Dirbtiniai masalai

Dirbtiniai masalai, vobleriai, guminukai, blizgės, sukrės, muselės, jūriniai masalai už protingą kainą.

Dirbtiniai masalai puikiai tinka, kai nenorite laikyti gyvų ar šviežių masalų - jie yra švarūs, greiti ir patogūs naudoti! 

Kai kurie žvejai mieliau naudoja dirbtinius masalus ar masalus, imituojamus...

Dirbtiniai masalai, vobleriai, guminukai, blizgės, sukrės, muselės, jūriniai masalai už protingą kainą.

Dirbtiniai masalai puikiai tinka, kai nenorite laikyti gyvų ar šviežių masalų - jie yra švarūs, greiti ir patogūs naudoti! 

Kai kurie žvejai mieliau naudoja dirbtinius masalus ar masalus, imituojamus grobiui ar su grobio savybėms, tokiomis kaip spalva ar forma, kurios žuvims atrodo patrauklios. Dirbtiniai masalai gali pasiūlyti stulbinančių stilių, formų, strategijų ir spalvų įvairovę, pradedant masyviais, blizgančiais sidabriniais šaukštais panašiais įtaisais, kuriais žvejojamos didelės ežero žuvys, ir muselės, smulkūs plunksnų ir kailių pluoštai, subtiliai suvilios upėtakį.

Patyrę žvejai paprastai renkasi daugiau nei vienos rūšies masalus ir bando padengti visas tris vandens kolonos zonas: paviršių, požemį ir dugną. Specialūs masalai kiekvienai zonai ir rūšiai leidžia jums gauti patrauklius masalus žuvims, nepriklausomai nuo to, kur ji laikosi. Dirbtinių masalų yra šimtai skirtingų rūšių, tačiau dauguma jų priskiriami vienai iš pagrindinių kategorijų: vobleriai, blizgės, guminukai, šaukštai, džigai, sukriukės ir musės.

Vobleriai Akara

Akara „Ablet 90F“ - vobleris, sukurtas žvejoti upėse, pasižymi puikiomis savybėmis. Vobleris yra plaukiantis, begarsis, turi magnetinę tolimo užmetimo sistemą, kurios dėka metasi toli, lekia uodega į priekį, nesivartydamas. Praktika rodo, kad vobleriai „Ablet 90F“ idealiai tinka žvejoti lašišines žuvis, lydekas, ešerius, sterkus. Vobleris gerai dirba ir lengvai animuojamas ir stovinčiame vandenyje.

Kaina 5,70 €

    Vobleriai Akara

    Akara „Ablet 90S“ yra 90 mm ilgio, 14g svorio minnow klasės skęstantis vobleris sukurtas žvejoti upėse, pasižymi puikiomis darbo ir balistinėmis savybėmis. Vobleris yra begarsis, turi magnetinę tolimo užmetimo sistemą, kurios dėka metasi toli, lekia uodega į priekį, nesivartydamas. Praktika rodo, kad vobleriai „Ablet 90S“ idealiai tinka žvejoti lašišines žuvis, lydekas, ešerius, sterkus. Vobleris gerai dirba ir lengvai animuojamas ir stovinčiame vandenyje.

    Kaina 6,00 €

      Vobleriai Akara

      Vobleris „Akara Sima 90F“ - universalus vobleris spiningui. Jis pasižymi puikiomis balistinėmis savybėmis ir geru stabilumu srovėje, dėl nedidelės kainos, didelės spalvinės gamos  ir puikių darbinių charakteristikų šis vobleris tapo labai populiariu tarp lašišas ir šlakius žvejojančių žvejų. Panėriimas užmetant nuo 1,8 iki 2,3 m, o velkiaujant nuo 2,3 iki 2,8 m.

      Kaina 5,00 €

        Vobleriai

        Holografinė lazerinė apdaila puikiai atspindi visą povandeninę šviesą, todėl tai yra geras masalas žvejojant net ir drumstame vandenyje. Labai didelės 3-D akys ir iškili, korpuse suformuotos žiaunų plokštelės suteikia tikrovišką išvaizdą. Realistiškas vingiavimas ir kraipymasis atkartoja natūralius ar sužeistos žuvelės judesius. Labai efektyvus žvejojant „twitch-stop-go“ būdu ir kitomis sudėtingesnėmis spiningavimo technikomis. Skęstantis modelis  - darbinis panirimo gylis 1,8-2,0 m

        Kaina 16,00 €

          Vobleriai

          Holografinė lazerinė apdaila puikiai atspindi visą povandeninę šviesą, todėl tai yra geras masalas žvejojant net ir drumstame vandenyje. Labai didelės 3-D akys ir iškili, korpuse suformuotos žiaunų plokštelės suteikia tikrovišką išvaizdą. Realistiškas vingiavimas ir kraipymasis atkartoja natūralius ar sužeistos žuvelės judesius. Labai efektyvus žvejojant „twitch-stop-go“ būdu ir kitomis sudėtingesnėmis spiningavimo technikomis. Skęstantis modelis  - darbinis panirimo gylis 1,8-2,0 m

          Kaina 16,50 €

            Vobleriai

            Holografinė lazerinė apdaila puikiai atspindi visą povandeninę šviesą, todėl tai yra geras masalas žvejojant net ir drumstame vandenyje. Labai didelės 3-D akys ir iškili, korpuse suformuotos žiaunų plokštelės suteikia tikrovišką išvaizdą. Realistiškas vingiavimas ir kraipymasis atkartoja natūralius ar sužeistos žuvelės judesius. Labai efektyvus žvejojant „twitch-stop-go“ būdu ir kitomis sudėtingesnėmis spiningavimo technikomis. Skęstantis modelis  - darbinis panirimo gylis iki 2,0 m

            Kaina 14,50 €

              Vobleriai

              Vobleris Yo-Zuri Crystal Minnow yra pagamintas iš tvirto plastiko, apginkluotas kokybiškais trišakiais kabliukais, priklausantis "minow" kategorijai, plaukiantis ir turintis didelę paklausą tarp spiningautojų. Tipas: plaukiantis (floating), ilgis 110 mm, svoris 12 g.

              Kaina 16,50 €

                Vobleriai Yo- Zuri

                Yo-zuri Crystal Minnow Deep Diver Walleye (F) vobleris. Giliai neriantis vobleris specialiai sukurtas starkių žvejybai velkiavimo būdu. Pagamintas iš tvirto plastiko. Sėkmingas didelių starkių, lydekų ir ešerių žvejyboje. Tipas: plaukiantis (floating), ilgis 110 mm, svoris 16 g. 

                Kaina 13,00 €

                  Vobleriai

                  Vobleris Yo-Zuri CRYSTAL MINNOW DEEP DIVER™ R539 - plaukiantis, giliai neriantis vobleris labai populiarus velkiautojų tarpe, korpuso viduje garsą skleidžiančią garsinę kamerąšratąį. Holograminės spalvos. Tipas: plaukiantis (floating), ilgis 110 mm, svoris 16 g. 

                  Kaina 17,90 €

                    Vobleriai

                    Vobleris Yo-Zuri Crystal Minnow yra pagamintas iš tvirto plastiko, apginkluotas kokybiškais trišakiais kabliukais, priklausantis "minow" kategorijai, plaukiantis ir turintis didelę paklausą tarp spiningautojų. Tipas: plaukiantis (floating), ilgis 110 mm, svoris 13 g. Spiningo ekspertai šį masalą laiko vienu geriausių voblerių kada nors sukurtų žūklei „tvičingo“ metodu, truktelėjimo metu jis vartosi ir fantastiškai vinguriuoja imituodamas sprunkančią žuvelę, o pauzėje vaizduoja visiškai bejėgę žuvelę - patį lengviausią grobį plėšrūnams.

                    Kaina 12,50 €

                      Vobleriai

                      Vobleris Yo-Zuri Crystal Minnow yra pagamintas iš tvirto plastiko, apginkluotas kokybiškais trišakiais kabliukais, priklausantis "minow" kategorijai, skęstantis ir turintis didelę paklausą tarp spiningautojų. Tipas: skęstantis (sinking), ilgis 110 mm, svoris 16 g. Spiningo ekspertai šį masalą laiko vienu geriausių voblerių kada nors sukurtų žūklei „tvičingo“ metodu, truktelėjimo metu jis vartosi ir fantastiškai vinguriuoja imituodamas sprunkančią žuvelę, o pauzėje, lengvai skęsdamas vaizduoja visiškai bejėgę žuvelę - patį lengviausią grobį plėšrūnams.

                      Kaina 12,50 €

                        Vobleriai

                        Vobleris „3D Magnum“ pasižymi tvirtu polikabonato korpusu, 3X sustiprintais trišakiais kabliukais ir vielos konstrukcija, todėl tai yra patvariausias tokio tipo masalas rinkoje. Ilgis 14 cm, svoris 48 g, skęstantis (S).

                        Kaina 19,90 €

                          Blizgės

                          Sakura Skoon Fat Area blizgės yra specialiai sukurtos upėtakių žvejybai, be abejo jas galima sėkmingai naudoti žvejojant sekliuose ežeruose ir upėse ne tik upėtakius, bet ir salačius, šapalus, ešerius, lydekas - visus tuos plėšrūnus kurie minta mažomis žuvelėmis - mailiumi.

                          Kaina 4,20 €

                            Blizgės

                            Sakura Skoon Fat Area blizgės yra specialiai sukurtos upėtakių žvejybai, be abejo jas galima sėkmingai naudoti žvejojant sekliuose ežeruose ir upėse ne tik upėtakius, bet ir salačius, šapalus, ešerius, lydekas - visus tuos plėšrūnus kurie minta mažomis žuvelėmis - mailiumi.

                            Kaina 4,60 €

                              Vobleriai

                              Vobleris  Herakles Dardo  ARHKBN01

                              Kaina 7,50 €

                                Blizgės

                                Dragon blizgė ALGA, sidabrinė 16-24g, puiki "klasikinė" blizgė, skirta lydekoms, salačiams, ešeriams, upėtakiams ir kitoms plėšrioms žuvims žvejoti.

                                Kaina 2,50 €

                                  Blizgės

                                  Dragon blizgė ALGA, auksinė 16-24g, puiki "klasikinė" blizgė, skirta lydekoms, salačiams, ešeriams, upėtakiams ir kitoms plėšrioms žuvims žvejoti.

                                  Kaina 2,50 €

                                    Blizgės

                                    Puiki "klasikinė" blizgė, skirta lydekoms, ešeriams, upėtakiams gaudyti .Yra modeliai su holografine danga, taip pat skirtingų dydžių ir svorių.

                                    Kaina 2,50 €

                                      Blizgės

                                      Dragon ALGA blizgė varinė bliks. 16-24g Puiki "klasikinė" blizgė, skirta lydekoms, ešeriams, upėtakiams gaudyti .Yra modeliai su holografine danga, taip pat skirtingų dydžių ir svorių.

                                      Kaina 2,50 €

                                        Blizgės

                                        Blizgė Dragon ALGA sidabrinė/upėtakis 16-24g, su holografiniu lipduku imituojančiu upėtakį, puiki "klasikinė" blizgė skirta lydekoms, ešeriams, upėtakiams  ir kitoms plėšrioms žuvims žvejoti.

                                        Kaina 2,50 €

                                          Blizgės

                                          Blizgė Dragon ALGA sidabrinė/raudona 16-24g, puiki "klasikinė" blizgė, skirta lydekoms, salačiams, ešeriams, upėtakiams ir kitoms plėšrioms žuvims žvejoti.

                                          Kaina 2,50 €

                                            Blizgės

                                            Blizgė Dragon TROC sidabrinė 17-22g su trišakiu kabliuku ir suktuku

                                            Kaina 2,90 €

                                              Blizgės

                                              Blizgė Fladen Simris 120mm 26g. Simris yra fantastiška blizgė skirta velkiavimui jūroje gaudant lašišas ir jūrinius upėtakius - šlakius, sukurta garsaus švedų sportinio meškeriotojo Pelle Karlsson, pasižymi stabiliu darbu net kai velkiaujama dideliu greičiu, puikiai pasiteisina gaudant trofėjines lydekas.

