejinių augalų sėklų, aliejų, žuvų miltų, grūdinių rupinių, mineralų ir vitaminų.

    Peletės Tandem Baits SuperFeed Micro Pellet 6mm / 1kg

    „Tandem Baits SuperFeed Micro Pellet“ yra specializuotos, labai suslėgtos granulės, savo sudėtyje turinčios aliejinių augalų sėklų, aliejų, žuvų miltų, grūdinių rupinių, mineralų ir vitaminų. Sudėtingas gamybos procesas, kurio metu žaliavos yra apdirbamos termiškai ir su slėgiu, leidžia sukurti puikiai subalansuotą jauką, kuris karpius neprisotina, bet nuolat skatina juos maitintis. „SuperFeed Micro Pellet“ sudėtyje yra labai koncentruoti atraktoriai, kurie lėtai išsiskiria vandenyje ir veiksmingai vilioja žuvis į jaukinimo vietą. „SuperFeed Micro Pellet“ buvo sukurtos daugiausia taškiniam jaukinimui, naudojant PVA medžiagas (maišelius, tinklelius, kojines). Jos taip pat gali būti naudojamos žvejojant „method“ būdu, kaip jauką stambinantis komponentas. Po pirminio drėkinimo granulės įgyja lipnumo, dėl ko jos tvirtai laikosi "method" tipo šėryklėje. „SuperFeed Micro Pellet“ granulės yra 6 mm skersmens, papildydami jomis jauko mišinį, gauname puikų dugninį jauką kuris ilgą laiką skaidosi vandenyje skleisdamas savo aromatą, efektyviai pritraukia ir sulaiko žuvis jaukinimo vietoje.
    Vandens telkiniuose kur didelis žvejybinis intensyvumas pravartu padidinti jauko patrauklumą užpilant „SuperFeed Micro Pellet“ granules su vienu iš "Tandem Baits" skonio stipriklių (booster) ar aromatizatorių (atractor). Pakuotėje 1 kg granulių.

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika