Jaukai ir priedai

Žvejų profesionalų paskaičiavimais žvejybos sėkmė 50–80% priklauso nuo jauko, kuo kokybiškesnis jaukas tuo labiau jis sutraukia žuvį į jaukinamą zoną. Kiekvienas žvejas turi savo „slaptus“ komponentus, mišinius ir jauko paruošimo bei naudojimo būdus ir, be abejo, jie nėra nusiteikę dalintis savo paslaptimis...Nepaisant to, šiuo metu gamykliškai gaminami jaukai yra labai kokybiški ir...

Žvejų profesionalų paskaičiavimais žvejybos sėkmė 50–80% priklauso nuo jauko, kuo kokybiškesnis jaukas tuo labiau jis sutraukia žuvį į jaukinamą zoną. Kiekvienas žvejas turi savo „slaptus“ komponentus, mišinius ir jauko paruošimo bei naudojimo būdus ir, be abejo, jie nėra nusiteikę dalintis savo paslaptimis...Nepaisant to, šiuo metu gamykliškai gaminami jaukai yra labai kokybiški ir veiksmingi, tad kokie pagrindiniai jauko paruošimo ir naudojimo principai ir kokie jauko komponentai gali dar labiau pagerinti gamykliškai pagamintą jauką, mėgėjiškam žvejybai to bus daugiau nei pakankamai, o jei nuspręsite sportuoti, laikui bėgant sukursite savo derinius ir turėsite savo „slaptus“ komponentus. Mėgėjiškoje žvejyboje paprastai žvejo nedomina smulkmė, siekiama sužvejoti solidžias žuvis, todėl jaukas neturėtų pritraukti daug smulkios žuvies.

Kiekvienas jaukas turi tokias ar panašias sudedamasias dalis (komponentusi), kurių kiekvienas turi savo paskirtį:

  • bazė - skirta likusių komponentų pristatymui į žvejybos vietą, paprastai tai yra mažai kaloringas pašarų mišinys, turintis silpną skonį ir aromatą;
  • aromatinės medžiagos - kvapas padeda pritraukti žuvis į žvejybos vietą. Aromatiniai priedai gali būti tiek milteliai, tiek skystis. Miltelių „aromatas“ iš visos jauko masės išplaunamas lėčiau, todėl aromato intensyvumas yra mažesnis, tačiau žuvies jutimo organų poveikio laikas yra ilgesnis nei skystų kvapiųjų medžiagų. Išvada akivaizdi - srovėje geriau naudoti miltelines „aromatines medžiagas“, o stovinčiame vandenyje - skysčius;
  • maistingoji dalis - naudojama sustabdyti ir išlaikyti į šėrimo (žvejybos) vietą atplaukusias  žuvis;
  • rišančios medžiagos - parailgina jauko irimo laiką srovėje ir leidžia užmesti jauką pašarinio rutulio forma, nemažu atstumu;
  • purinančios medžiagos - leidžia jaukui suirti į mažas daleles, kad padidėtų atskirų jo dalių (aromatinių medžiagų, maistingosios dalies) poveikis;
  • dažai - suteikia jaukui žuvims patrauklią spalvą;
  • skoniniai priedai - naudojami suteikti jaukui labiausiai konkrečią žuvį viliojantį skonį;
  • sunkinančios medžiagos - jų pagalba masalas greičiau ir tiksliau nugrimzta į dugną žvejybos vietoje;
  • apetito sukėlėjai (aktyvatoriai) – sukelia žuvims alkio jausmą ir neleidžia pasisotinti;
  • drumstumą sukeliantys komponentai - dėl vizualinio efekto ( jauko debesėlio) kai kurias žuvų rūšis pritraukia į jaukinimo (žvejybos) vietą.

Pagrindiniai jauko paruošimo ir naudojimo principai:

Paruoštas jaukas neturi būti per šlapias ir turėti stambių sulipusių  gabalėlių,(pertrinkite jauką per metalinį jauko sietą) jaukas turi būti purus ir drėgnas, kad suspaudus būtų galimą formuoti jauko rutulį. Norinti paruošti (sumaišyti) jauką ant vandens telkinio kranto reikės kibiro ar plataus indo, kurio talpa yra apie 5-10 litrų, į jį supilkite sausą jauką ir visas sausas (miltelines) aromatines, maistines ar aktyvuojančias medžiagas, pilkite vandens tiek, kad jaukas būtų drėgnas, ir gerai išmaišykite. Tada pridėkite likusius ingredientus, išskyrus molį ar kitas rišančias medžiagas (jei žvejoti ruošiatės srovėje).Taigi suspaudus jauką, turėtų lengvai formuotis pašarinis rutulys, jei reikia, įpilkite daugiau vandens, pabaigoje įpilkite molio ar kitų rišančių medžiagų (klijų ar košių). Pabaigoje galima įdėti truputį gyvų ir didesnę dalį nuplikytų musių lervų ir uodo trūklio lervų, jų niekada nėra per daug, taip pat galima pridėti kapotų sliekų. Kad sulaikyti tikrai stambias prijaukintas žuvis jauką galima pastambinti perlinėmis kruopomis, kviečiais ar kukurūzais, taip pat šiam reikalui labai populiarios atitinkamo skonio ir aromaro mikro granulės (peletės). Kvapinės ar skoninės esencijos turi būti praskiedžiamos (maždaug 1-2 stiklinėse vandens), o jaukas jomis geriausiai prisotinamas apipurškiant masę tam naudojant purškiąjį butelį. Kitas variantas yra įlašinti aromatinių esencijų tiesiai į vandenį prieš sumaišant jauką. Milteliniai  aromatizatoriai, aktyvatoriai ar maistinės medžiagos turėtų būti dedami į sausą jauką, prieš pat sumaišymą. Jei ketinate gaudyti visą dieną, tada padalinkite jauką į dvi dalis: sudrėkinkite pirmąją dalį paruošdami ją žvejybai, o antrąją palikite sausą, ją paruošite žvejybai kai baigsis pirmoji jauko dalis, tuo būdu jūsų jaukas bus šviežias ir popietę ar net kitą dieną. Jaukas paprastai greitai aprūgsta ir parūgštėja (ypač karštomis vasaros dienomis) - ir jūs galite susigadinti savo žvejybą. Turėkite omenyje, kad į jauką įdėtos gyvos musės lervos turi įprotį išsropšti iš indo ar kibiro, todėl sekite tai.

Atminkite, kad uodo trūklio ir ypač gyvosios musės lervos labai purina jauką.

Plačiausias jaukų ir jauko priedų pasirinkimas, išsirinkite reikiamus jaukus ir jų priedus internetu arba atvykite į mūsų parduotuves.

Jaukai žuvims

 Jaukas Dragon Combat 2,5kg tikslas yra suvilioti pačias didžiausias ir labiausiai patyrusias žuvis.

Kaina 5,60 €

    Jaukai žuvims

    Jaukas Lynams ir karosams Dragon Combat vanilė 2,5kg tikslas yra suvilioti pačias didžiausias ir labiausiai patyrusias žuvis.

    Kaina 5,60 €

      Jaukai žuvims

      Jaukas lynams ir karosams Dragon Combat vaisinis marcipanas 2,5kg tikslas yra suvilioti pačias didžiausias ir labiausiai patyrusias žuvis.

      Kaina 5,60 €

        Jaukai karšiams

        Jaukas karšiams Dragon Combat arachisas 2,5kg tikslas yra suvilioti pačias didžiausias ir labiausiai patyrusias žuvis.

        Kaina 5,60 €

          Jaukai karšiams

          Jaukas karšiams Dragon Combat vanilinis biskvitas, 2,5 kg. Jauko tikslas yra suvilioti pačias didžiausias ir labiausiai patyrusias žuvis.

          Kaina 5,60 €

            Jaukai karpiams

            Jaukas karpiams Dragon Combat vanilė - kanapė 2,5kg tikslas yra suvilioti pačias didžiausias ir labiausiai patyrusias žuvis.

            Kaina 5,60 €

              Boiliai

              Boiliai „Perfection Pop Up“ yra naujos kartos plūduriuojantys baltyminiai kukuliai, puikus ultra lengvas geriausios kokybės ingredientų mišinys: atraktoriai, ekstraktai ir aromatai, garantuojantys sėkmę vandenyse.

              Kaina 5,80 €

                Boiliai

                Boiliai Tandem Baits „Carp Food Perfection Mini Hookers“ yra masaliniai (kabliuko), specialios sudėties, skęstantys, 12 mm skersmens baltyminiai kukuliai turintys intensyvų, pritraukiantį aromatą. 50g.

                Kaina 4,19 €

                  Peletės

                  Tandem Baits Mini Fluo Dumbells floating 30g peletės Dėl puikaus matomumo, plūdrumo ir intensyvaus kvapo „Mini Dumbells“ yra tiesiog puikus masalas. "Tandem Baits" komanda remdamasi ilgamete patirtimi kuriant karpinius masalus sukūrė „SuperFeed Fluo Mini Dumbells Floating“ plaukiančias peletes.

                  Kaina 5,40 €

                    Jaukai žuvims

                    Jaukas DRAGON XXL jaukai-puikus pasirinkimas didelių karpių, karšių, lynų, karosų ir trofėjinių kuojų žvejybai, XXL jauko privalumas-stambi struktūra, kuri nedomina nepageidaujamų smulkių žuvų.

                    Kaina 7,50 €

                      Jaukai karšiams

                      Jaukas DRAGON ELITE-tai naujausios kartos jaukai žuvims, sukurti remiantis subalansuotomis formulėmis atsižvelgiant į įvairių žuvų rūšių energijos ir maistinių medžiagų suvartojimo poreikį. Jaukai praturtintioptimalia aromatų ir medžiagų apykaitos reguliavimo komponentų doze greitai pritraukia žuvis iš didelių atstumų ir efektyviai išlaiko jas jaukinimo srityje.

                      Kaina 2,80 €

                        Kvapai žvejybai

                        Atraktorius Ypač patvarus prieskonis ir žolelių kompozicija su jūros gėrybių kvapu. Tipiškas „skunkas“. Išraiškinga ir galinga. Jaukas didžiausioms žuvims. Spalva: ruda.

                        Kaina 2,75 €

                          Jaukai žuvims

                          Jaukas Dragon MAGNUM - pastaraisiais metais buvo įdiegti nauji pokyčiai šių jaukų serijoje - prailgintas jaukų kvapo išsiskyrimo vandenyje laikas, tai leido jaukams ilgiau išlaikyti jaukinamą žuvį jaukinimo srityje. Dabar visi MAGNUM jaukai turi stipresnį ir ilgiau trunkantį aromatą.

                          Kaina 2,50 €
                          • Išpardavimas!

                          Jaukai žuvims

                          Jaukas Dragon visi MAGNUM jaukai turi stipresnį ir ilgiau trunkantį aromatą. Jaukai atnaujinti remiantis naujausiais moksliniais pasiekimais žuvų organizmo biochemijos ir fiziologinių procesų srityje. Jauke padaugėjo komponentų, kurie stipriai veikia žuvų pojūčius, tai: šokoladas, kavos pupelės, žemės, ;lazdyno, graikiniai riešutai, migdolai.

                          Kaina 5,00 €

                            Jaukai žuvims

                            Jaukas Dragon DRAGON XXL jaukai-puikus pasirinkimas didelių karpių, karšių, lynų, karosų ir trofėjinių kuojų žvejybai, XXL jauko privalumas-stambi struktūra, kuri nedomina nepageidaujamų smulkių žuvų.

                            Kaina 3,00 €

                              Kvapai žvejybai

                              Aromatas Good Fish 100ml (8 rūšių aromatai) Priedai buvo paruošti populiariausioms žuvų rūšims: kuojai, karščiui, karpiams, kojoms ir karosams.

                              Kaina 2,50 €

                                Kvapai žvejybai

                                Atraktorius anyžiaus aromato Robinson 200 ml  63-D3-ANI

                                Kaina 5,00 €

                                  Kvapai žvejybai

                                  Atraktorius Brasem Robinson 200 ml   63-D3-BRA robinson

                                  Kaina 5,00 €

                                    Kvapai žvejybai

                                    Atraktorius Carp Robinson 200 ml   63-D3-CAR robinson

                                    Kaina 5,00 €

                                      Kvapai žvejybai

                                      Atraktorius Carmel Robinson 200 ml  63-D3-CRM robinson

                                      Kaina 5,00 €

                                        Kvapai žvejybai

                                        Atraktorius Feeder Robinson 200 ml  63-D3-FEE robinson

                                        Kaina 5,00 €

                                          Kvapai žvejybai

                                          Atraktorius Strawberry Robinson 200 ml  63-D3-STR robinson

                                          Kaina 5,00 €

                                            Kvapai žvejybai

                                            Atraktorius Tuti frutti Robinson 200 ml  63-D3-TFR robinson

                                            Kaina 5,00 €

                                              Kvapai žvejybai

                                              Atraktorius Vanille Robinson 200 ml  63-D3-VAN 

                                              Kaina 5,00 €

                                                Boiliai

                                                Vanilė, braškė ir Tutti-frutti, Scopex

                                                Kodai: A-63-KP-160-VAN; A-63-KP-160-STR; A-63-KP-160-TFR; A-63-KP-160-SCO

                                                Kaina 4,00 €

                                                  Jaukai ir priedai

                                                  Boiliai GoodFish  150g (vanilė ir Tutti-frutti)

                                                  Kodai: 63-D4-STR; 63-D4-TFR

                                                  Kaina 3,90 €

                                                    Boiliai

                                                    BoiliaiTandem Baits „Mini Oil Hookers“ yra masaliniai (kabliuko), specialios sudėties, skęstantys, 12 mm skersmens baltyminiai kukuliai turintys intensyvų, pritraukiantį aromatą

                                                    Kaina 5,40 €

                                                      Boiliai

                                                      Boiliai andem Baits Method Feeder Fluo Pop-Up Micro Boilies yra 8 mm skersmens, plaukiantys kabliuko masalai, jie pasižymi ypač pastebima spalva, sukuriančia vaizdinį signalą, kuris vilioja žuvis.

                                                      Kaina 6,00 €

                                                        Boiliai

                                                        Boiliai "Tandem Baits Method Feeder Micro Boilies“ yra specialiai pagaminti "method feeder" žvejybos būdui, tai ypač patrauklūs nedidelio skersmens skęstantys baltyminiai kukuliai.

                                                        Kaina 2,90 €

                                                          Boiliai

                                                          Maksimaliai efektyvūs "Tandem Baits" baltyminiai kukuliai "EURO BOILIES" 18mm /1kg Šie "Tandem Baits Euro Boilies“ baltyminiai kukuliai yra neginčijamas lyderis rinkoje. Jie paneigė mitą, kad baltyminiai kukuliai turi būti labai brangus jaukas ar masalas. 

                                                          Kaina 9,50 €

                                                            Peletės

                                                            Įvairių saldžių vaisių skonių ir skirtingo skersmens "Tandem Baits" jaukinimo pelečių (granulių) mišinys karpiams Mix Fruit&Sweet, 10kg

                                                            Kaina 25,50 €

                                                              Peletės

                                                              "Tandem Baits kietosios pašarinės peletės "SuperFeed Micro Pellet" 6mm skersmens.  specializuotos, labai suslėgtos granulės, savo sudėtyje turinčios aliejinių augalų sėklų, aliejų, žuvų miltų, grūdinių rupinių, mineralų ir vitaminų.

                                                              Kaina 7,90 €

                                                                Jaukų priedai

                                                                Klijai jaukams -Privalomas ingredientas, turintis saldų skonį ir aromatą. Skirta vidutinėms ir stiprioms upėms. Gausu cukraus ir baltymų.

                                                                Kaina 1,70 €

                                                                  Universalus jaukas

                                                                  Jaukas DRAGON ELITE-tai naujausios kartos jaukai žuvims, sukurti remiantis subalansuotomis formulėmis atsižvelgiant į įvairių žuvų rūšių energijos ir maistinių medžiagų suvartojimo poreikį. Jaukai praturtintioptimalia aromatų ir medžiagų apykaitos reguliavimo komponentų doze greitai pritraukia žuvis iš didelių atstumų ir efektyviai išlaiko jas jaukinimo srityje.

                                                                  Kaina 2,80 €

                                                                    Jaukai feeder

                                                                    Jaukas DRAGON ELITE-tai naujausios kartos jaukai žuvims, sukurti remiantis subalansuotomis formulėmis atsižvelgiant į įvairių žuvų rūšių energijos ir maistinių medžiagų suvartojimo poreikį. Jaukai praturtintioptimalia aromatų ir medžiagų apykaitos reguliavimo komponentų doze greitai pritraukia žuvis iš didelių atstumų ir efektyviai išlaiko jas jaukinimo srityje.

                                                                    Kaina 2,80 €

                                                                      Jaukai karšiams

                                                                      Jaukas DRAGON ELITE-tai naujausios kartos jaukai žuvims, sukurti remiantis subalansuotomis formulėmis atsižvelgiant į įvairių žuvų rūšių energijos ir maistinių medžiagų suvartojimo poreikį. Jaukai praturtintioptimalia aromatų ir medžiagų apykaitos reguliavimo komponentų doze greitai pritraukia žuvis iš didelių atstumų ir efektyviai išlaiko jas jaukinimo srityje.

                                                                      Kaina 5,60 €

                                                                        Jaukai feeder

                                                                        Jaukas DRAGON ELITE-tai naujausios kartos jaukai žuvims, sukurti remiantis subalansuotomis formulėmis atsižvelgiant į įvairių žuvų rūšių energijos ir maistinių medžiagų suvartojimo poreikį. Jaukai praturtintioptimalia aromatų ir medžiagų apykaitos reguliavimo komponentų doze greitai pritraukia žuvis iš didelių atstumų ir efektyviai išlaiko jas jaukinimo srityje.

                                                                        Kaina 5,60 €

                                                                          Jaukai lynams

                                                                          Jaukas DRAGON ELITE-tai naujausios kartos jaukai žuvims, sukurti remiantis subalansuotomis formulėmis atsižvelgiant į įvairių žuvų rūšių energijos ir maistinių medžiagų suvartojimo poreikį. Jaukai praturtintioptimalia aromatų ir medžiagų apykaitos reguliavimo komponentų doze greitai pritraukia žuvis iš didelių atstumų ir efektyviai išlaiko jas jaukinimo srityje.

                                                                          Kaina 2,80 €

                                                                            Jaukai lynams

                                                                            Jaukas DRAGON ELITE-tai naujausios kartos jaukai žuvims, sukurti remiantis subalansuotomis formulėmis atsižvelgiant į įvairių žuvų rūšių energijos ir maistinių medžiagų suvartojimo poreikį. Jaukai praturtintioptimalia aromatų ir medžiagų apykaitos reguliavimo komponentų doze greitai pritraukia žuvis iš didelių atstumų ir efektyviai išlaiko jas jaukinimo srityje.

                                                                            Kaina 5,60 €

                                                                              Jaukai karosams

                                                                              Jaukas DRAGON ELITE-tai naujausios kartos jaukai žuvims, sukurti remiantis subalansuotomis formulėmis atsižvelgiant į įvairių žuvų rūšių energijos ir maistinių medžiagų suvartojimo poreikį. Jaukai praturtintioptimalia aromatų ir medžiagų apykaitos reguliavimo komponentų doze greitai pritraukia žuvis iš didelių atstumų ir efektyviai išlaiko jas jaukinimo srityje.

                                                                              Kaina 2,80 €

                                                                                Jaukai žuvims

                                                                                Jaukas DRAGON ELITE-tai naujausios kartos jaukai žuvims, sukurti remiantis subalansuotomis formulėmis atsižvelgiant į įvairių žuvų rūšių energijos ir maistinių medžiagų suvartojimo poreikį. Jaukai praturtintioptimalia aromatų ir medžiagų apykaitos reguliavimo komponentų doze greitai pritraukia žuvis iš didelių atstumų ir efektyviai išlaiko jas jaukinimo srityje.

                                                                                Kaina 2,80 €

                                                                                  Jaukai karpiams

                                                                                  Jaukas DRAGON ELITE-tai naujausios kartos jaukai žuvims, sukurti remiantis subalansuotomis formulėmis atsižvelgiant į įvairių žuvų rūšių energijos ir maistinių medžiagų suvartojimo poreikį. Jaukai praturtintioptimalia aromatų ir medžiagų apykaitos reguliavimo komponentų doze greitai pritraukia žuvis iš didelių atstumų ir efektyviai išlaiko jas jaukinimo srityje.

                                                                                  Kaina 2,80 €

                                                                                    Jaukai Upei

                                                                                    Jaukas DRAGON ELITE-tai naujausios kartos jaukai žuvims, sukurti remiantis subalansuotomis formulėmis atsižvelgiant į įvairių žuvų rūšių energijos ir maistinių medžiagų suvartojimo poreikį. Jaukai praturtintioptimalia aromatų ir medžiagų apykaitos reguliavimo komponentų doze greitai pritraukia žuvis iš didelių atstumų ir efektyviai išlaiko jas jaukinimo srityje.

                                                                                    Kaina 2,80 €

                                                                                      Jaukai karpiams

                                                                                      Jaukas DRAGON ELITE-tai naujausios kartos jaukai žuvims, sukurti remiantis subalansuotomis formulėmis atsižvelgiant į įvairių žuvų rūšių energijos ir maistinių medžiagų suvartojimo poreikį. Jaukai praturtintioptimalia aromatų ir medžiagų apykaitos reguliavimo komponentų doze greitai pritraukia žuvis iš didelių atstumų ir efektyviai išlaiko jas jaukinimo srityje.

                                                                                      Kaina 5,60 €

                                                                                        Jaukai kuojoms

                                                                                        Jaukas DRAGON ELITE-tai naujausios kartos jaukai žuvims, sukurti remiantis subalansuotomis formulėmis atsižvelgiant į įvairių žuvų rūšių energijos ir maistinių medžiagų suvartojimo poreikį. Jaukai praturtintioptimalia aromatų ir medžiagų apykaitos reguliavimo komponentų doze greitai pritraukia žuvis iš didelių atstumų ir efektyviai išlaiko jas jaukinimo srityje.

                                                                                        Kaina 5,60 €

                                                                                          Jaukų priedai

                                                                                          Virtų sėklų ir Kukurūzų mišiniai GENLOG yra specialiai parinkti, kad suviliotų tokias žuvis, kaip karpiai. Grūdai yra labai geras pagrindas ir masalas tokioms žuvų rūšims kaip kuojos, karosai, lynai, kruopiniai karpiai.

                                                                                          Kaina 2,60 €

                                                                                            Jaukų priedai

                                                                                            Virtų sėklų ir Kukurūzų mišiniai GENLOG yra specialiai parinkti, kad suviliotų tokias žuvis, kaip karpiai. Grūdai yra labai geras pagrindas ir masalas tokioms žuvų rūšims kaip kuojos, karosai, lynai, kruopiniai karpiai.

                                                                                            Kaina 2,90 €

                                                                                              Jaukų priedai

                                                                                              Virtų sėklų ir Kukurūzų mišiniai GENLOG yra specialiai parinkti, kad suviliotų tokias žuvis, kaip karpiai. Grūdai yra labai geras pagrindas ir masalas tokioms žuvų rūšims kaip kuojos, karosai, lynai, kruopiniai karpiai.

                                                                                              Kaina 5,90 €

                                                                                                Jaukų priedai

                                                                                                Virtų sėklų ir Kukurūzų mišiniai GENLOG yra specialiai parinkti, kad suviliotų tokias žuvis, kaip karpiai. Grūdai yra labai geras pagrindas ir masalas tokioms žuvų rūšims kaip kuojos, karosai, lynai, kruopiniai karpiai.

                                                                                                Kaina 7,00 €

                                                                                                  Jaukai karšiams

                                                                                                  „Genlog GOLDEN BREAM“ jaukas - kruopščiai parinktas masalas, puikiai tinkantis karšiams žvejoti. Jaukas profesionaliems žvejams. Aromatingas ir stimuliuojantis jaukas, idealiai atitinka žuvų mitybos reikalavimus. Sukurta didelėms žuvims žvejoti.

                                                                                                  Kaina 8,50 €

                                                                                                    Jaukai karšiams

                                                                                                    Jaukas GENLOGO Weekend, kaip rodo pats pavadinimas, buvo sukurtas žvejams, keliaujantiems į žvejybą kelioms dienoms ir žvejoti karšius.

                                                                                                    Kaina 9,50 €

                                                                                                      Boiliai

                                                                                                      Plaukiantys Boiliai GENLOG OPIUM Mini Pop-Up 8mm / 25g - Boiliai gaminami pagal technologiją, dėl kurios, jie gauna specialią struktūrą, kuri labai greitai suriša mišinyje esančius atraktorius ir aromatus, o tai skatina spartesnę žuvies suvyliojimą.

                                                                                                      Kaina 3,60 €

                                                                                                        Boiliai

                                                                                                        Skęstantys boiliai GENLOG OPIUM Mini 8mm / 25G, skirti feederio metodui, naujos kartos, „Opium“ serijos boiliai gaminami iš aukščiausios kokybės, natūralių, daug baltymų turinčių ingredientų.

                                                                                                        Kaina 2,90 €

                                                                                                          Boiliai

                                                                                                          Boiliai GENLOG Dumbells Method Feeder 6mm|20g visoms karpių žuvims, skirtas „Method Feeder“. Naujausia formulė garantuoja labai išraiškingą aromatą, dėl kurio žuvys lengviau imasi masalo. 

                                                                                                          Kaina 4,50 €

                                                                                                            Boiliai

                                                                                                            Boiliai visoms karpių žuvims, skirtas „Method Feeder“. Naujausia formulė garantuoja labai išraiškingą aromatą, dėl kurio žuvys lengviau imasi masalo. Skirtingos spalvos ir gausus skonių pasirinkimas leis jums pritaikyti masalą prie vyraujančių žvejybos sąlygų. Plaukiojantis boiliai.

                                                                                                            Kaina 4,50 €

                                                                                                              Peletės

                                                                                                              Peletės Method Soft Hook naujausios jaukų kartos, sukurtos šiuolaikiniams žvejams. Minkšta peletė pagaminta pagal naujausias technologijas, todėl jos greitai paskleidžia mišinyje esančius atraktorius ir aromatus, o tai skatina spartesnį žuvies kibimą. 

                                                                                                              Kaina 3,90 €

                                                                                                                Kvapai žvejybai

                                                                                                                Skystas BUZERIS yra puikus jaukų priedas, pridedantis aktyvaus kofeino, kuris Stipriai stimuliuoja ir skatina aktyvų maitinimą. Produktas, turintis daug amino rūgščių ir natūralių aliejų. „Liquid Buzzer“ yra aukščiausios kokybės produktas, lengvai virškinamas žuvų, leidžiantis joms lengvai pasisavinti maistines medžiagas. 

                                                                                                                Kaina 6,50 €

                                                                                                                  Kvapai žvejybai

                                                                                                                  „BOOSTER PRO GENLOG“ yra moderni skystų aromatų karta, sukurta siekiant tobulai suderinti su grūdų, palečių, boilių aromatu ir kvapu. Dėl ypatingos ingredientų konsistencijos „Booster Pro“ ilgą laiką atiduoda atraktorius ir aromatus, esančius mišinyje, o tai padeda žuvims ilgiau maitintis. 

                                                                                                                  Kaina 6,50 €

                                                                                                                    Boiliai

                                                                                                                    Plaukiantys Boiliai Genlog Opium Pop Up yra naujos masalų kartos, sukurta maksimaliai padidinti įkandimų skaičių. Plaukiojantys baltyminiai kukuliai, dėl kurių boiliai labai greitai atpalaiduoja mišinyje esančius atraktorius ir aromatus, o tai skatina spartesnę žvejybą. 

                                                                                                                    Kaina 4,30 €

                                                                                                                      Filtruoti pagal

                                                                                                                      Kategorijos
                                                                                                                      Kaina
                                                                                                                      Gamintojai
                                                                                                                      Daugiau Mažiau
                                                                                                                      Svoris, kg
                                                                                                                      Jauko rūšis
                                                                                                                      Daugiau Mažiau
                                                                                                                      Skonis
                                                                                                                      Daugiau Mažiau
                                                                                                                      Filtruoti