                                              Kaina 7,00 €

                                                Blizgės

                                                Švedų kompanijos Fladen blizgė Realistic Flutter averse turi tikrovišką, visiškai imituojantį natūralios žuvies išvaizdą piešinį kuris labai patrauklus plėšrūnui, blizgės reverso spalva yra sidabrinė. Blizgė puikiai gaudo visas lašišines žuvis, salačius ir, žinoma, aštriadantes lydekas. Tai pripažinta klasika, plačiai paplitusi tarp žvejų visame pasaulyje.

                                                Kaina 4,90 €

                                                  Blizgės

                                                  100mm ilgio ir 28 g svorio „Fladen Nidingen Flach“ blizgė yra vienas perkamiausių „Fladen“ masalų dėl geros priežasties: puikia veikia tiek stovinčiame, tiek tekančiame gėlame ar sūriame vandenyje ir yra tinkama lašišoms, šlakiams, salačiams ir lydekoms žvejoti. Plati spalvų gama, nuostabus kokybės ir kainos santykis.

                                                  Kaina 2,50 €

                                                    Blizgės

                                                    Švedų kompanijos Fladen blizgė-vartiklė Flutter HOT averse turi ryškios, provokuojančios spalvos dažymą arba piešinį kuris skatina plėšrūną atakuoti, blizgės reverso spalva yra sidabrinė. Blizgė puikiai gaudo visas lašišines žuvis, salačius ir, žinoma, aštriadantes lydekas. 

                                                    Kaina 4,50 €

                                                      Blizgės

                                                      Švedų kompanijos Fladen blizgė-vartiklė Flutter HOT averse turi ryškios, provokuojančios spalvos dažymą arba piešinį kuris skatina plėšrūną atakuoti, blizgės reverso spalva yra sidabrinė. Blizgė puikiai gaudo upėtakius, ešerius, šapalus, salačius ir, žinoma, aštriadantes lydekas.

                                                      Kaina 4,00 €

                                                        Blizgės

                                                        Švedų kompanijos Fladen blizgė-vartiklė Flutter HOT averse turi ryškios, provokuojančios spalvos dažymą arba piešinį kuris skatina plėšrūną atakuoti, blizgės reverso spalva yra sidabrinė. Blizgė puikiai gaudo visas lašišines žuvis, salačius ir, žinoma, aštriadantes lydekas. 

                                                        Kaina 4,20 €

                                                          Blizgės

                                                          Blizgė Fladen Subbe red/yellow glitter 18-24g - tai S formos blizgė iš abiejų pusių dekoruota ryškiomis spalvomis kurių sudėtyje yra blizgučio (glitter), dėl to jos dizainas atrodo įspūdingai, o labai geros balistinės savybės leidžia atlikti maksimaliai tolimus metimus net prieš vėją. Puikus darbas vilioja visas plėšriąsias žuvis.

                                                          Kaina 4,70 €

                                                            Blizgės

                                                            Blizgė Fladen Subbe blue/silver glitter 18-24g - tai S formos blizgė iš abiejų pusių dekoruota ryškiomis spalvomis kurių sudėtyje yra blizgučio (glitter), dėl to jos dizainas atrodo įspūdingai, o labai geros balistinės savybės leidžia atlikti maksimaliai tolimus metimus net prieš vėją. Puikus darbas vilioja visas plėšriąsias žuvis.

                                                            Kaina 4,70 €

                                                              Blizgės

                                                              Blizgė Fladen Subbe green/silver glitter 18-24g - tai S formos blizgė iš abiejų pusių dekoruota ryškiomis spalvomis kurių sudėtyje yra blizgučio (glitter), dėl to jos dizainas atrodo įspūdingai, o labai geros balistinės savybės leidžia atlikti maksimaliai tolimus metimus net prieš vėją. Puikus darbas vilioja visas plėšriasias žuvis.

                                                              Kaina 4,70 €

                                                                Blizgės

                                                                Blizgė Fladen Subbe green/mother of pearl dots 18-24g - tai S formos blizgė iš abiejų pusių dekoruota ryškiomis spalvomis kurių sudėtyje yra perlamutro (mother of pearl), dėl to jos dizainas atrodo įspūdingai, o labai geros balistinės savybės leidžia atlikti maksimaliai tolimus metimus net prieš vėją. Puikus darbas vilioja visas plėšriąsias žuvis.

                                                                Kaina 5,40 €

                                                                  Blizgės

                                                                  Blizgė Fladen Subbe purple/mother of pearl dots 18-24g - tai S formos blizgė iš abiejų pusių dekoruota ryškiomis spalvomis kurių sudėtyje yra perlamutro (mother of pearl), dėl to jos dizainas atrodo įspūdingai, o labai geros balistinės savybės leidžia atlikti maksimaliai tolimus metimus net prieš vėją. Puikus darbas vilioja visas plėšriąsias žuvis.

                                                                  Kaina 4,70 €

                                                                    Blizgės

                                                                    Blizgė Fladen Subbe olive green/mother of pearl dots 18-24g - tai S formos blizgė iš abiejų pusių dekoruota ryškiomis spalvomis kurių sudėtyje yra perlamutro (mother of pearl), dėl to jos dizainas atrodo įspūdingai, o labai geros balistinės savybės leidžia atlikti maksimaliai tolimus metimus net prieš vėją. Puikus darbas vilioja visas plėšriąsias žuvis.

                                                                    Kaina 5,40 €

                                                                      Blizgės

                                                                      „Fladen Trout“ blizgė yra vienas perkamiausių „Fladen“ masalų dėl geros priežasties: puikia veikia tiek stovinčiame, tiek tekančiame gėlame ar sūriame vandenyje ir yra tinkama lašišoms, šlakiams, salačiams ir lydekoms žvejoti. Ji yra unikali savo paviršiaus apdaila ir itin tikroviška išvaizda, reverso spalva yra sidabrinė. Nuostabus kokybės ir kainos santykis.

                                                                      Kaina 1,80 €

                                                                        Blizgės

                                                                        Blizgė Herakles Dribble Spoon 4,6 cm. 6 gr su trišakiu kabliuku Nr.8, pailga blizgės forma leidžia atlikti labai tolimus ir tikslius metimus.

                                                                        Kaina 2,80 €

                                                                          Blizgės

                                                                          Besivartanti blizgė Herakles Keeper Trout 4,0 cm, 3,5 g, apginkluota kokybišku 6-to numerio trišakiu kabliuku yra sukurta upėtakių žūklei, tačiau puikiai tinka ir kitoms plėšriosioms žuvims žvejoti, pavyzdžiui, ešeriams, šapalams ar salačiams. 

                                                                          Kaina 2,20 €

                                                                            Blizgės

                                                                            Besivartanti blizgė Herakles Keeper Trout 6,5 cm, 15 g, apginkluota kokybišku 4-to numerio trišakiu kabliuku yra sukurta didelių upėtakių žūklei, tačiau puikiai tinka ir kitoms plėšriosioms žuvims žvejoti, pavyzdžiui, lydekoms, sterkams ar salačiams.

                                                                            Kaina 4,40 €

                                                                              Blizgės

                                                                              Besivartanti pjautinė blizgė Herakles Vento 4,0 cm, 3,5 g, apginkluota kokybišku 6-to numerio viešakiu kabliuku yra sukurta upėtakių žūklei, tačiau puikiai tinka ir kitoms plėšriosioms žuvims žvejoti, pavyzdžiui, ešeriams, šapalams ar salačiams. 

                                                                              Kaina 3,70 €

                                                                                Blizgės

                                                                                Blizgė Robinson Pike 18g - nauji spalvų deriniai, pritaikytas juodo rašto piešinys simbolizuojantis žuvies dryžius – tai elementai, kurie šią blizgę daro ne tik tradicija, bet ir modernumu! Itin efektyvus  modelis visiems plėšrūnams, kuriuos galima sugauti iš mūsų vandenyse.

                                                                                Kaina 2,00 €

                                                                                  Blizgės

                                                                                  Sakura Skoon Fat Area blizgės yra specialiai sukurtos upėtakių žvejybai, be abejo jas galima sėkmingai naudoti žvejojant sekliuose ežeruose ir upėse ne tik upėtakius, bet ir salačius, šapalus, ešerius, lydekas - visus tuos plėšrūnus kurie minta mažomis žuvelėmis - mailiumi.

                                                                                  Kaina 4,80 €

                                                                                    Blizgės

                                                                                    Spinerbeitas "Sakura Monarch Micro" yra miniatiūrinis masalas sukurtas delikačiai žvejybai. Pagamintas naudojant kokybiškas medžiagas ir aukštos kokybės apdailą, su vienu nedideliu lapeliu kuris puikiai dirba ir vilioja plėšrūnus. Sukurtas stovinčio vandens plėšrūnams žvejoti, bet jis taip pat apgaus sroveje tykantį šapalą, salatį, kai kuriuos agresyvius upėtakius ir žinoma ešerius ir lydekas.

                                                                                    Kaina 9,90 €
                                                                                      4 spalvos

                                                                                      Sukrės

                                                                                      Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran AKKA HOT pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia nedidele sukre lengvai galima suvilioti lydeką, upėtakį, salatį, meknę, ešerį ir net sterką. 

                                                                                      Kaina 4,80 €

                                                                                        Sukrės

                                                                                        Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran Toni-Z pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Mažos sukrės idealiai tinka gaudyti pusiau plėšriąsias žuvis srauniuose ir stovinčio vandens telkiniuose, o didesnės puikus plėšrūnių grobis. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia sukre lengvai galima suvilioti upėtakį, salatį, lydeką, šlakį, lašišą, sterką ar didelį ešerį.  

                                                                                        Kaina 4,90 €

                                                                                          Sukrės

                                                                                          Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran Panter Prick pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Mažos sukrės idealiai tinka gaudyti pusiau plėšriąsias žuvis srauniuose ir stovinčio vandens telkiniuose. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia nedidele sukre lengvai galima suvilioti upėtakį, šapalą, salatį, meknę, raudę, ešerį ir net lydeką.

                                                                                          Kaina 4,20 €
                                                                                            4 spalvos

                                                                                            Sukrės

                                                                                            Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran Panter pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Mažos sukrės idealiai tinka gaudyti pusiau plėšriąsias žuvis srauniuose  ir stovinčio vandens telkiniuose. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia nedidele sukre lengvai galima suvilioti upėtakį, šapalą, salatį, meknę, raudę, ešerį ir net lydeką.

                                                                                            Kaina 4,20 €
                                                                                              4 spalvos

                                                                                              Sukrės

                                                                                              Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran Panter pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Mažos sukrės idealiai tinka gaudyti pusiau plėšriąsias žuvis srauniuose  ir stovinčio vandens telkiniuose. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia nedidele sukre lengvai galima suvilioti upėtakį, šapalą, salatį, meknę, raudę, ešerį ir net lydeką.

                                                                                              Kaina 4,30 €

                                                                                                Sukrės

                                                                                                Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran Panter Prick pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Mažos sukrės idealiai tinka gaudyti pusiau plėšriąsias žuvis srauniuose  ir stovinčio vandens telkiniuose. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia nedidele sukre lengvai galima suvilioti upėtakį, šapalą, salatį, meknę, raudę, ešerį ir net lydeką.

                                                                                                Kaina 4,30 €
                                                                                                  4 spalvos

                                                                                                  Sukrės

                                                                                                  Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran Panter pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Mažos sukrės idealiai tinka gaudyti pusiau plėšriąsias žuvis srauniuose  ir stovinčio vandens telkiniuose. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia nedidele sukre lengvai galima suvilioti upėtakį, šapalą, salatį, meknę, raudę, ešerį ir net lydeką.

                                                                                                  Kaina 4,30 €

                                                                                                    Sukrės

                                                                                                    Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran Panter Prick pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Mažos sukrės idealiai tinka gaudyti pusiau plėšriąsias žuvis srauniuose  ir stovinčio vandens telkiniuose. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia nedidele sukre lengvai galima suvilioti upėtakį, šapalą, salatį, meknę, raudę, ešerį ir net lydeką.

                                                                                                    Kaina 4,50 €
                                                                                                      4 spalvos

                                                                                                      Sukrės

                                                                                                      Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran Panter pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Mažos sukrės idealiai tinka gaudyti pusiau plėšriąsias žuvis srauniuose  ir stovinčio vandens telkiniuose, didesnės puikiai vilioja visas plėšrūnes. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia nedidele sukre lengvai galima suvilioti upėtakį, šapalą, salatį, meknę, raudę, ešerį ir net lydeką.

                                                                                                      Kaina 4,70 €

                                                                                                        Sukrės

                                                                                                        Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran Panter Prick pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Mažos sukrės idealiai tinka gaudyti pusiau plėšriąsias žuvis srauniuose ir stovinčio vandens telkiniuose, o didesnės plėšrūnių grobis. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia sukre lengvai galima suvilioti upėtakį, šapalą, salatį, meknę, ešerį sterką ir žinoma lydeką.

                                                                                                        Kaina 4,70 €
                                                                                                          4 spalvos

                                                                                                          Sukrės

                                                                                                          Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran Panter pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Mažos sukrės idealiai tinka gaudyti pusiau plėšriąsias žuvis srauniuose  ir stovinčio vandens telkiniuose, didesnės puikiai vilioja visas plėšrūnes. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia nedidele sukre lengvai galima suvilioti upėtakį, šapalą, salatį, meknę, raudę, ešerį ir net lydeką.

                                                                                                          Kaina 4,90 €

                                                                                                            Sukrės

                                                                                                            Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran panter Prick pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Mažos sukrės idealiai tinka gaudyti pusiau plėšriąsias žuvis srauniuose ir stovinčio vandens telkiniuose, o didesnės puikus plėšrūnių grobis. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia sukre lengvai galima suvilioti upėtakį, salatį, lydeką, šlakį, lašišą, sterką ar didelį ešerį.  

                                                                                                            Kaina 4,90 €
                                                                                                              4 spalvos

                                                                                                              Sukrės

                                                                                                              Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis: dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia ne tik joms būdingo dažnio, bet ir labai stiprius virpesius, viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran Panter pritaikyta žūklei srovėje

                                                                                                              Kaina 5,30 €
                                                                                                                4 spalvos

                                                                                                                Sukrės

                                                                                                                Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran Phanter HOT pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Mažos sukrės idealiai tinka gaudyti pusiau plėšriąsias žuvis srauniuose ir stovinčio vandens telkiniuose. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia nedidele sukre lengvai galima suvilioti upėtakį, šapalą, salatį, meknę, ešerį, sterką ir net lydeką.

                                                                                                                Kaina 4,30 €
                                                                                                                  4 spalvos

                                                                                                                  Sukrės

                                                                                                                  Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran Phanter HOT pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Mažos sukrės idealiai tinka gaudyti pusiau plėšriąsias žuvis srauniuose ir stovinčio vandens telkiniuose. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia nedidele sukre lengvai galima suvilioti upėtakį, šapalą, salatį, meknę, ešerį, sterką ir net lydeką.

                                                                                                                  Kaina 4,80 €
                                                                                                                    4 spalvos

                                                                                                                    Sukrės

                                                                                                                    Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran Phanter HOT pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Mažos sukrės idealiai tinka gaudyti pusiau plėšriąsias žuvis srauniuose ir stovinčio vandens telkiniuose. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia nedidele sukre lengvai galima suvilioti upėtakį, šapalą, salatį, meknę, ešerį, sterką ir net lydeką.

                                                                                                                    Kaina 4,90 €
                                                                                                                      4 spalvos

                                                                                                                      Sukrės

                                                                                                                      Sukrė „Panther HOT / R“ su auksiniu kabliu, korpusas yra juodas su geltonais taškais, viršutinė dalis yra nudažyta raudona fluo spalva, sužadina impulsus žuvims. Kompaktišką kūną „Panter“ labai lengva mesti, suktukas prasideda nuo pirmosios sekundės, sukiasi tolygiai.

                                                                                                                      Kaina 4,90 €

                                                                                                                        Filtruoti pagal

                                                                                                                        Kategorijos
                                                                                                                        Kaina
                                                                                                                        Gamintojai
                                                                                                                        Daugiau Mažiau
                                                                                                                        Ilgis, mm
                                                                                                                        Daugiau Mažiau
                                                                                                                        Spalva
                                                                                                                        Daugiau Mažiau
                                                                                                                        Spalva
                                                                                                                        Daugiau Mažiau
                                                                                                                        Svoris, g
                                                                                                                        Daugiau Mažiau
                                                                                                                        Filtruoti