Prekių sąrašas pagal prekės ženklą JackWolfskin

Prekiaujame Jack Wolfskin laisvalaikio rūbais, avalyne ir turistine įranga  ✓ Saugus pirkimas internetu.  Jack Wolfskin  ➽ Platus pasirinkimas  ✓ 

“Jack Wolfskin” yra gerai žinoma Vokietijos bendrovė gaminanti turizmui ir aktyviam poilsiui gamtoje skirtus drabužius, avalynę ir įrangą. Įmonė buvo įkurta ne taip seniai, tik prieš 39 metus (1981 m.). Norėdami patekti į šiuolaikinę rinką, turite būti labai tikri savo sugebėjimais, kai daugelis konkurentų turi 100 - tą metų siekiančias tradicijas ir istoriją. Ir ne tik išlikti, bet ir tapti vienu iš rinkos lyderių. Remiantis daugybe apklausų ir pačios įmonės pripažinimu, dabar “Jack Wolfskin” yra vienas didžiausių kokybiškų turizmo, aktyvaus poilsio ir laisvalaikio prekių tiekėjų pasaulinėje rinkoje. Šiuo metu įmonės gaminiuose yra ne tik turistinė įranga ir reikmenys: drabužiai, batai, kuprinės, miegmaišiai ir kt., bet ir daugybė kasdieniniam naudojimui skirtų gaminių. Būtent toks dėmesys visiškai skirtingoms rinkoms daro „Jack Wolfskin“ prekės ženklą beprotiškai populiarų visame pasaulyje.

Iš pat pradžių "Jack Wolfskin"  įrangos ir drabužių plėtros strategija buvo skirta plačiam vartotojų ratui. Iš dallies, dėl šios priežasties, prekės ženklas yra toks paklausus ir populiarus ne tik tarp prisiekusių turistų ir keliautojų bet ir tarp įvairių rūšių ekstremalių sporto šakų mėgėjų.

„Jack Wolfskin“ asortimentas yra plėtojamas šiomis kryptimis:

  • Alpinizmas ir kalnų turizmas
  • Turizmas pėsčiomis ir žygiai
  • Aktyvus ėjimas (pasivaikščiojimai) pėsčiomis
  • Kelionės

Taigi, „Jack Wolfskin“  siūlo įrangą ir drabužius, skirtus ir kasdieniam naudojimui ir kelionėms, taip pat tinkamus kalnų turizmui, slidinėjimui ir net alpinizmui. Be to, „Jack Wolfskin“ siūlo vieną iš plačiausių vaikiškų drabužių asortimentą skirtą laukui.

Visada aukšta kokybė, puikus dizainas, funkcionalumas ir technologiškumas - štai kuo  „Jack Wolfskin“ žavi savo klientus.

Išdidūs „Vilkai“ savo produkcijoje naudoja pačių sukurtas membranines medžiagas, įmonė nenaudoja gerai žinomų membraninių medžiagų iš „Gore-Tex“ ar „Event“ ...

 „Jack Wolfskin“ turi nuosavas technologijas. Visų pirma, „Jack Wolfskin“ gaminiuose aktyviai naudojama membraninė medžiaga „Texapore“. Kaip ir „Gore-Tex“, „Texapore“ turi keletą skirtingų variantų, kurie pasižymi skirtingomis savybėmis, aukščiausias atsparumas vandeniui yra 20 000 mm. „Texapore SoftShell“, be įprastų „Texapore“ savybių turi ir ypatingą minkštumą bei elastingumą.

Siekdami maksimalaus aprangos elementų efektyvumo ir lengvumo, „Jack Wolfskin“ dizaineriai derina įvairių rūšių „Texapore“ medžiagas, kurios kiekvienai kūno daliai, atsižvelgiant į apkrovą, leidžia gauti optimalų šilumos, oro ar apsaugos kiekį. Labiausiai išorinės aplinkos veikiamose striukės vietose –pečių ir šonų srityse naudojama sutvirtintTexapore“ medžiaga, o ypač kvėpuojanti - „Texapore Air“ dengia likusią dalį, leisdama striukei puikiai „kvėpuoti“.

„Jack Wolfskin“ flisiniai gaminiai yra pažymėti etiketėmis „Nanuk 100“ arba „Nanuk 200“, panašiai kaip „Polartec“. Medžiagos kokybė nėra prastesnė nei gerai žinomo gamintojo. Tikriausiai todėl, kad „Nanuk“ medžiagos yra pagamintos iš to paties „DuPont“ pluošto.

JackWolfskin kompanija turi daugybę skirtingų,įvairių sričių patentų.

„Jack Wolfskin“ ekologiškumas - Bluesign“ logotipas

„Jack Wolfskin“ yra „Fair Wear Foundation“ narys ir „bluesign®“ sistemos partneris.

„Bluesign“ yra griežtas kokybės standartas, reikalaujantis, kad gamintojas gerbtų aplinką, išteklius ir žmonių sveikatą. Jau keletą metų Europos gamintojai linkę pereiti prie ekologiškų medžiagų ir gamybos procesų. Tai taip pat taikoma tekstilės gaminių, įskaitant aukštos kokybės turistinę įrangą, siuvimui lengvojoje pramonėje, taip pat slidinėjimo ir alpinizmo įrangos gamyboje.

„Bluesign“ standartas buvo sukurtas 2000 m. Šveicarijoje tekstilės gamintojams. „Bluesign“ ženklo buvimas rodo, kad produktai yra pagaminti iš ekologiškos medžiagos, laikantis aukščiausių techninių standartų.

Be to, nuo 2012 m. kompanija „Jack Wolfskin“ tapo iniciatyvos ”Zero Discharge of Hazardous Chemicals“ (nulinio pavojingų cheminių medžiagų išmetimo į aplinką) nariu.

Šiandien „Jack Wolfskin“ yra patrauklus prekės ženklas turintis unikalią istoriją ir daugybę ateities planų. Kokybiškas gaminys yra „Jack Wolfskin“  prekės ženklo širdis.

Misija - ir toliau tobulinti jį ir įkvėpti savo klientus naujovėms. “Tik tada, kai išlaikysime savo pažadą suvienyti funkcionalumą, ilgaamžiškumą ir šiuolaikišką dizainą taip, kad jis puikiai atitiktų klientų poreikius, galėsime būti pilnai patenkinti savo darbu.” („Jack Wolfskin“ komanda)

Funkcionali ir kokybiška „Jack Wolfskin“ apranga puikiai patvirtiną temą „Lauke kaip namuose“, primena puikius potyrius ir fantastiškas akimirkas praleistas gamtoje ar tiesog gryname ore, nes paprasčiausiai su „Jack Wolfskin“ lauke (ar kad ir kur bebūtum) visada jautiesi lyg namuose!!!

Marškinėliai moterims

Moteriški marškinėliai  JACK WOLFSKIN TRAVEL HOODY pagaminti iš audinio, kuris yra lengvas, švelnus ir greitai džiūsta, todėl tobulai tinka dėvėti karštomis vasaros dienomis.

Art.Nr.1804472

Kaina 39,95 €

    Pirštinės

    Universalios žieminės pirštinės Jack Wolfskin VERTIGO yra pagamintos iš tvirto ir šilto NANUK 200 fliso. Minkšti megzti rankogaliai neleidžia sniegui ir šaltam orui patekti į pirštinės vidų. Minkštas šilumos pamušalas suteikia papildomos šilumos. 

    Art.Nr.1901751

    Kaina 29,95 €

      Striukės vyrams

      Jei esate toks vaikinas, kuris mėgsta netrumpą kelią namo nueiti krintant šaltam sniegui ir pučiant žvarbiam žiemos vėjui, tada JACK WOLFSKIN FAIRMONT striukė kaip tik jums. Kuriant šią striukę buvo sutelktas dėmesys į minimalų svorį ir maksimalią šilumos izoliaciją, todėl užpildu pasirinkta aukštos kokybės ančių pūkai, šilumą pajusite vos apsivilkus striukę. Vėjui nepralaidus, kvėpuojantis išorinis audinys padidina šilumos izoliacijos savybes. Striukė gali būti dėvima su gobtuvu arba be jo, tiesiog atsekite užtrauktuką, kai  jo jums nereikia.

      Art.Nr. 1203591

      Bazinė kaina 199,95 € Kaina 139,97 €
      • −30%

      Vasarinės striukės vyrams

      Su ARROYO vyriška striuke nesvarbu, koks yra oras. Tai yra paprastas, švelnus švarkelis, kuris siūlo tipišką "TEXAPORE" oro apsaugą ir komfortą. "SMOOTHLIGHT" išorinis audinys yra labai minkštas ir elastingas. Tai reiškia, kad jūs galite mėgautis  komfortu

      Kaina 139,95 €

        Marškiniai

        Vyriški marškinėliai JACK WOLFSKIN INDIAN SPRING Ilgomis rankvėmisi marškinėlai, ypač tinka devėti karštą vasaros dieną,nes liocelio ir  organinės medvilnės mišinys turi vėsinimo paveikįir audinys buvo specialai apdorotas , siekaint sumažinrti kvapus.

        Bazinė kaina 74,95 € Kaina 44,97 €
        • −40%

        Striukės moterims

        Moteriška striukė JACK WOLFSKIN  ROSAMOND PARKA  

        Bazinė kaina 249,95 € Kaina 174,97 €
        • −30%

        Striukės moterims

        Moteriška striukė JACK WOLFSKIN GREEN VALLEY Kai easate miške ar kalnuose jums padės  GREEN VALLEY striukė, kuri pagaminta iš minkšto audinio ir patogi devėti,apsaugo nuo lengvo lietaus ir vėjo.

        Kaina 159,95 €

          Striukės moterims

          Moteriška striukė JACK WOLFSKIN GREEN VALLEY Kai easate miške ar kalnuose jums padės  GREEN VALLEY striukė, kuri pagaminta iš minkšto audinio ir patogi devėti,apsaugo nuo lengvo lietaus ir vėjo.

          Kaina 159,95 €

            Striukės moterims

            Moteriška striukė JACK WOLFSKIN  SHIBORI  sveria tik 260 g (dydis M) ir turi labai mažą pakuotės dydį, todėl galite ją pasiimti bet kurioje jūsų vietoje.Stilinga, trumpo švarkelio modelis.Japonų dažymo technika apima sulankstymą audinio prieš jį dažant, siekiant sukurti specialų modelį.

            Kaina 99,95 €

              Striukės moterims

              Moteriška striukė JACK WOLFSKIN  SHIBORI  sveria tik 260 g (dydis M) ir turi labai mažą pakuotės dydį, todėl galite ją pasiimti bet kurioje jūsų vietoje.Stilinga, trumpo švarkelio modelis.Japonų dažymo technika apima sulankstymą audinio prieš jį dažant, siekiant sukurti specialų modelį.

              Kaina 99,95 €

                Džemperiai moterims

                Moteriškas džemperis JACK WOLFSKIN OCEANSIDE  Moteriškas džemperis OCEANSIDE (OUSHNSIDE) idealiai tinka ekskursijoms po didįjį miestą, o ryte - parke. Jis yra siuvamas iš neįtikėtinai patogios ir kvėpuojančios elastinės vilnos, kuri reguliuoja vidinį mikroklimatą ir neleidžia prakaituoti.

                Kaina 89,95 €

                  Džemperiai moterims

                  Moteriškas džemperis JACK WOLFSKIN OCEANSIDE Moteriškas džemperis OCEANSIDE (OUSHNSIDE) idealiai tinka ekskursijoms po didįjį miestą, o ryte - parke. Jis yra siuvamas iš neįtikėtinai patogios ir kvėpuojančios elastinės vilnos, kuri reguliuoja vidinį mikroklimatą ir neleidžia prakaituoti.

                  Kaina 89,95 €

                    Kelnės

                    Vyriškos kelnės JACK WOLFSKIN MARRAKECH ZIP OFF  užtrauktukas ties keliais, kelnes leidžia tuoj pat pakeisti į šortus. Lengvas ir malonus liesti SUPPLEX audinio leidžia jaustis patogiai net per didžiausius karščius, džiūsta labai greitai, jeigu sulijo, ar suprakaitavote.

                    Bazinė kaina 89,95 € Kaina 71,96 €
                    • −20%

                    Kelnės

                    Vyriškos kelnės JACK WOLFSKIN CANYON ZIP OFF tai, ko jums reikia keliaujant. Kelnės ir šortai - 2in1 - labai praktiškas sprendimas. Jos puikiai tinka karštą, saulėtą dieną, dėka lengvo SUPPLEX audinio, kuris blokuoja kenksmingus saulės spindulius ir suteikia jums vėsos ir komforto. Ir jei lietus arba pernelyg karšta - tai taip pat nėra problema. Audinys džiūsta neįtikėtinai greitai. 

                    Bazinė kaina 89,95 € Kaina 71,96 €
                    • −20%

                    Džemperiai vyrams

                    Vyriškas džemperis JACK WOLFSKIN AQUILA Šio džemperio pečiai ir krūtinė yra sustiprinti, o lengvas STORMLOCK audinys yra atsparus vandeniui bei apsaugo jus nuo šalto vėjo. AQUILA palaiko šilumą ir yra patikimas kasdienio dėvėjimo drabužis.

                    Art.Nr.1704591                                                                           

                    Kaina 99,95 €

                      Basutės ir sandalai

                      Basutės Jack Wolfskin LAKEWOOD CRUISE - jei norite jaustis lengvai, tvirtai, spontaniškai ir sportiškai. LAKEWOOD CRUISE lauko basutės yra idealus pasirinkimas kiekvienai dienai ar keliaujant!

                      Kaina 74,95 €

                        Džemperiai vyrams

                        Vyriškas džemperis JACK WOLFSKIN SKYLAND CROSSING  vyriškas flleece džemperis -klasikinis vilnonis švarkas. Jame yra speciali sistema zip (ilgis: SHORT).Užtrauktukų funkcionalumas NANUK 150 vilna yra visiškai perdirbta medžiaga MOONRISE džemperį galite susegti su bet kuria striuke, taip sukurdami puikų derinį šaltam, drėgnam orui.

                        Art.NR.1203752

                        Kaina 139,95 €

                          Džemperiai moterims

                          Moteriškas džemperis JACK WOLFSKIN ATLANTIC SKY yra tobulas. Jis yra lyg išorinis ,su minkšta vidinė puse ir yra itin šiltas. Ilgi vidiniai minkštieji pluoštai suteikia itin gerą izoliaciją ir  ypatingą jaukumą dėvėti. Taigi, jūs jaučiatės puikiai visą dieną.

                          Art.Nr.1705251                                                                         

                          Kaina 129,95 €

                            Džemperiai moterims

                            Moteriškas džemperis JACK WOLFSKIN ATLANTIC SKY yra tobulas .Jis yra lyg išorinis ,su minkšta vidinė puse ir yra itin šiltas.Ilgi vidiniai minkštieji pluoštai suteikia itin gerą izoliaciją ir  ypatingą jaukumą dėvėti. Taigi, jūs jaučiatės puikiai visą dieną.

                            Art.Nr.1705251                                                                         

                            Kaina 129,95 €

                              Džemperiai moterims

                              Moteriškas džemperis JACK WOLFSKIN PINE LEAF pagamintas iš aukštos kokybės fleece audinio, įkvėpto iš gyvūnų kailio šilumos ir tekstūros.Tai super minkštas ir jaukus. "PINE LEAF" yra vienas iš mūsų šilčiausių džemperių ir yra lengvesnis nei įprasti.

                              Art.Nr.1706751                                                                         

                              Kaina 99,95 €

                                Džemperiai moterims

                                Moteriškas JACK WOLFSKIN CALDERA džemperis yra pagamintas iš NANUK SILKLOFT audinio, kuris yra lengvesnis nei įprasta vilna, tačiau daug šiltesnis. Audinys pralaidus orui, todėl padidėja izoliacijos našumas. Striukė turi visus privalumus, kuriuos galėtumėte tikėtis iš vilnos - lengva priežiūra, kvėpuojanti ir labai universali.

                                Art.Nr.1703072                                                                       

                                Kaina 99,95 €

                                  Šalikai

                                  Šalikas Jack Wolfskin PAW  Jack Wolfskin

                                  Art.Nr. 1904671

                                  Kaina 17,95 €

                                    Pirštinės

                                    Pirštinės Jack Wolfskin PAW yra pagamintos iš universalaus NANUC 200  fliso, o išorinėje dalyje turi vilko letenos atspaudą.

                                    Kaina 19,95 €

                                      Pirštinės

                                      Pirštinės Jack Wolfskin PAW yra pagamintos iš universalaus NANUC 200  fliso, o išorinėje dalyje turi vilko letenos atspaudą.

                                      Kaina 19,95 €

                                        Pirštinės

                                        Moteriškos pirštinės Jack Wolfskin AQUILA  yra tvirtos ir stilingos, tinkamas sportui, slidinėjimui ir kasdieniam nešiojimui. 

                                        Art.Nr.1907431

                                        Kaina 39,95 €

                                          Kelnės

                                          Vyriškos slidinėjimo kelnės JACK WOLFSKIN EXOLIGHT  Jack Wolfskin

                                           

                                          Bazinė kaina 199,95 € Kaina 99,98 €
                                          • −50%

                                          Kelnės

                                          Moteriškos slidinėjimo kelnės JACK WOLFSKIN EXOLIGHT atsparios vandeniui, laidžios orio, šiltos ir tvirtos. Specialus TEXAPORE SNOW išorinis audinys apsaugo nuo drėgno sniego ir šaltų kalnų vėjų.

                                           

                                          Bazinė kaina 199,95 € Kaina 119,97 €
                                          • −40%
                                          3 spalvos

                                          Krepšiai ir rankinės

                                          Krepšys  JACK WOLFSKIN  Krepšys BACK SPIN (BACK SPIN) yra pagamintas iš aukštos kokybės ir labai patvarios elastinės medžiagos. Ir tai yra daug stipresnis nei atrodo! Pečių juostelėje yra ilgas dirželis su laikikliu. Galite jį perkelti ir naudoti kaip krūtinės diržą. Tai neleis BACK SPIN nuslysti nuo peties.

                                          Art.Nr.2006531

                                          Kaina 29,95 €

                                            Krepšiai ir rankinės

                                            Krepšys per petį  JACK WOLFSKIN Paprastas ir stilingas  VALPARAISO krepšys su kelias skyriais, kuriuose galima laikyti svarbius dalykus, tokius kaip jūsų telefonas, pinigai ir raktai, kad juos būtų lengva rasti. 

                                            Art.Nr.2005501

                                            Kaina 39,95 €

                                              Marškinėliai

                                              Vyriški marškinėliai  JACK WOLFSKIN SLOGAN T Audinys - tai organinės medvilnės ir poliesterio mišinys, jungiantis abiejų pusių privalumus. Jis greitai džiūsta, gerai nešiojasi ir yra švelnus odai.

                                              Art.Nr.1805641

                                              Kaina 29,95 €

                                                Džemperiai vyrams

                                                Vyriškas džemperis JACK WOLFSKIN 365 SPACER Šis minkštas, patogus, funkcionalus džemperis jums tikrai pravers vėsesnėmis dienomis! Jis ne tik šildys, bet ir leis odai kvėpuoti, o judant aktyviau - puikiai išgarins drėgmę.

                                                Art.Nr.1707471                                                                           

                                                Kaina 69,95 €

                                                  Džemperiai moterims

                                                  Moteriškas džemperis JACK WOLFSKIN LOGO 

                                                  Art.Nr. 1707191                                                                    

                                                  Kaina 69,95 €

                                                    Džemperiai vyrams

                                                    Vyriškas džemperis JACK WOLFSKIN SCANDIC  jaunatviško stiliaus ir dinamiško dizaino džemperis miesto nuotykiams, slidinėjimui ar pasivaikėčiojimams snieguotose sodybos apylinkėse, kaime. "SCANDIC JACKET" yra pagamintas iš storo fliso ir sušildys jus šalčiausiomis dienomis.

                                                    Jack Wolfskin

                                                    Bazinė kaina 129,95 € Kaina 77,97 €
                                                    • −40%

                                                    Striukės vyrams

                                                    Vyriška  HARDSHELL STRIUKĖ JACK WOLFSKIN BRIDGEPORT BAY M Ekologiška, puikiai kvėpuojanti, apsauganti nuo blogo oro ir labai šiuolaikiška bei moderni striukė. ji taip pat yra šilta ir visiškai atspari vandeniui.

                                                    Jack Wolfskin

                                                    Bazinė kaina 279,95 € Kaina 195,97 €
                                                    • −30%

                                                    Sijonai

                                                    Labai šiltas, neprapučiamas vėjo,  dygsniuotas pūkinis sijonas JACK WOLFSKIN ICEGUARD SKIRT.  Sijonas yra stilingas, labai šiltas žieminis drabužis, kurį galite nešiotis su savimi kuprinėje (nenumatytiems atvėjams). Tai mados, funkcionalumo ir ekologiškumo derinys. Šis sijonas 100% pagamintas iš perdirbtų medžiagų.

                                                    Jack Wolfskin

                                                    Kaina 79,95 €

                                                      Džemperiai vyrams

                                                      Kalnuose gali būti šiek tiek vėsu, net vasarą. Vis dėlto nėra dėl ko nerimauti, jei pasirūpinote tinkama apranga. „HORIZON HOODED“ Vyriškas džemperis yra minkštas, vidinis sluoksnis izoliuoja šilumą, bet tuo pačiu yra labai kvėpuojantis, kad nesukaistumėte.

                                                      Jack Wolfskin

                                                      Kaina 79,95 €

                                                        Džemperiai vyrams

                                                        Kalnuose gali būti šiek tiek vėsu, net vasarą. Vis dėlto nėra dėl ko nerimauti, jei pasirūpinote tinkama apranga. „HORIZON HOODED“ Vyriškas džemperis yra minkštas, vidinis sluoksnis izoliuoja šilumą, bet tuo pačiu yra labai kvėpuojantis, kad nesukaistumėte.

                                                        Jack Wolfskin

                                                        Kaina 79,95 €

                                                          Rūbai vaikams

                                                          ICELAND 3IN1 yra klasikinė, nepaprastai universali vaikiška striukė „3 viename". Išorinė striukė yra neperšlampama, neprapučiama ir labai tvirta, tad nenusidėvės net ir per kelerius metus praleistus mokykloje, žaidžiant ir pramogaujant lauke. Todėl ją galima perduoti kitam šeimos nuotykių ieškotojui. Vidinis, labai šiltas, išsegamas džemperis pagamintas iš storo NANUK fliso patikimai apsaugos ir sušildys šaltomis žiemos dienomis ar vėsesniu pavasario ir rudens oru. Striukė ir džemperis sujungiami į vieną šiltą drabužį naudojant sisteminį užtrauktuką, jis taip pat leidžia lengvai atskirti džemperį nuo striukės, tada juos galima dėvėti atskirai.

                                                          Dark Indigo #1605254

                                                          Kaina 99,95 €

                                                            Rūbai vaikams

                                                            Nesvarbu, ar pučia vėjas, ar stipriai sninga, niekas nesutrukdys jūsų vaikams linksmintis gryname ore. ARGON STORM vaikiška striukė apsaugos juos nuo bet kokio blogo oro. Ši žieminė striukė yra neperšlampama, neperpučiama, gerai kvėpuojanti ir labai šilta.

                                                            Atoll Blue #1607971

                                                            Bazinė kaina 129,95 € Kaina 77,97 €
                                                            • −40%

                                                            Vasarinės striukės vyrams

                                                            Vyriška striukė JACK WOLFSKIN Nepriklausomai nuo to, ar esate miesto kelionėje, nugramzdinėję pėsčiomis ar kasdien vaikščiodami arti namų, "AMBER ROAD" vyriška striukė yra geras pasirinkimas . Lengva striukė yra neįtikėtinai patogi dėvėti.

                                                            Kaina 109,95 €

                                                              Striukės vyrams

                                                              Vyriška striukė JACK WOLFSKIN Nesvarbu, ar esate miesto kelionėje, ar pėsčiomis namuose ar kasdien vaikščiodami arti namų,  "AMBER ROAD" vyriška striukė yra geras pasirinkimas.

                                                              Kaina 109,95 €

                                                                Vasarinės striukės vyrams

                                                                "CLOUDBURST" yra viena iš lengviausių  kolekcijos "TEXAPORE"  vyriškų striukių. Atsparus vandeniui, atspari vėjui ir kvėpuojanti, yra yra šiek tiek prailginta.

                                                                Kaina 119,95 €

                                                                  Vasarinės striukės vyrams

                                                                  "CLOUDBURST" yra viena iš lengviausių  kolekcijos "TEXAPORE" vyriškų striukių. Atspari vandeniui,  vėjui ir kvėpuojanti, yra yra šiek tiek prailginta.

                                                                  Kaina 119,95 €

                                                                    Striukės vyrams

                                                                    Vyriška žieminė striukė JACK WOLFSKIN  BRIDGEPORT - stilinga, prailginta striukė, tinkanti net vykstant į darbą biure, o ilgesnis jos stilius reiškia, kad po ja galima dėvėti kostiumo švarką.

                                                                    Bazinė kaina 249,95 € Kaina 174,97 €
                                                                    • −30%

                                                                    Striukės vyrams

                                                                    Jack Wolfskin CAMIO ROAD Vyriška striukė turi stilingą pakeltą apykaklę, patogi devėti kasdien. Vyriškos striukės "FUNCTION 65" audinys sudarytas iš sintetinių pluoštų ir organinės medvilnės, jis sujungia komfortą su maloniu atsparumu. Tai taip pat reiškia, kad galite būti apsaugoti nuo lietaus  ir vėjuoto oro. Švarkelyje yra keturios kišenės.

                                                                    Bazinė kaina 129,95 € Kaina 64,98 €
                                                                    • −50%

                                                                    Striukės vyrams

                                                                    JACK WOLFSKIN Henderson Men's Parka yra labai lengva, vėjui atspari "parka" tipo striukė, skirta kelionėms ir kasdieniam dėvėjimui. Lengvai keliaukite su JACK WOLFSKIN Henderson Parka!

                                                                    Bazinė kaina 219,95 € Kaina 109,98 €
                                                                    • −50%

                                                                    Striukės vyrams

                                                                    Pasaulis yra Jūsų namai ir kol apžiūrinėjate miesto įžymias vietas ar tiesiog medžiojate puikius viešbučių pasiūlymus nakvynei Jack Wolfskin Douglas Parka suteikia Jums reikiamą apsaugą nuo kaprizingų oro sąlygų. Neprapučiamas ir vandeniui atsparus FUNCTION 65 audinys turi vaškuotą apdailą, kuri laikui bėgant sukuria savo individualią patiną – tai liudija apie visus kartu patirtus nuotykius.

                                                                    Bazinė kaina 229,95 € Kaina 160,97 €
                                                                    • −30%

                                                                    Striukės vyrams

                                                                    Jack Wolfskin Jasper Flex Men yra neprapučiama, vandeniui atspari, kvėpuojanti vyriška striukė, skirta žygiams esant nepalankioms oro sąlygoms: pilkas dangus, didelis debesuotumas, šlapi takai – puikus oras žygiams, jei dėvite JASPER FLEX striukę. Ši žygio striukė yra ne tik atspari vandeniui ir vėjui, jos medžiaga labai minkšta ir lanksi ir puikiai atkartoja ir visiškai nevaržo judesių, o tai yra didelis privalumas atliekant energingesnę veiklą.

                                                                    Bazinė kaina 219,95 € Kaina 153,97 €
                                                                    • −30%

                                                                    Striukės vyrams

                                                                    Kai sunkiai skinatės kelią sudėtingomis trasomis jums reikia striukės kuri užtikrintų visišką mobilumą. NORRLAND 3IN1 tam puikiai tinka, be to tai yra klasikinis vyriškos žieminės striukės 3-in-1 derinys, kurį sudaro vandeniui atspari ir vėjui nepralaidi išorinė striukė ir šiltas vidinis bluzonas iš fliso. Striukė skirta dėvėti rudens ir pavasario sezonais.

                                                                    Art.Nr.1110701

                                                                    Bazinė kaina 199,95 € Kaina 139,97 €
                                                                    • −30%

                                                                    Striukės vyrams

                                                                    Kai sunkiai skinatės kelią sudėtingomis trasomis jums reikia striukės kuri užtikrintų visišką mobilumą. NORRLAND 3IN1 tam puikiai tinka, be to tai yra klasikinis vyriškos žieminės striukės 3-in-1 derinys, kurį sudaro vandeniui atspari ir vėjui nepralaidi išorinė striukė ir šiltas vidinis bluzonas iš fliso. Striukė skirta dėvėti rudens ir pavasario sezonais.

                                                                    Art.Nr.1110701

                                                                    Bazinė kaina 219,95 € Kaina 153,97 €
                                                                    • −30%

                                                                    Striukės vyrams

                                                                    Anksti ryte gryname ore gali būti šalta, bet jei jums patinka anksti pradėti dieną ir mėgautis ilgesniais savaitgaliais, tada striukė JACK WOLFSKIN NORTHERN POINT puikiai tiks tokiems vaikinams kaip jūs. Ji paprasta ir praktiška – tinka reikliems žygiams kalnuose ar neskubiam pasivaikščiojimui miške. Kuriant šią softshell striukę dėmesys buvo sutelktas į du esminius dalykus: atsparumą vėjui ir kvėpavimą. Pagaminta iš STORMLOCK SOFTSHELL RIPSTOP 3L audinio -  neprapučiamo, labai tvirto ir gerai kvėpuojančio, jis taip pat puikiai atstumia vandenį. 

                                                                    Art.Nr.1304001

                                                                    Kaina 109,95 €

                                                                      Striukės vyrams

                                                                      Anksti ryte gryname ore gali būti šalta, bet jei jums patinka anksti pradėti dieną ir mėgautis ilgesniais savaitgaliais, tada striukė JACK WOLFSKIN NORTHERN POINT puikiai tiks tokiems vaikinams kaip jūs. Ji paprasta, nesudėtinga ir praktiška – tinka reikliems žygiams kalnuose ar neskubiam pasivaikščiojimui miške. Kuriant šią softshell striukę dėmesys buvo sutelktas į du esminius dalykus: atsparumą vėjui ir kvėpavimą. Pagaminta iš STORMLOCK SOFTSHELL RIPSTOP 3L audinio -  neprapučiamo, labai tvirto ir gerai kvėpuojančio, jis taip pat puikiai atstumia vandenį. 

                                                                      Maroon red #1304001

                                                                      Kaina 109,95 €

                                                                        Striukės vyrams

                                                                        Anksti ryte gryname ore gali būti šalta, bet jei jums patinka anksti pradėti dieną ir mėgautis ilgesniais savaitgaliais, tada striukė JACK WOLFSKIN NORTHERN POINT puikiai tiks tokiems vaikinams kaip jūs. Ji paprasta, nesudėtinga ir praktiška – tinka reikliems žygiams kalnuose ar neskubiam pasivaikščiojimui miške. Kuriant šią softshell striukę dėmesys buvo sutelktas į du esminius dalykus: atsparumą vėjui ir kvėpavimą. Pagaminta iš STORMLOCK SOFTSHELL RIPSTOP 3L audinio -  neprapučiamo, labai tvirto ir gerai kvėpuojančio, jis taip pat puikiai atstumia vandenį. 

                                                                        Art.Nr.1304001

                                                                        Kaina 119,95 €

                                                                          Striukės vyrams

                                                                          Anksti ryte gryname ore gali būti šalta, bet jei jums patinka anksti pradėti dieną ir mėgautis ilgesniais savaitgaliais, tada striukė JACK WOLFSKIN NORTHERN POINT puikiai tiks tokiems vaikinams kaip jūs. Ji paprasta, nesudėtinga ir praktiška – tinka reikliems žygiams kalnuose ar neskubiam pasivaikščiojimui miške. Kuriant šią softshell striukę dėmesys buvo sutelktas į du esminius dalykus: atsparumą vėjui ir kvėpavimą. Pagaminta iš STORMLOCK SOFTSHELL RIPSTOP 3L audinio -  neprapučiamo, labai tvirto ir gerai kvėpuojančio, jis taip pat puikiai atstumia vandenį. 

                                                                          Art.Nr.1304001

                                                                          Kaina 109,95 €

                                                                            Striukės vyrams

                                                                            Vyriška softshell striukė JACK WOLFSKIN NORTHERN PASS reikliems turistams į žygius, arba plaukioti baidarėmis.

                                                                            Art.Nr.1305331

                                                                            Kaina 99,95 €

                                                                              Striukės vyrams

                                                                              Funkcionali  Jack Wolfskin EVALANDE HARDSHELL vyriška striukė puikiai apsauganti nuo lietaus ir vėjo, lengvai priglundanti, tiesios formos, pagaminta iš kvėpuojančios, vėjui ir vandeniui nepralaidžios medžiagos. Vyriška striukė nuo lietaus ir vėjo su paslepiamu apykaklėje gobtuvu, sutvirtintomis siūlėmis, aukšta apykakle, apsaugotomis nuo kritulių, užtrauktuku užsegamomis šoninėmis kišenėmis ir vandeniui nepralaidžiu pagrindiniu užtrauktuku su smakro apsauga.

                                                                              Red Lacquer #1111131

                                                                              Kaina 129,95 €

                                                                                Striukės vyrams

                                                                                Paprasta, funkcionali ir visiškai patikima Vyriška striukė nuo lietaus ir vėjo. Tai yra viena lengviausių vyriškų striukių JW kolekcijoje. Ir nors audinys jaučiasi maloniai minkštas, jis taip pat yra ypač tvirtas.

                                                                                Brilliant Blue #1111141-1152002

                                                                                Kaina 99,95 €

                                                                                  Filtruoti pagal

                                                                                  Kategorijos
                                                                                  Kaina
                                                                                  Filtruoti

                                                                                  Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika