Prekių sąrašas pagal prekės ženklą GARBOLINO

Dabar „Garbolino“ yra ne tik meškerių ir ričių gamintojas, bet ir pagrindinis žvejų profesionalų ir laisvalaikio žvejybos prekės ženklas, siūlantis viską brangiausių ričių iki pat mažiausių kabliukų.

„Garbolino“ buvo žinomas prekės ženklas Europos žvejybos peizaže nuo 1945 m. Visų pirma, meškerių gamintojas ir didžiausių tarptautinių žvejybos scenų žaidėjas, „Garbolino“ bėgant metams sugebėjo pritaikyti ir išplėsti savo asortimentą.

„Garbolino“ turi nuostabų paveldą gaminant ir projektuojant meškeres ir rites. Ši Prancūzijoje įsikūrusi įmonė buvo pradininkė kuriant ir naudojant unikalius anglies pluošto medžiagų konfigūracijas, kuriant pačius naujausius dizainus. Dabar „Garbolino“ yra ne tik meškerių ir ričių gamintojas, bet ir pagrindinis žvejų profesionalų ir laisvalaikio žvejybos prekės ženklas, siūlantis viską brangiausių ričių iki pat mažiausių kabliukų. Nesvarbu, ar žvejojate komercinę žvejybą, kanaluose, ežeruose ar upėse, galite būti tikri, kad prekės ženklas turi kažką ypatingo pasiūlyti jūsų meškeriojimo stiliui.

Be meškerių, Garbolino gamina daugybe aksesuarų ir įrangos profesionaliam žvejui, o taip pat ir žvejui megėjui: meškerės: spiningai, feeder tipo, match;, ritės, plūdės, graibšto kotai, aksesuarai ir kt.

Pilnas komplektas žvejui, kurį sugalvojo žvejai „Žvejams“. Kuo geriau aprūpinti, tuo esame stipresni!

Dugninės meškerės

  • Dalių sk. - 3,
  • Ilgis, m - 3,90,
  • Transp. ilgis, cm - 137,
  • Svoris, g - 325,
  • Užmetimo svoris, g - 150
Kaina 119,00 €

    Plūdinės meškerės

    Meškerė Garbolino PRECISION FEEDER 390-3M tai puikus, lengvas, pagamintas iš itin aukštos kokybės anglies pluošto fyderis , turintis daug galios, bet tuo pačiu pasižymintis nepriekaištingu jautrumu, leidžiančiu pamatyti jautriausią žuvies prisilietimą, puikiai amortizuoja žuvies smūgius. 

    Kaina 146,50 €

      Dugninės ritės

      "Feeder" tipo ritė sekliu būgneliu GARBOLINO TRINITY FEEDER FD skirta visiems dugninės žvejybos būdams, patikima 6 guolių ritė dugninei meškerei.

        Graibštai

        Graibšto kotas GARBOLINO PRACTIS 3,20 m Patogus transportuoti, tvirtas ir patikimas 3,20 m ilgio graibšto kotas plūdinės meškerės ar "feeder"io entuziastams. 

        Kaina 19,90 €

          Graibštai

          Itin kompaktiškas, 3,00 m ilgio teleskopinis graibšto kotas GARBOLINO STRIKE. Jis labai patogus  transportuoti, o ištiesti galima per kelias sekundes, toks pat tinkamas žvejyboje kaip ir tradiciniai kotai.

          Kaina 25,90 €

            Tinkleliai ir bučiukai

            Apvalus tinklelis žuvims  „GARBOLINO STRIKE ROUND“ leidžia jums patogiai ir saugiai laikyti savo laimikius. Šis modelis turi apskritus žiedus, kurių skersmuo yra 35 cm, ir juose gali tilpti bet kokio dydžio baltosios žuvys. Lengvas ir nedidelis, tinkleliss yra labai praktiškas žvejojant.

            Kaina 15,90 €

              Meškerių dėklas

              „Garbolino“ meškerių ir ritės dėklas Trooper, 1,95 m ilgio. Šis meškerių su ritėmis dėklas pagamintas iš 420D drobės ir turi reguliuojamus diržus. Spalvos: mėlyna.

              Kaina 36,50 €

                Įvairūs įrankiai žvejybai

                Garbolino sliekų smulkintuvui, nereikalinga elektra ar baterijos, tad masalų smulkinimas nuo šiol bus dar paprastesnis. Šis smulkintuvas labai kompaktiškas, tad jis bus tikras pagalbininkas jūsų žvejybose.

                Kaina 12,50 €

                  Įvairūs įrankiai žvejybai

                  Patogi minkšta rankena, dviejų ašmenų žirklutės gyvų masalų smulkinimui Garbolino GOFAH0327, jos greitai ir lengvai susmulkina gyvus masalus paversdamos juos stambesnės ar smulkesnės konsistencijose tyre kuri ypač vilioja taikias žuvis.

                  Kaina 9,90 €

                    Įvairūs įrankiai žvejybai

                    Lengva naudoti paprastai suprojektuotą ir kokybiškai pagamintą plėstuvą gumelėms "Garbolino DELUX". Puikus jūsų žvejybos priedų asortimento papildymas yra naujasis plėstuvas gumelėms "Garbolino DELUXE“. Greičiausias ir paprasčiausias būdas apginkluoti kabliuką masalu per kelias sekundes ir tiesiog nepamainomas įrankis norint kabliuką "papuošti" uodo lervų žiupsneliu, naudingas ir reikalingas ir vasarą ir žiemą.

                    Kaina 5,80 €

                      Įvairūs įrankiai žvejybai

                      Kompaktiškas Grąžtas jaukui gręžti Garbolino GOFAD1125 idealiai tinkamas gręžti granules, boilius, peletes ir kitus smulkių dalelių masalus.

                      Kaina 3,00 €

                        Įvairūs įrankiai žvejybai

                        Ilga adata jaukams Garbolino GOFAD1127 „Feeder“ priedų asortimente atraskite „Garbolino“ ilgą adatą jaukams. Adata žvejybai su ilgu vamzdeliu visų jaukų sriegimui. 

                        Kaina 3,00 €

                          Įvairūs įrankiai žvejybai

                          Sistemėlė Feeder "Paternosterio kilpa" Garbolino Boom 3 Nesuvaržykite feeder sistemėlė paternosterio kilpa. Gofruotas sukamasis elementas su amerikietišku fiksatoriumi pritvirtinamas prie standaus HD monofoninio strėlės.

                          Kaina 3,50 €

                            Įvairūs įrankiai žvejybai

                            Sistemėlė Feeder "Paternosterio kilpa" Garbolino Boom 4 Nesuvaržykite feeder sistemėlė paternosterio kilpa. Gofruotas sukamasis elementas su amerikietišku fiksatoriumi pritvirtinamas prie standaus HD monofoninio strėlės.

                            Kaina 3,50 €

                              Palapinės ir skėčiai

                              Šio skėčio-palapinėz GARBOLINO BULLET derinys leis apsisaugoti nuo lietaus, taip pat nuo šoninių vėjų ir nuo saulės. Jo gamyboje naudojamas audinys yra atsparus vandeniui ir neperpučiamas.

                              Kaina 79,90 €

                                Įvairūs įrankiai žvejybai

                                Puikus pašaro maišytuvas Garbolino. Daug lengvesnis nei kitų gamintojų. Mažiau apkraunamas jūs ir jūsų suktuvas. GOMAB0010

                                Kaina 27,90 €

                                  Meškerių dėklas

                                  Garbolino pusiau standus dėklas meškerims 1,65 m ilgio meškerykočiams ir ritėms. 3 skyriai, galimybė laikyti iki 6 meškerių ir ričių.

                                  Kaina 129,00 €

                                    Plūdės

                                    GARBOLINO G04  plūdė LOISIR yra apverstos, kiek ištemptos lašo formos, idealiai tinka visoms žūklėms tekančiame vandenyje. Ši plūdė kartu su ilgu stiklo pluošto kiliu yra ypač stabili. Jos viršuje puikuojasi 3 mm skersmens keičiama plastikinė antena.

                                    Kaina 2,50 €

                                      Plūdės

                                      GARBOLINO G07  plūdė LOISIR yra apverstos, labai ištemptos lašo formos, idealiai tinka visoms žūklėms tekančiame vandenyje. Ši plūdė kartu su ilgu stiklo pluošto kiliu yra ypač stabili. Jos viršuje puikuojasi 4,5 mm skersmens keičiama plastikinė antena.

                                      Kaina 2,50 €

                                        Plūdės

                                        GARBOLINO G05  plūdė LOISIR yra apverstos, labai ištemptos lašo formos, idealiai tinka visoms žūklėms tekančiame vandenyje. Ši plūdė kartu su ilgu stiklo pluošto kiliu yra ypač stabili. Jos viršuje puikuojasi 4,5 mm skersmens keičiama plastikinė antena.

                                        Kaina 2,50 €

                                          Plūdės

                                          Plūdė Garbolino FLOTTEUR LOISIR – G08 tinka stambiai žvejybai tekančiame vandenyje, taip pat stovinčiame vandenyje, taip pat vėjuotu oru, su didele meškere ar ritė. 

                                          Kaina 2,50 €

                                            Match ritės

                                            GARBOLINO ritė GOLD MATCH-FEEDER FDM buvo sukurta taip, kad patenkintų išrankiausių "match" ir "feeder" žvejų poreikius. Visi reikiami ingredientai buvo sujungti, kad būtų sukurta ši tikrai ilgaamžė ritė priskiriama elitiniam lygiui.

                                            Kaina 126,00 €

                                              Match ritės

                                              GARBOLINO ritė BLUED MATCH-FEEDER FDM buvo sukurta taip, kad patenkintų išrankiausių "match" ir "feeder" žvejų poreikius. Visi reikiami ingredientai buvo sujungti, kad būtų sukurta ši tikrai ilgaamžė ritė priskiriama elitiniam lygiui.

                                              Kaina 132,00 €

                                                Match ritės

                                                GARBOLINO ritė BLUED MATCH-FEEDER FDM buvo sukurta taip, kad patenkintų išrankiausių "feeder" žvejų poreikius. Visi reikiami ingredientai buvo sujungti, kad būtų sukurta ši tikrai ilgaamžė ritė priskiriama elitiniam lygiui. Ši ritė puikiai tinka dugninei feeder žvejybai.

                                                Kaina 138,00 €

                                                  Žvejybos aksesuarai

                                                  Žvejo prijuostė GARBOLINO iš kilpinio audinio (frote), dydis  50 x 40 cm 500 gr su medžiaginiu juosmens dirželiu ir logotipu. Svoris 500 g.

                                                  Kaina 13,50 €

                                                    Žvejybos aksesuarai

                                                    Patogi lanksti ir patvari SUNSET piršto apsauga taps nepakeičiamu aksesuaru žvejams siekiantiems maksimalių užmetimo atstumų galingais metimais. 

                                                    Kaina 5,90 €

                                                      Plūdinės meškerės

                                                      Plūdinė Meškerė GARBOLINO SILVER BULLET MATCH 3S 420-3 3-jų dalių, klasikinio dizaino sudurtinė meškerė, ideali visų rūšių plūdinei žvejybai upėje ar stovinčio vandens telkiniuose. 

                                                      Kaina 109,00 €

                                                        Kepurės žvejybai

                                                        Garbolino kepurė su snapeliu. Kepurė yra modernaus klasikinio dizaino juodos spalvos ir auksinės spalvos detalių derinys.

                                                        Kaina 12,90 €

                                                          Kepurės žvejybai

                                                          Garbolino kepurė su snapeliu. Kepurė yra modernaus klasikinio dizaino, mėlynos spalvos.

                                                          Kaina 9,90 €

                                                            Kepurės žvejybai

                                                            Garbolino kepurė su snapeliu. Kepurė yra modernaus klasikinio dizaino, mėlynos spalvos.

                                                            Kaina 8,50 €

                                                              Kepurės žvejybai

                                                              Garbolino kepurė su snapeliu. Kepurė yra modernaus klasikinio dizaino, chaki spalvos.

                                                              Kaina 8,50 €

                                                                Plūdės

                                                                GARBOLINO G17  plūdė LOISIR yra kiek ištemptos lašo formos, slankiojanti plūdė, idealiai tinka žūklėms tekančiame vandenyje kai žvejojama labai dideliame gylyje. Ši plūdė kartu su ilgu stiklo pluošto kiliu yra ypač stabili. Jos viršuje puikuojasi 4,5 mm skersmens keičiama plastikinė antena.

                                                                Kaina 2,50 €

                                                                  Feeder ritės

                                                                  Ritė Garbolino Supra Feeder FD su priekiniu stabdžiu, skirta žvejybai dugnine meškere. Šios ritės yra dviejų skirtingų dydžių modelių, su match tipo būgneliu, sumontuoti 5 guoliai ir apvalus metalinis klips’as. Ritė - puikus kainos ir kokybės santykis.

                                                                  Kaina 56,90 €

                                                                    Feeder ritės

                                                                    Garbolino ZOMBIE FEEDER LONG CAST feeder tipo ritė dugninei žvejybai, kaip rodo jos pavadinimas, skirta ilgiems atstumams. Ritės dydis 6000, ritėje yra 4 rutuliniai guoliai, taip pat begalinis anti-reversas, jis turi skysčio mechaniką ir gali išvystyti visą galią, reikalingą didelių gabaritų šėryklėlėms sugrąžinti iš labai toli nuo kranto, nereikalaujant vilkimo.

                                                                    Kaina 99,90 €

                                                                      Feeder ritės

                                                                      Ši Garbolino Optima Trout Live FD ritė - aukštos kokybės ritė. Ritė puikiai tinka visų mažų vandens plėšrūnų žvejybai. Ritė yra kamufliažinio dizaino.

                                                                      Kaina 39,90 €

                                                                        Feeder ritės

                                                                        Ritė Garbolino ALTIPLANO LIVE FD 200 dėl labai modernaus dizaino su kamufliažine apdaila geriausiai dera su dauguma ultralengvo tipo meškerių. Su 6 rutuliniais guoliais ir begaliniu anti-atbulinės eigos mechanizmu, ritės veikimas yra ypač sklandus. Itin lengvo apdirbimo aliuminė „Shallow“ tipo ritė. Nesvarbu, ar esate dešiniarankis, ar kairiarankis, švaistiklis visada bus dešinėje pusėje. Tai ritė, kuri prisitaiko prie jūsų žvejybos įpročių, o ne atvirkščiai.

                                                                        Kaina 67,90 €

                                                                          Feeder ritės

                                                                          Su šia TEACA TROUT FD serija Garbolino prekės ženklas siūlo trijų ričių seriją. Kiekvienas TEACA TROUT FD Garbolino ritės dydis yra skirtas tam tikram naudojimui. Ritės krumpliaračiai sumontuoti ant rutulinių guolių, kad būtų užtikrintas tobulas sukimasis, o begalinis anti-reversas garantuoja nepriekaištingą kontaktą su linija. Itin lengva aliuminiu perforuota ritė yra derinama su priekine trauka, kurią galima tiksliai sureguliuoti, užtikrinti sklandų ir be trūkčiojimo valą. Mechaniškai apdorotas aliuminio švaistiklis turi guminį mygtuką, tokia konfigūracija užtikrina labai gerą sukimosi valdymą, reikalingą geros apvijos valdymui. Šį TEACA TROUT FD ričių asortimentą su satino juodos/oranžinės spalvos dažais bus galima derinti su visomis jūsų meškerėmis, kad gautumėte estetišką rinkinį.

                                                                          Kaina 45,90 €

                                                                            Tinkleliai ir bučiukai

                                                                            Tinklelis žuvims laikyti Garbolino MATCH RECTANGULAR. Greitai džiūstantis, PVC dengtas, 6 mm, šešiakampis tinklelis žuvims. Patikimas tinklelis žuvims laikyti žvejybos metu, patvarus žvejybai, su pilnai reguliuojamu pakreipimo bloku.

                                                                            Kaina 34,90 €

                                                                              Žvejybos aksesuarai

                                                                              Žvejo prijuostė GARBOLINO iš kilpinio audinio (frote), dydis 75x50 cm, su medžiaginiu juosmens dirželiu ir logotipu.

                                                                              Kaina 13,00 €

                                                                                Garbolino kabliukai

                                                                                Trout Hooks Streamline 4143Bn 6 dydžio kabliukai pagaminti Japonijoje. Išskirtinio aštrumo kabliukai, specialiai sukurti visų tipų masalams, yra nepamainomi kabliukai žvejojant sudėtingomis sąlygomis.

                                                                                Kaina 3,80 €

                                                                                  Garbolino kabliukai

                                                                                  Trout Hooks Streamline 4143Bn 8 dydžio kabliukai pagaminti Japonijoje. Išskirtinio aštrumo kabliukai, specialiai sukurti visų tipų masalams, yra nepamainomi kabliukai žvejojant sudėtingomis sąlygomis.

                                                                                  Kaina 3,80 €

                                                                                    Garbolino kabliukai

                                                                                    Trout Hooks Streamline 4143Bn 10 dydžio kabliukai pagaminti Japonijoje. Išskirtinio aštrumo kabliukai, specialiai sukurti visų tipų masalams, yra nepamainomi kabliukai žvejojant sudėtingomis sąlygomis.

                                                                                    Kaina 3,80 €

                                                                                      Garbolino kabliukai

                                                                                      Trout Hooks Streamline 4143Bn 12 dydžio kabliukai pagaminti Japonijoje. Išskirtinio aštrumo kabliukai, specialiai sukurti visų tipų masalams, yra nepamainomi kabliukai žvejojant sudėtingomis sąlygomis.

                                                                                      Kaina 3,80 €

                                                                                        Suktukai, segtukai, žiedeliai blizgėms

                                                                                        Segtukai Garbolino Quick Change Feeder. Segtukai Garbolino Quick Change Feeder yra skirti šėryklėlei tvirtinti ant pagrindinio valo, kad ji laisvai judėtų.

                                                                                        Kaina 2,80 €

                                                                                          Kepurės žvejybai

                                                                                          Originali Garbolino kepurė su snapeliu puikiai tinka žvejybos metu, norint apsisaugoti nuo saulės. Kepurė su snapeliu yra mėlynos spalvos. Kepurės medžiagoje yra skylutės, kurios leidžia galvos odai kvėpuoti.

                                                                                          Kaina 7,50 €

                                                                                            Graibštai

                                                                                            Graibšto kotas Garbolino Trooper Telescopic išsiskiria elegantišku dizainu. Graibšto kotas yra lengvas ir pagamintas iš kokybiškų medžiagų. Graibšto kotas yra 3,2 m ilgio.

                                                                                            Kaina 18,60 €

                                                                                              Graibštai

                                                                                              Graibšto kotas Garbolino Express Telenet 400 Landing Net Handle išsiskiria elegantišku dizainu. Graibšto kotas yra lengvas ir pagamintas iš kokybiškų medžiagų. Graibšto kotas yra 4 m ilgio.

                                                                                              Kaina 28,90 €

                                                                                                Waggler tipo plūdės

                                                                                                Plūdė Garbolino WAGGLER GW3 8+2 g yra gerai matoma dėl ryškios viršūnės spalvos. Plūdė yra baltos ir mėlynos spalvos. Waggler tipo plūdė yra sukurta taip, kad išlaikytų geresnį metimo tikslumą. 5 mm, tuščiavidurė. Plūdė sukurta fiksuotai arba slankiojančiai žvejybai nuo vidutinio iki ilgo nuotolio.

                                                                                                Kaina 4,30 €

                                                                                                  Waggler tipo plūdės

                                                                                                  Plūdė Garbolino WAGGLER GW2 yra gerai matoma dėl ryškios viršūnės spalvos. Plūdė yra baltos ir mėlynos spalvos. Waggler tipo plūdė yra sukurta taip, kad išlaikytų geresnį metimo tikslumą. 4,5 mm, tuščiavidurė. Plūdė sukurta fiksuotai arba slankiojančiai žvejybai nuo vidutinio iki ilgo nuotolio.

                                                                                                  Kaina 4,30 €

                                                                                                    Įvairūs įrankiai žvejybai

                                                                                                    Atstumo matavimo kuoliukai Garbolino Feeder/Anglaise būtinas žūklės įrangos priedas kiekvienam meškeriotojui, kuris praktikuoja žvejybą su feeder tipo dugnine meškere. Atstumo matavimo kuoliukai Garbolino Feeder/Anglaise skirti pamatuoti jūsų žūklės taško atstumą ir jį pernešti ant atsarginių meškerių. Sportinėje žūklėje tai būtinas priedas, tačiau tikrai pravers ir mėgėjiškoje žvejyboje. Nuo šiol jūsų žvejyba su dugnine meškere bus dar efektingesnė!

                                                                                                    Kaina 23,00 €

                                                                                                      Svareliai, svarelių rinkiniai

                                                                                                      Svarelių rinkinys idealiai tinka tiksliam balanso tvirtinimui. Svarelių rinkinyje esantys dydžiai: 0,53-0,74-1,05-1,40-1,90.

                                                                                                      Kaina 8,90 €

                                                                                                        Spiningai

                                                                                                        Specialus Garbolino Zombie Predator stiliaus spiningo meškerių asortimentas. Dvi vienodos dalys, didelio tankio marmurinė EVA rankena, kabliuko laikiklio žiedas jūsų masalui. Puikus lengvesnių modelių antgalių veikimas, kad būtų galima sugauti mažus plėšrūnus, pvz., ešerius. Sunkesnės, patobulintos versijos, skirtos lydekoms.

                                                                                                        Kaina 44,80 €

                                                                                                          Prekių katalogas

                                                                                                          Mėgstate žvejoti su plūdine meškere ir fiksuota sistemėle? Jeigu taip, tai mes jums siūlome išbandyti sportines meškeres, nes su jomis galėsite greitai ir efektyviai gaudyti žuvį srovėje ir stovinčio vandens telkiniuose su plonais valais bei lengvomis plūdėmis. Sportinių meškerių serija Garbolino Gameover Telerig - tai teleskopinių meškerių be žiedelių serija, pagaminta iš stiklo pluošto, skirta žvejoti fiksuota sistemėle smulkią žuvį t.y. aukšles, mažus karšiukus ir kuojytes. Komplektuojama su jau surišta sistemėle.

                                                                                                          Kaina 9,90 €

                                                                                                            Prekių katalogas

                                                                                                            Mėgstate žvejoti su plūdine meškere ir fiksuota sistemėle? Jeigu taip, tai mes jums siūlome išbandyti sportines meškeres, nes su jomis galėsite greitai ir efektyviai gaudyti žuvį srovėje ir stovinčio vandens telkiniuose su plonais valais bei lengvomis plūdėmis. Sportinių meškerių serija Garbolino Gameover Telerig - tai teleskopinių meškerių be žiedelių serija, pagaminta iš stiklo pluošto, skirta žvejoti fiksuota sistemėle smulkią žuvį t.y. aukšles, mažus karšiukus ir kuojytes. Komplektuojama su jau surišta sistemėle.

                                                                                                            Kaina 12,80 €

                                                                                                              Match ritės

                                                                                                              Žvejybinė ritė "Garbolino HEXIUM MATCH HS FDM" buvo sukurta vidutinio ir ilgo nuotolio plūdinei žvejybai. Dėl savo 6 rutulinių guolių ritė pasižymi puikiu mechaniniu sklandumu, kuriuo mėgausitės dar labiau dėl standaus rėmo ir ašies. Jo didelis atkūrimo koeficientas yra idealus ir užtikrins stebėtiną veiksmų greitį. Ritės viršuje įrengtas lengvai pasiekiamas priekinis stabdys.

                                                                                                              Dydis

                                                                                                              Guoliai

                                                                                                              Perdavimo skaičius

                                                                                                              Svoris

                                                                                                              3000

                                                                                                              5+1

                                                                                                              6,2:1

                                                                                                              295 g

                                                                                                              Kaina 94,90 €

                                                                                                                Feeder ritės

                                                                                                                Žvejybinė ritė "Garbolino HEXIUM FEEDER FD" buvo sukurta vidutinio ir ilgo nuotolio žvejybai. Dėl 6 rutulinių guolių, ritės mechanika yra itin sklandi ir net dideli tiektuvo judesiai tampa tikru malonumu. Ritės rėmas ir ašis buvo sukurti tokio dydžio, kad lengvai atlaikytų šėryklos taikomus apribojimus. Ritės perdavimo skaičius yra 5,1:1 ir užtikrina stebėtiną veiksmo greitį.

                                                                                                                Dydis

                                                                                                                Guoliai

                                                                                                                Perdavimo skaičius

                                                                                                                Svoris

                                                                                                                Diametras

                                                                                                                4000

                                                                                                                5+1

                                                                                                                5,1:1

                                                                                                                390 g

                                                                                                                240 mm

                                                                                                                5000

                                                                                                                5+1

                                                                                                                5,0:1

                                                                                                                400 g

                                                                                                                200 mm

                                                                                                                Kaina 99,90 €

                                                                                                                  Smulkmenos žvejybai

                                                                                                                  Aukštos kokybės latekso gumelės plėstuvui. Ilgaamžės, su dideliu tempimu universalumui. Idealiai tinka lervoms, granulėms ir kt. Galimi trys dydžiai! Apytiksliai 50 vienetų pakuotėje.

                                                                                                                  Kaina 2,70 €

                                                                                                                    Žvejybos reikmenys vaikams ir jaunimui

                                                                                                                    Mėgstate žvejoti su plūdine meškere ir fiksuota sistemėle? Jeigu taip, tai mes jums siūlome išbandyti sportines meškeres, nes su jomis galėsite greitai ir efektyviai gaudyti žuvį srovėje ir stovinčio vandens telkiniuose su plonais valais bei lengvomis plūdėmis. Sportinių meškerių serija Garbolino Gameover Telerig - tai teleskopinių meškerių be žiedelių serija, pagaminta iš stiklo pluošto, skirta žvejoti fiksuota sistemėle smulkią žuvį t.y. aukšles, mažus karšiukus ir kuojytes. Komplektuojama su jau surišta sistemėle.

                                                                                                                    Kaina 22,00 €

                                                                                                                      Waggler tipo plūdės

                                                                                                                      Plūdė Garbolino WAGGLER GW3 6+2 g yra gerai matoma dėl ryškios viršūnės spalvos. Plūdė yra baltos ir mėlynos spalvos. Waggler tipo plūdė yra sukurta taip, kad išlaikytų geresnį metimo tikslumą. 5 mm, tuščiavidurė. Plūdė sukurta fiksuotai arba slankiojančiai žvejybai nuo vidutinio iki ilgo nuotolio.

                                                                                                                      Kaina 4,30 €

                                                                                                                        Įvairūs įrankiai žvejybai

                                                                                                                        Rekomenduojame išbandyti jauko sietus, kurie taps tikru pagalbininkų Jūsų žvejybose. Jauko sietas Garbolino skirtas 17 l ir 18 l kibirams.

                                                                                                                        Kaina 13,90 €

                                                                                                                          Filtruoti pagal

                                                                                                                          Kategorijos
                                                                                                                          Kaina
                                                                                                                          Filtruoti

                                                                                                                          Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika