Prekių sąrašas pagal prekės ženklą DRAGON

Valai

Valas Dragon X-Treme MATCH 150 m - šiuolaikinis valas pritaikytas plūdinei žvejybai, būdingi bruožai yra valo greitas nuskendimas ir nedidelis tamprumas. Šios dvi savybės yra labai prasmingos kai žvejojama tolimais atstumais, turi teigiamos įtakos pakertant.

Kaina 10,00 €

    Valai

    „Magnum MULTIFLEX“ - labai elastingas ir minkštas valas, gerai sugeria žuvies smūgius, net kai žvejojama nedideliu atstumu. Idealiai tinka žvejojant plūdine meškere ir pavadėlių rišimui. Šviesiai pilkos spalvos.

    Kaina 1,30 €

      Valai

      DRAGON FISHMAKER pintas valas pagamintas Japonijoje Toray Internacional Inc. kompanijoje iš III kartos labai plono ir stipraus polietileninio HPPE mikropluošto. Labai tankus pynimas ir speciali išorinės dangos polimerizacija apsaugo valo struktūrą nuo vandens ir abrazyvinių medžiagų poveikio, dėl to valas, net ir ilgai naudojant, nepakeičia savo fizinių ir cheminių savybių, o išorinė danga išlieka lygi ir glotni.

      Kaina 25,90 €

        Valai

        Pintas valas DRAGON Street Fishing CAMO yra specialaus tankaus pynimo, pagamintas iš naujausios kartos 100% polietileno pluošto HPPE pasižyminčio labai aukštomis charakteristikomis. Tankiai  supintas valas yra apvalaus skersmens, jo lygus paviršius pagerina užmetimo kokybę, todėl galima žvejoti maksimaliai tolimais atstumais.

        Kaina 15,90 €

          Match ritės

          Šiuolaikinė "greita" ritė, kurios perdavimo santykis yra 6.2:1, pagaminta pagal "V" koncepciją (išlengvinta). Ritė skirta spiningavimui, daugiausia "street fishing" stiliaus propoguotojams, bet puikiai tinka ir "match" tipo arba boloninei žvejybai su plūde.

          • Guolių kiekis - 3+1,
          • Svoris, g - 264,
          • Perdavimo skaičius - 1,6:2,
          • Būgnelio talpa, mm / m - 0,20 / 150
          Kaina 39,00 €

            Jaukai žuvims

            Jaukas DRAGON XXL jaukai-puikus pasirinkimas didelių karpių, karšių, lynų, karosų ir trofėjinių kuojų žvejybai, XXL jauko privalumas-stambi struktūra, kuri nedomina nepageidaujamų smulkių žuvų.

            Kaina 7,50 €

              Valai

              Valas pintas GP RAINBOW 250 m  yra skirtas jūrinei žūklei, žvejojantiems iš katerių, laivų ar valčių jūrinio "džigingo" metodu. Pagamintas naudojant modernią Heavy Core PE technologiją, papildomai apsaugotas specialia aramidinio pluošto danga iki minimumo sumažinančia trinties ir destruktyvių jūros druskų poveikį.

              Kaina 47,50 €

                Valai

                Pintas valas pritaikytas jūrinei žūklei, žvejojantiems iš katerių, laivų ar valčių jūrinio "džigingo" metodu. Pagamintas iš 100% antros kartos HPPE aukšto modulio polietileno pluošto, ritinėlyje 250 m spalvoto (rainbow) valo.

                Kaina 57,00 €

                  Valai

                  Valas Dragon Sea Master Trolling 300m - skirtas jūrinei žūklei, velkiavimui, taip pat gaudyti lašišas ir šlakius. Jo pagrindinės savybės yra sumažintas 10% tamprumas, labai didelis atsparumas trinčiai, apsauga nuo senėjimo. 

                  Kaina 11,00 €

                    Valai

                    Dragon Salt Water Game Jiggin'8 yra specializuotas pintas valas, skirtas profesionaliai ir mėgėjiškai giliavandenei žvejybai jūroje.

                    Kaina 113,00 €

                      Valai

                      DRAGON FISHMAKER  pintas valas pagamintas Japonijoje Toray Internacional, Inc. kompanijoje iš II kartos labai plono ir stipraus HPPE mikropluošto. Labai tankus pynimas apsaugo nuo vandens patekimo į valo struktūrą, dėl to valas nekeičia savo fizinių savybių, dėl to yra patikimas ir ilgaamžis.

                      Kaina 33,00 €

                        Monofilamentiniai valai

                        Monofolomentinis valas Dragon Maxima Carp&Feeder specialiai sukurtas žvejojantiems karpius bei kitas stambias žuvis dideliais atstumais. Tai labai stiprus valas kuris puikiai "laiko" mazgus yra labai tamprus ir greitai skęstantis, tamsios, rusvai žalios spalvos.

                        Kaina 7,50 €

                          Valai

                          Pintas valas pagamintas Japonijoje "Toray Internacional, Inc." kompanijoje iš II kartos labai plono ir stipraus HPPE mikropluošto su amilanu (aramido pluoštu patentuotu Toray bendrovės) naudojant moderniausią aštuongyslę pynimo technologiją.

                          Kaina 53,00 €

                            Valai

                            Pintas valas Dragon Magnum 4X. Aukštos kokybės 4X pintas valas yra plataus naudojimo, tinkamas spiningavimui, "feeder" žvejybai, storesni valai tinkami jūriniam 'džigingui". Ritinėlyje 150m pilkos spalvos pinto valo, geras kainos ir kokybės santykis.

                            Kaina 22,00 €

                              Valai

                              Dragon Morgan Alaska monofilamentinis žieminis žūklės valas atitinka visus reikalavimus keliamus valams kuriais žvejojama nuo ledo esant žemoms temperatūroms. Valas pasižymi išskirtine kokybe, nepraranda savo fizinių charakteristikų net ypač žemoje temperatūroje, tvirtas ir atsparus trūkimui, greitai skęstantis, beveik be atminties, atsparus dilimui. Puikus valas poledinei žvejybai.

                              Kaina 1,20 €

                                Valai

                                Kopolimerinis, monofilamentinis valas Dragon CRYSTAL Nano ICE 40 m yra pagamintas Japonijoje naudojant nanotechnologijas. Valas bespalvis, labai skaidrus,,idealus žvejybai vandens telkiniuose su labai švariu, skaidriu vandeniu bet kuriuo metų laiku. Sukurtas poledinei žvejybai, bet puikiai tinka pavadėlių rišimui ar žvejybai su sportinėmis bežiedėmis meškerėmis.

                                Kaina 1,50 €

                                  Valai

                                  Aukščiausios kokybės 100%fluorokarboninis valas pagamintas Japonijoje Dragon kompanijos užsakymu. Puikiai tinka plūdinės, "fyderio", muselinių meškerių pavadėliams rišti, storesnių diametrų - surf žvejybos pavadėliams, o storiausių diametrų valas puikus gaminti pavadėlius kai žvejojamos plėšrios žuvys: lydekos, sterkai ar ešeriai. Super skaidrus, aiškiai permatomas, bespalvis, visiškai nepastebimas vandenyje, skęstantis, ritinėlyje 20 metrų valo.

                                  Kaina 4,50 €
                                    3 spalvos

                                    Jaukai

                                    Jaukas universalus, pritaikytas prie įvairių žvejybos sąlygų , naudojamas įvairiose vandens telkiniuose. Elite yra naujausios kartos jaukas, kuriame subalansuotas energijos ir maistinių medžiagų poreikis. Praturtintas optimalaus dozavimo skonio ir medžiagų, kurios reguliuoja medžiagų apykaitos procesus, gali greitai privilioti žuvis iš tolo ir išlaikyti ją veiksmingai gaudyti zoną.

                                    Kaina 2,80 €
                                      3 spalvos

                                      Jaukai

                                      Jaukas žieminis Elite Lesh Ochotka Dragon

                                      Kaina 2,80 €

                                        Pavadėliai plėšrioms žuvims

                                        Pavadėliai  Dragon Light Surfstrand 1x19 5kg PDF-52-405 yra plonų pavadėlių serija. Tinka gaudyti ne dideles lydekas ir ešerius. Dėl unikalaus minkštumo ir lankstumo jis niekaip nepaveikia masalo žaidimo.

                                        Kaina 2,90 €

                                          Pavadėliai plėšrioms žuvims

                                          Pavadėliai yra 49-pluošto pynės iš sidabro. Pavadėliai turi permatomo nailono apdangalą, pagerinantį atsparumą sukimui.

                                          Kaina 3,40 €

                                            Pavadėliai plėšrioms žuvims

                                            Su šiais pavadėliais rekomenduojama žvejoti lydekas ir dideles žuveles. Pavadėliai garantuoja visišką patikimumą ir naudojimo patogumą.

                                            Kaina 3,40 €

                                              Pavadėliai plėšrioms žuvims

                                              Pavadėliai Dragon  Classic Surfstrand 1X7 PDF-50-207-7kg Šviesiai rudos spalvos pavadėliai be nailono dangos. Pinta gija iš septynių plieninių kartu supintų mikropluoštų. Tinka gaudyti  dideles lydekas ir sterkus. Dėl unikalaus minkštumo ir lankstumo jis visiškai netrukdo natūraliai  masalo animacijai ir labai atsparus plėšrūnų dantų poveikiui ir susigarankščiavimui.

                                              Kaina 2,60 €

                                                Pavadėliai plėšrioms žuvims

                                                Pavadėliai Dragon  Classic Surfstrand 1X7 PDF-50-209, 9kg, šviesiai rudos spalvos pavadėliai be nailono dangos. Pinta gija iš septynių plieninių kartu supintų mikropluoštų. Tinka gaudyti  dideles lydekas ir sterkus. Dėl unikalaus minkštumo ir lankstumo jis visiškai netrukdo natūraliai  masalo animacijai ir labai atsparus plėšrūnų dantų poveikiui ir susigarankščiavimui.

                                                Kaina 2,60 €

                                                  Pavadėliai plėšrioms žuvims

                                                  Geras titaninis pavadėlis žvejybai vobleriais, blizgėmis ar kitais masalais turi būti vidutiniškai standus, ne itin sunkus, atlaikyti dideles apkrovas, nesideformuoti. Titano pavadėlis Dragon Classik Titanium visiškai atitinka šiuos parametrus. Pavadėlis nesideformuoja (galite surišti į mazgą!), sunku jį prarasti užsikabinus už kliuvinių ar traukiant žuvį. Lydekos nasrai jo visiškai nepažeidžia! 

                                                  Kaina 3,50 €

                                                    Pavadėliai plėšrioms žuvims

                                                    Geras titaninis pavadėlis žvejybai vobleriais, blizgėmis ar kitais masalais turi būti vidutiniškai standus, ne itin sunkus, atlaikyti dideles apkrovas, nesideformuoti. Titano pavadėlis Dragon Classik Titanium visiškai atitinka šiuos parametrus. Pavadėlis nesideformuoja (galite surišti į mazgą!), sunku jį prarasti užsikabinus už kliuvinių ar traukiant žuvį. Lydekos nasrai jo visiškai nepažeidžia! 

                                                    Kaina 3,50 €

                                                      Pavadėliai plėšrioms žuvims

                                                      - skaičius pakuotėje 2

                                                      - 7 siūlų ruda pynė, be nailono dangos

                                                      - Neįtikėtinai stiprus aukštos kokybės medžiagų derinys

                                                      - Šis pavadėlis yra labai atsparus didelei perkrovai

                                                      Kaina 2,70 €

                                                        Valai

                                                        Kopolimerinis monofilamentinis valas Dragon Nano Crystal pagamintas Japonijoje naudojant nanotechnologijas. Valas bespalvis, labai skaidrus, idealus žvejybai vandens telkiniuose su labai švariu, skaidriu vandeniu bet kuriuo metų laiku.

                                                        Kaina 1,40 €

                                                          L (light) - lengvi, 5-15 g spiningai

                                                          • Ilgis, m - 2,45,
                                                          • Dalių sk. - 2,
                                                          • Užmetimo svoris, g - 3-15, 
                                                          • Transp. ilgis, cm - 127,
                                                          • Svoris, g - 135,
                                                          • Modelis - CHC-22-82-245
                                                          Kaina 59,50 €

                                                            Spiningai

                                                            Spiningas Dragon Street Fishing Spinn 28 / ilgis 2,60 ir 2,75m / 7-28g / šių spiningų blankas sudarytas iš kelių anglies pluošto modulių yra ypač tvirtas ir funkcionalus.

                                                            Kaina 73,30 €

                                                              Valai

                                                              Valas Dragon  GUIDE SELECT DEEP  MONO 600m. Valo paviršius padengtas specialia danga yra atsparus dilimui, apsaugo valą nuo cheminių priemaišų esančių vandenyje ir nuo žalingo UV spinduliavimo poveikio. Puikus valas dugninės žvejybos gerbėjams.

                                                              Kaina 13,50 €

                                                                Blizgės

                                                                Dragon blizgė ALGA, sidabrinė 16-24g, puiki "klasikinė" blizgė, skirta lydekoms, salačiams, ešeriams, upėtakiams ir kitoms plėšrioms žuvims žvejoti.

                                                                Kaina 2,50 €

                                                                  Blizgės

                                                                  Dragon blizgė ALGA, auksinė 16-24g, puiki "klasikinė" blizgė, skirta lydekoms, salačiams, ešeriams, upėtakiams ir kitoms plėšrioms žuvims žvejoti.

                                                                  Kaina 2,50 €

                                                                    Blizgės

                                                                    Dragon ALGA blizgė varinė bliks. 16-24g Puiki "klasikinė" blizgė, skirta lydekoms, ešeriams, upėtakiams gaudyti .Yra modeliai su holografine danga, taip pat skirtingų dydžių ir svorių.

                                                                    Kaina 2,50 €

                                                                      Blizgės

                                                                      Blizgė Dragon ALGA sidabrinė/raudona 16-24g, puiki "klasikinė" blizgė, skirta lydekoms, salačiams, ešeriams, upėtakiams ir kitoms plėšrioms žuvims žvejoti.

                                                                      Kaina 2,50 €

                                                                        Blizgės

                                                                        Puiki "klasikinė" blizgė, skirta lydekoms, ešeriams, upėtakiams gaudyti .Yra modeliai su holografine danga, taip pat skirtingų dydžių ir svorių.

                                                                        Kaina 2,50 €

                                                                          Blizgės

                                                                          Blizgė Dragon ALGA sidabrinė/upėtakis 16-24g, su holografiniu lipduku imituojančiu upėtakį, puiki "klasikinė" blizgė skirta lydekoms, ešeriams, upėtakiams  ir kitoms plėšrioms žuvims žvejoti.

                                                                          Kaina 2,50 €

                                                                            Blizgės

                                                                            Blizgė Dragon TROC sidabrinė 17-22g su trišakiu kabliuku ir suktuku

                                                                            Kaina 2,90 €

                                                                              Minkšti masalai

                                                                              Riperis  Dragon Lunatic  8.5-15 cm Pearl Black Orange pagamintas iš naujausios silikoninės medžiagos pasižyminčios išskirtiniu minkštumu, leidžiančiu pasiekti kuo natūralesnius, žuvelės judesius imituojančius veiksmus.

                                                                              Kaina 2,00 €

                                                                                Minkšti masalai

                                                                                Riperis  Dragon Lunatic  8.5-15 cm Pearl Red pagamintas iš naujausios silikoninės medžiagos pasižyminčios išskirtiniu minkštumu, leidžiančiu pasiekti kuo natūralesnius, žuvelės judesius imituojančius veiksmus.

                                                                                Kaina 2,00 €

                                                                                  Minkšti masalai

                                                                                  Riperis  Dragon Lunatic  8.5-15 cm 01-321 pagamintas iš naujausios silikoninės medžiagos pasižyminčios išskirtiniu minkštumu, leidžiančiu pasiekti kuo natūralesnius, žuvelės judesius imituojančius veiksmus.

                                                                                  Kaina 2,00 €

                                                                                    Minkšti masalai

                                                                                    Riperis  Dragon Lunatic  8.5-15 cm 01-721 pagamintas iš naujausios silikoninės medžiagos pasižyminčios išskirtiniu minkštumu, leidžiančiu pasiekti kuo natūralesnius, žuvelės judesius imituojančius veiksmus.

                                                                                    Kaina 2,00 €

                                                                                      Ritės spiningui

                                                                                      Naujos kartos ritė TEAM DRAGON FD 1030 iZ tikriems spiningavimo ekspertams.

                                                                                      Kaina 119,60 €

                                                                                        Suktukai, segtukai, žiedeliai blizgėms

                                                                                        Aukščiausios kokybės itin stiprūs, kalti, nerūdijančio plieno žiedeliai.

                                                                                        Kaina 3,50 €

                                                                                          ML (medium light) - vidutinio lengvumo, 5-25 g spiningai

                                                                                          Spiningai Dragon Black Rock II  pagaminti iš aukštos kokybės anglies pluošto modulių yra nepaprastai jautrūs ir informatyvūs. Kokybiški ir lengvi SiC žiedeliai, rankena iš kietos, tvirtos, bet tuo pačiu ir labai lengvos EVA medžiagos, o ritės laikiklis su priekine veržle integruotas rankenoje pabrėžia novatorišką dizainą ir šiems spiningams suteikia dar daugiau prestižo.

                                                                                          Kaina 69,00 €

                                                                                            Ritės spiningui

                                                                                            Ritė Dragon FLASH PRO FD - tai aukštų techninių standartų ritė, kurioje panaudoti naujausi dizaino ir konstrukciniai sprendimai. Sukurta visiems spiningavimo būdams, bet sėkmingai galima naudoti žvejojant su plūde boloniškuoju  ar "match" būdu  arba moderniai dugninei winklepicker ar lengvam fyderiui.

                                                                                            Kaina 31,00 €

                                                                                              Ritės spiningui

                                                                                              Spininginė Ritė Dragon Black Rock FD tai aukštų techninių standartų ritė, kurioje panaudoti naujausi dizaino ir konstrukciniai sprendimai. Sukurta visiems spiningavimo būdams, bet galima sėkmingai naudoti žvejojant su plūde boloniškuoju būdu ar "match" tipo žvejyboje arba moderniai dugninei winklepicker ar lengvam fyderiui.

                                                                                              Kaina 32,30 €

                                                                                                Ritės spiningui

                                                                                                Spininginė Ritė Dragon Black Rock FD tai aukštų techninių standartų ritė, kurioje panaudoti naujausi dizaino ir konstrukciniai sprendimai. Sukurta visiems spiningavimo būdams, bet galima sėkmingai naudoti žvejojant su plūde boloniškuoju būdu ar "match" tipo žvejyboje arba moderniai dugninei winklepicker ar lengvam feederiui.

                                                                                                Kaina 21,00 €

                                                                                                  Pavadėliai plėšrioms žuvims

                                                                                                  Pavadėliai Dragon Classic Surflon 7X7 Light, 9 kg PDF-50-509 serija yra plonų ir tvirtų (testas 9kg), dengtų nailoniniu apvalkalu, pavadėlių serija. Tinka gaudyti  dideles lydekas ir sterkus. Dėl unikalaus minkštumo ir lankstumo jis visiškai netrukdo natūraliai  masalo animacijai ir labiau atsparus plėšrūnų dantų poveikiui ir susigarankščiavimui.

                                                                                                  Kaina 3,10 €

                                                                                                    Pavadėliai plėšrioms žuvims

                                                                                                    Pavadėliai Dragon  Classic Surfstrand 1X7 PDF-50-213, 13kg Šviesiai rudos spalvos pavadėliai be nailono dangos. Pinta gija iš septynių plieninių, kartu supintų mikropluoštų. Tinka gaudyti  dideles lydekas ir sterkus. Dėl unikalaus minkštumo ir lankstumo jis visiškai netrukdo natūraliai  masalo animacijai ir labai atsparus plėšrūnų dantų poveikiui ir susigarankščiavimui.

                                                                                                    Kaina 2,60 €

                                                                                                      Kepurės žvejybai

                                                                                                      Žvejo Kepurė su snapeliu ir tinkleliu Dragon 

                                                                                                      Kepurė pagaminta iš didelio tankio audinio.

                                                                                                      Kaina 8,00 €

                                                                                                        Kepurės žvejybai

                                                                                                        Dragon kepurė su snapeliu yra neperšlampama pilkos spalvos. Šiuolaikiškos beisbolo kepuraitės su vandeniui atspari medžiaga.

                                                                                                        Kaina 10,00 €

                                                                                                          Kepurės žvejybai

                                                                                                          Vyriška Kepurė  vyriška Dragon šviesios spalvos, lengva, patogi. Karštą vasaros dieną apsaugos kaklą, ausis nuo tiesioginių saulės spindulių.

                                                                                                          Kaina 13,00 €

                                                                                                            Skrybėlės

                                                                                                            Skrybėlė „Dragon Hat L / 60 Green“ (TCH-90-062-01 / L) - puiki garsaus gamintojo „Dragon“ kepurė žvejybai, klasikinių modelių mėgėjams.

                                                                                                            Kaina 17,00 €

                                                                                                              Valai

                                                                                                              Valas DRAGON HM69 50m tai naujausios kartos hibridinis valas sukurtas fluoruojant nailoną ištobulintomis kristalizacijos technologijomis, kurių dėka pailgėja ir sutvirtėja  atskiri nailono pluoštai molekuliniame lygmenyje. Puikus valas pavadėliams rišti, bet puikiai tinka ir sportinei žvejybai su bežiedėmis teleskopinėmis ir sudurtinėmis meškerėmis, puikiai pasiteisino poledinėje žvejyboje mūsų klimatinėmis sąlygomis. Pagaminta Japonijoje.

                                                                                                              Kaina 4,00 €

                                                                                                                Filtruoti pagal

                                                                                                                Kategorijos
                                                                                                                Kaina
                                                                                                                Filtruoti

                                                                                                                Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika