• Valas Dragon FISHMAKER v.2 / Momoi 135m
  • Valas Dragon FISHMAKER v.2 / Momoi 135m
Valas Dragon FISHMAKER v.2 / Momoi 135m

    Valai

    Valas Dragon FISHMAKER v.2 / Momoi 135m

    24-05977_0.08
    DRAGON
    25,90 €
    Su mokesčiais

    DRAGON FISHMAKER pintas valas pagamintas Japonijoje Toray Internacional Inc. kompanijoje iš III kartos labai plono ir stipraus polietileninio HPPE mikropluošto. Labai tankus pynimas ir speciali išorinės dangos polimerizacija apsaugo valo struktūrą nuo vandens ir abrazyvinių medžiagų poveikio, dėl to valas, net ir ilgai naudojant, nepakeičia savo fizinių ir cheminių savybių, o išorinė danga išlieka lygi ir glotni.

    Valas Dragon FISHMAKER v.2 / Momoi 135m

    DRAGON FISHMAKER pintas valas pagamintas Japonijoje Toray Internacional Inc. kompanijoje iš III kartos labai plono ir stipraus polietileninio HPPE mikropluošto. Labai tankus pynimas ir speciali išorinės dangos polimerizacija apsaugo valo struktūrą nuo vandens ir abrazyvinių medžiagų poveikio, dėl to valas, net ir ilgai naudojant, nepakeičia savo fizinių ir cheminių savybių, o išorinė danga išlieka lygi ir glotni, todėl visada galima atlikti tolimus ir tikslius metimus. Papildoma valo paviršiaus apsauga polimerizacijos būdu padengiant jį amilano priedais valui suteikia didelį atsparumą mechaniniams pažeidimams ir trinčiai, jis yra idealiai apvalus skerspjūvyje, labai stiprus ir tiesiškai ir mazguose, neturi atminties ir yra  visiškai netamprus. Suvyniotas po 135m yra pilkos spalvos.

    Pintas valas Fishmaker daugiausia skirtas subtiliems žvejybos būdams, pavyzdžiui, žvejybai su šoniniu pavadėliu (Paternoster), Swimbait, Drop-Shot, Jig-Rig ar populiariajam klasikiniam džigavimui. Žvejojant bet kokiu stiliumi šio pinto valo minkštumas ir šilkinis švelnumas leidžia pajausti visišką komfortą.

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika