• Valas Dragon HM69 150m
Valas Dragon HM69 150m

    Valai

    Valas Dragon HM69 150m

    24-13715
    DRAGON
    7,00 €
    Su mokesčiais

    Japonijos MOMOJ korporacijos HM serijos naujausios kartos hibridinis valas HM69 DRAGON tai naujausios kartos hibridinis valas sukurtas fluoruojant nailoną ištobulintomis kristalizacijos technologijomis, kurių dėka pailgėja ir sutvirtėja  atskiri nailono pluoštai molekuliniame lygmenyje. Puikus valas daugumai žvejybos būdų ir metodų. Pagaminta Japonijoje.

    Hibridinis valas HM69 150m

    Japonijos MOMOJ korporacijos HM serijos naujausios kartos hibridinis valas HM69 sukurtas fluoruojant nailoną ištobulintomis kristalizacijos technologijomis, kurių dėka pailgėja ir sutvirtėja  atskiri nailono pluoštai molekuliniame lygmenyje. Į nailono struktūrą įvedus fluorocarbono molekules gaunamas didesnis hibridinės medžiagos tankis, o tai sutvirtina ir kiek pasunkina valą, kuris turi ypač lygų ir glotnų paviršių, visiškai neturi „atminties“, yra mažo tamprumo, atsparus trinčiai ir papildomai apsaugotas nuo žalingo UV spindulių poveikio. Ant įpakavimo nurodomas vidutinis valo stiprumas mazge – ypač tiksli reikšmė kuri gauta profesionalių, daugkartinių testavimo rezultatų metu. Žvejybinis valai beveik neturi atminties, yra labai atsparūs senėjimui ir trinčiai, turi didelį linijinį stiprumą ir mažą temprumo laipsnį. Itin lygus, idealiai sukalibruoto skersmens valas užtikrina tolimus ir tikslius metimus, taip pat reikia atkreipti dėmesį į tai, kad visi šios serijos valai natūraliai skęsta. Valas yra klasifikuojamas kaip „Long Life“ (visam sezonui), suvyniotas po 150 m ir yra šviesiai melsvos spalvos, idealus spiningauti, bet puikiai tinka ir dugninei (feeder) bei tolimo užmetimo (match) žvejybai su plūde. Pagaminta Japonijoje.

    Hibridinis valas, panašus į HM80, yra papildomų fluoro - anglies jungčių tradicinėje nailono struktūroje
    Itin glotnus, minkštas ir lankstus, didelio tankio, sujungia šias savybes ir padidina atsparumą mechaniniams pažeidimams.
    Labai atsparus mazgams, papildomai sustiprintas, atsparus dideliems dinaminiams įtempiams
    Jis beveik neturi  atminties, susipainiojimo ir susisukimo tendencijų
    HM69 yra itin tiksliai sukalibruotas per visą ilgį, pašalinant vadinamąjį silpnąsias skersmens pokyčių vietas
    Šviesiai melsvos spalvos, ant ritės suvyniotas po 150 metrų .
    „Long Life“ tipo valas (visam sezonui).